Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg4444

Nie muszę pracować co zrobic

Polecane posty

Gość ggggggggggggg4444
"obiaduw" to ja mu nie robie :):):):)

Gość ggggggggggggg4444
btw, maz nie daje mi pieniędzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boszzzz co za ludzie:)

Gość gość
"Kobiety ktore pracuja zawsze beda zionąć nienawiscia do niepracujących, taki nasz krajusmiech.gif Jest duze bezrobocie, bieda a jak komus sie lepiej wiedzie to sie go obraża, bo jak to tak moze byc by komus wiodla sie lepiejusmiech.gif szkoda mi was pracujace mróweczki, ale coż....ZYCIEusmiech.gif" po pierwsze nie tobie sie wiedzie tylko twojemu partnerowi, po drugie argument ZAZDROSCI juz przeobilismy, wiec nie wiem czemu do tego wracasz, po drugie tak samo "zioniemy nienawiscia" do niepracujacych, jak ona do nas - przeczytaj wszystkie strony jesli tego nie widziesz:)

Gość gość
najlepiej siedz na doopie zamknieta w 4 scianach przez cale zyccie, a później jeśli przyjdzie czas na emeryturę to dopiero będzie placz

Gość Mama_Leti
może jakaś dotacja i własna firma, masz poczucie bezpieczeństwa finansowego, wykorzystaj to!

Gość ggggggggggggg4444
podstawowy problem jaki macie to wspolnota malzenska a raczej jej brak w waszym przypadku. U mnie w rodzinie cos takiego funkcjonuje i dobrze sie nam żyje. Widzę że wy za wszelka cene wszystko rozdzielacie moje twoje, osobne konta, intercyza......no coż każdy sobie rzepke skrobie ;)

Gość gość
nie jestem zamezna, i rowniez uwazam ze w malzenstwie czy w zwiazku partnerskim powinno byc wszystko wspolne. ale jak moze byc wspolne cos, do czego wklad ma tylko jedna osoba? ok maz/partner zarabia wiecej, to placi odpowiednio wiecej za czynsz, jedzenie, meble, remonty, co tam sobie ustalicie i macie to WSPÓLNE ale kobieta tez ma jakis wklad, taki, jak jest w miare mozliwosci wlozyc. ale mi chodzi o to nie sa tu takie, ktore wcale sie do tego nie poczuwaja, nic, zero, nawet 1/3 etatu. chociaz jedna babka z 3 dzieci sie wypowiedziala, w tym albo w innym temacie, ze pracuje na 1/3 etatu i ma troche kasy na wlasne wydatki i nie ciagnie drobniakow od meza i wg mnie, jest 100 lat swietlnych przed wami, nie myslacymi nawet o jakiejkolwiek pracy.

Gość gość
/zal d**e rozrywa kobietom ktore musza pracowac,ja tez siedze w domu i jest mi bardzo dobrze,mam posprzatane maz ugotowane cieple dania. do tego wychodze na ploty do kolezanek,shopen itp. A jezeli ktoras napisze ze kiedys maz mnie zostawi i zostane bez niczego to ha ha ha .Meza trzeba wychowac-ja dysponuje kasa ktora maz zarobi i ja decyduje co kupic i na co wydac pieniadze.sporo juz odlozylam na bok kasy o ktorej maz nawet nie wie i nie musi wiedziec. Tak zostalam nauczona w domu i triki podpatrzylam od mamy-ktorzy to rodzice do dzisiaj zyja szczesliwie./ _ o ja pierdzielę... jeszcze się tym chwalisz - WSTYDZIŁABYŚ SIĘ chyba jestes z marginesu- fakt tam nie ma pojęcia WSTYDU

Gość gość
dalej nie wiadomo czym jest slynny "shopen". nawet ciezko sie domyslic, od czego moglaby byc to literówka:D

Gość gość
Tak najezdzacie na autorke watku a prawda jest taka ze wiekoszc co to pisze SAMA NIE PRACUJE albo PRACUJE W SKLEPIE za marne 1200 zl. Takie s aczasy z enie ma pracy dla kobiet, a tymbardziej w zawodzie. Ja polecam autorce otworzenie wlasnego biznseu, skoro maz tyle zarabia to moze ci pomoc na start i moze interes ruszy.

Gość gość
Do autorki: rób cos cokolwiek, mozes zisc do pracy do tego sklepu, moze zajmij sie wolontariatem, idz na staz, na kursy, skzolenia, na studia nawet, ale nie daj facetowi poznac ze nie zalezy ci juz na niczym i nie masz zadnych ambicji. KOBIETY PAMIETAJCIE: FACECI NIE LUBIA KOBIET BEZ ZMBICJI. Nawet jak robisz COKOLWIEK we wlSNYM INTERESIE FACET TO WIDZI I DOCENI Najgorzje jak kobieta straci ambicje i tylko siedzi w domu a wiec autorko, dzialaj, robb cokolwiek.

Gość gość
doszkalaj się i coś znajdziesz. Ja bym mogła miec taki miesiąc wolnego... możenie. Spotkania, zabawa, perła by sie lała i nie ze nie mogę, bo do pracy następnego dnia..