Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na byłym mężu. Nadszedł czas zapłaty

Polecane posty

Gość duszek44
Coś jest nie tak,większość z was przeżyło spory czas razem,dorobiliście się owoców swej miłości a teraz psioczycie na siebie jak by wina leżała po jednej stronie, jak będę odchodził od żony zabiorę tylko ciuchy,przeproszę ją - i nigdy nie będę się mścił, za zmarnowane lata.Alimenty ? co to takiego? nie płacić na własne dziecko to wstyd ,żałosne. ( widziały gały co brały)

Gość gość
Mężczyźni nie są oczywiście bez winy , jednak to co dzisiejsza kobieta wyprawia - włącznie z mordowaniem nienarodzonych lub narodzonych ..... Ktoś na górze winien wglądnąć w tematykę już dawno ... degradacja , upadek społeczeństw .

Gość gość
Przykre jest to co ludzie robią dla paru złotych. Zarówno ojciec którego obowiązkiem jest utrzymanie dziecka, jak i matka która ma takie samo prawo i obowiązek. Wciąganie dziecka w wojnę pomiędzy osobami które rzekomo kiedyś czuły do siebie miłość jest niszczeniem dzieciństwa komuś kto na ten świat się nie prosił z własnej woli.

Gość gość
ZZZzniecierpliwiony Jak można płacić za coś , na coś , czego się nie ma? A jak te alimenty są takie nędzne ...to po co ktoś je chce? Takie nędzne. Chyba jednak nie takie nędzne dla tego kto je chce? Pewnie , gdyby nie te nędzne alimenty to dziecko chodziło by głodne i bose.Albo by wylądowało na śmietniku.Bo jeszcze się na to tym pseudo mamusiom pozwala.A pozwalają na to sądy rodzinne.Bo nie daj Boże ,żeby powstała skaza na marmurze, Pomniku matki polki.Chcesz mieć dziecko , chcesz mieć psa ...to je utrzymuj.I odwal się od nie swoich pieniędzy. Brak słów!!

Gość gość
Ale trzeba mieć kompleksy, aby tak komuś życie zatruwać. Znudził się mąż? To s......j do następnego się pruć, a nie niszcz komuś życia. Ja jestem niepoczytalny i za wykorzystanie mnie seksualnie grozi więzienie. Czasem wykorzystuję to przeciw takim ..... jak ty.

Gość gość
Weźcie się tępe pipy do roboty. robicie z siebie pośmiewisko

Gość gość
Osądzacie mnie, choć tak naprawdę nie macie pojęcia o sytuacji. On jest ten dobry, a ja taka wredna,że życie mu niszczę... Ale to nie ja tę wojnę zaczęłam... Nie mam już dla niego litości, bo on nie ma prawa ubliżać mi i żądać czegokolwiek ode mnie i dziecka. Ponad 16 lat nie było go w naszym życiu to po co teraz się odzywa. Jakim prawem burzy nasz spokój, jakim prawem mnie nęka i straszy. Ja już się go nie boję i może źle postępuję, aby mu to udowodnić, ale nic innego do głowy mi nie przyszło, aby dał nam spokój. On musi zrozumieć,że zmieniłam się, że już nie jestem tą samą kobietą co kiedyś, która drży i płacze jak on wrzeszczy i wyzywa mnie.

Gość gość
Zmień lekarza ten ciebie oszukuje !

Gość gość
,,olino Prowo ... " Zapewniam cię,że nie. Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
P******* msciwa suka z ciebie, kiedyś to do ciebie wroci.

Gość gość
zemsta jest rozkosza bogow ja gdybym mogla to bym tego gnoja co mi zycie rozwalil utopila w gnojowce. ale nioe bede za sukinsyna siedziec w wiezieniu. bravo autorko !

Gość gość
,,P******* msciwa suka z ciebie, kiedyś to do ciebie wroci." To co ja twoim zdaniem mam robić? Pozwolić na wyzywanie, nękanie mnie? Mam siedzieć cicho, bo ,,mój Pan i władca" tak chce i tego oczekuje?

Gość gość
Skorzystaj z czarnej magii i rzuć na niego urok by mu fiut nie stawał.

Gość gość
,,zemsta jest rozkosza bogow ja gdybym mogla to bym tego gnoja co mi zycie rozwalil utopila w gnojowce. ale nioe bede za sukinsyna siedziec w wiezieniu. bravo autorko !" Dziękuję za wyrozumiałość. Nie mogę powiedzieć,że mam rozwalone życie przez niego, bo tak nie jest. Byłoby tak jednak, gdybym z nim została.

Gość wifigdańsk
niealimentację jak juz (nie z rzeczownikami razem) a co do tematu to czy były cię gnębi? po co chcesz się mścić? alimenty masz na dziecko czy na siebie?

Gość gość
Zemsta jest rozkosza Bogow - wierze... Syn dzwonil i plakal - juz mu sie bic nie dam - zabije dziada ... mowilam dziecko zabijesz lachudre- alkoholika i pojdziesz siedziec ?????????????? A teraz juz mam alimenty /pomimo ze ukrywa dochody pracujac na czarno .../ nie placi - juz jest w KRD ... Prawko juz zabrane po pijaku ... nim uplynie termin zloze pismo do Prezydenta o przedluzenie za nieplacone alimenty... lata TyRANII sie skonczyly .... Zemsta jest rozkosza BOGOW' ',AMEN

Gość gość
,, a co do tematu to czy były cię gnębi? po co chcesz się mścić? alimenty masz na dziecko czy na siebie?" Alimenty mam na dziecko. Nie płacił, ale też słuch po nim zaginął. I było ok. Ale ostatnio po 16 latach odezwał się i ciągle dzwoni lub pisze wyzywając mnie. Do dziecka (prawie pełnoletniego) nie pisze i nie dzwoni. Nadal go nie obchodzi. ,, Co k***o?", ,,Co k***o boisz się", ,,Zadzwoń k***o" itp To mnie dobija...

Gość gość
A na formę obrony wybrałam po prostu ,,narzędzia, które mam w rękach jako moje prawo".

Gość wifigdańsk
autorko kup dyktafon i wszystko nagrywaj jak dzwoni,zbieraj wszystkie smsy,wszystko. potem z tym wszystkim idz do prawnika i załóż sprawe o znecanie się.

Gość Belmondo Elegante
Baby to jednak są brutalne i mściwe bestie. Gdy idę ulicą i widzę "zakochaną parę" to mam ochotę podejść do gościa i szepnąć mu na ucho żeby uciekał zanim na dobre się zakocha.

Gość portia fimbriata
Zastanawiam się czemu na forum o tym pisać? Nie masz realnej przyjaciółki. O co w tym chodzi? Osoba po przejściach rozwodowych z reguły jest już emocjonalnie wypalona, nie szuka na g**** osób które podzielają jej zamiary odnośnie byłego męża. Obraz tej sytuacji jest niejasny.

Gość portia fimbriata
g****t

Gość gość
Jest takie stare powiedzenie pszczół: Chcesz się mścić - wykop dwa groby. A nie obawiasz się, że jak go już tak do reszty upodlisz i wszystko zabierzesz, i on już nic nie będzie miał, ani dachu, ani miski, ani nawet nadziei na przyszłość - to że on przyjdzie do ciebie i po prosty ci łeb urżnie?

Gość gość
Uważam, że ojciec powinien utrzymać dziecko w 100%. Facet jest od utrzymania rodziny, tak było jest i będzie. W świecie zwierząt to samiec ma zapewnić opiekę. Matka wychowanie i tyle w temacie. Alimenty powinny się zaczynać od 1000 zł w górę, żeby i matce coś zostało jako rekompensata za z****** życie.

Gość gość
A żeby żyło im się jeszcze bardziej komfortowo i bezstresowo, to takie matki należy zgromadzić na takich specjalnych "fermach matek" ogrodzonych elektrycznym pastuchem. Z boksami wyścielonymi sianem i z kojcami dla dzieci............ ;)

Gość gość
No i każdej matce trzeba przydzielić dwóch facetów jeden będzie ją karmił, a drugi walił ;):)

Gość gość
Obowiązek alimentacyjny matki to wychowanie, ojca utrzymanie w 100%. AMEN

Gość gość
dobrze arobilas,skoro nie chca placic kazdemu by sie tak przydalo,mam podobna sytuacje byly wyjechal do holandii i nic nie placi,ma juz wyrok za nieplacenie,a ja nic nie moge mu zrobic,nasze sady sa do bani,scigac sie powinno alimenciarzy i za granica,pozakladali nowe rodziny a stare dzieci niech zdychaja..po co placic?

Gość gość
a najgorsi sa tacy nie placa na wlasne dzieci a cudze przysposobiaja i daja nazwisko,chca nam chyba pokazac jak nas nienawidza,ja to olewam tylko szkoda mi naturalnych dzieci bo to im jest przykro ze ojciec nie chce z nmi kontaktu a cudze wychowuje i traktuje jak swoje,przykre prawda,jaka trzeba byc gnida zeby tak postepowac