Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wy tak zachwalacie pracę a te co nie pracują są gorsze

Polecane posty

Gość gość
Moja myszka się pokazała. nareszcie, wygoliłaś cipkę?

Gość gość
Kociaku, ze mna nie musisz już się bać, obronię cię przed tymi pracodawcami, którzy tak cie krzywdzili. Moją małą szarą wilgotną myszkę. Napisz coś jeszcze czekam. Już mi stoi

Gość gość
Gosposiuuuu, jesteś? Proszę, tak mnie podniecają twoje opinie, myszkoooo...

Gość gość
jestem w pracy i czekam na ciebie jestes taka seksowna, lubię myśleć jak się boisz, a ja mówię: albo laska albo do pracy, a ty padasz na kolana i zaczynasz ssać- byle nie do pracy... uffff

Gość gość
Dla ciebie,, moja kuchareczko, moja gołąbeczko moja gosposiu dużo dobrego- żebyś zawsze, do końca swoich dni mogła siedzieć wygodnie w domu, z dala od wyzysku i okrutnych pracodawców. Żebyś leżała i pachniała- dla mnie. Możesz się dziś nie podmywać? Podziwiam i tęsknię, codziennie sprawdzam czy jesteś lub czy założyłaś nowy temat o wyzysku, o prawdzie, o walce- podnieciłem się. Pa...

Gość gość
pracodawcy to s*******e bo zawsze placa kobietom mniej niz facetom za te sama prace, jak kobieta ubiega sie o robote to oferuja jej najmniejsza mozliwa stawke, media ciągle donosza o szefach psychopatach,w Polsce jest ok 2 mln tzw biednych pracujacych czyli osob ktore nie sa w stanie wyzyc ze swojej pensji i musza dorabiac na czarno, na drugi etat, lub korzystac z pomocy spolecznej -ogromna wiekszosc tych nieszczesnikow to kobiety, ale zaraz odezwa sie frajerki i to malo zarabiajace ktore beda bredzic ze praca to wartosc, radosc i z e kobiety nie pracuja tylko z tragicznej koniecznosci zarobienia na przezycie

Gość gość
pracodawcy i przelozeni to bestie kanalie i potwory - ktorzy zadnej sprawiedliwosci wobec pracownic nie stosuja

Gość gość
w pracy kobieta moze doznac tylko zla podlosci i okrucienstwa niesprawiedliwosci

Gość gość
bo to rzeźniaamaskara horror

Gość gość
w pracy jest dzungla i rzeźnia

Gość gość
a kobiety sa traktowane w pracy jak smieci jak nic

Gość gość
niczego dobrego w pracy kobieta doznac nie moze

Gość gość
pracodawcy i przelozeni to s*******e wobec pracownic-dyskryminuja je przy awansach podwyzkach premiach nagrodach bonusach

Gość gość
Dziękuję ci za to. Będę miał przy czym walić konia caaały dzień. Wspaniałe opinie, baaardzo seksi...

Gość gość
Dawaj coś jeszcze, napisz coś o pracodawcach. Ja sam w pracy wykorzystuje te wszystkie frajerki, a sam nic nie robię. a pensję mam większą- płacą mi za trzepanie konia przed komputerem, a one z**********ą. Te hasła bardzo na mnie działają, jak czytam od razu mi staje i jestem gotów. im więcej piszesz tym więcej czuję napięcia. Wspaniały E-SeX zw wspaniałą partnerką. Ochhhhh, czuję, że zaraz trysnę na ekran monitora, ochhhh... Pisz wiecej.... achhhhh....

Gość gość
praca to koszmar dla kobiety-w kazdym zakladzie pracy kobieta pracownica jest traktowana jak smiec

Gość gość
Jesteś cudowna kobietą i kochanką...

Gość gość
w pracy kobieta moze doznac tylko samego zla podlosci okrucienstwa i niesprawiadliwosci

Gość gość
Najbardziej lubię w tobie to zacięcie, te powroty do mnie na ten temat, te hasła, ktore rzucasz dla mnie, bo wiesz jak mnie podniecają. Wyobrażam sobie jak golisz dla mnie cipkę, rozkraczasz nogi siedząc przed komputerem, jednym palcem maczasz w dziurce, drugim piszesz do mnie. Cudownie... Czekam na ciąg dalszy ty mała zboczona gosposiu...

Gość gość
myslaca kobieta nienawidzi niskoplatnej pracy, uwaza ją z a miejsce kaźni, idzie do niej jak na scięcie, jak na rzeź i nienawidzi osob z roboty

Gość gość
Bo plebs musi wynajdywać proste sposoby na dowartościowanie się hehe. Że jest sprzątaczką lub kelnerką i chodzi do pracy albo, że siedzi w urzędzie z polecenia wujka i nie umie obslużyć prostych programów i tylko tam głupoty wymyśla. Niektóre stać na siedzenie w domu, mają zaradnych partnerów, są zadbane lepiej od tych pracujących, mają własną działalność itp. I to d**ę ściska klasę pracującą, nie oszukujmy się.

Gość gość
w kazdej pracy kobieta na szeregowym stanowisku jest traktowana jak smiec

Gość gość
pracuje sie tylko dla kasy by przezyc

Gość gość
w pracy nie moze byc nic przyjemnego

Gość gość
praca to tragiczna koniecznosc

Gość gość
dzungla zla i niesprawiedliowsci

Gość gość
myślę, że ty tez lubisz ze mna poświntuszyć, stąd tyle wpisów. Jestem seksualnie zauroczony. Zaraz znów zwalę konia. Odkąd poznałem twój mały świat bardzo bola mnie ręcę. Może poświntuszymy w realu moja zboczona wojowniczko? Przyznaj, że twój głupi stary znudził juz cię, a kiedy siedzisz tak w domku swoim jest ci nieraz tak źle samej, bez porządnego k****a w c***e i d***e. OCCCCCHHHH...AAA... BARDZO MNIE PODNIECASZ!!!

Gość gość
pracodawcy to s*******e wobec pracownic

Gość gość
w kazdej pracy kobieta jest niczym (poza tymi na kierowniczych stanowiskach) a pracodawcy to s*******e wiec lepiej byc pania w domu niz tyrac za grosze dla jakiegos s*******a