Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telewizja w Londynie zapytała mnie o imigrantów

Polecane posty

Gość gość

Robili sondę uliczną w Londynie i podeszli do mnie. Zapytali mnie co myślę o problemie imigrantów w kraju. To im powiedziałem, że Anglia to nie mój kraj, ja tu tylko pracuję i odkładam kasę, z którą potem wyjadę do Polski. I że w Polsce to takich imigrantów jak czarnuchy to akceptują tylko brzydkie polskie kobiety, a reszta społeczeństwa jest przeciw. Ciekawe czy to puszczą w telewizji :D

Gość Polski Robolek z UK
A jaki to była stacja telewizyjna?

Gość gość
nie zwróciłem uwagi

Gość gość
polki sa z reguly brzydkie nie wiem skad sie wzial ten mit o "pieknych polkach" wiekszosc wyglada jak blachary ze wsi przynajmniej tutaj za granica

Gość gość
ziew...nudne juz sa te teksty o brzydkich Polkach. Skoro takie brzydkie to ciekawe czemu was tak to boli. Zal wam duzy sciska i juz polaczki

Gość gość
to jest denerwujace jak sie polki z murzynami piepszą to obraza dla całego narodu nie o taką Polskę walczyli nasi dziadkowie

Gość gość
Taki jesteś dumny ze swej wypowiedzi do TV, a tak naprawdę to tylko pokazałeś swój prymitywizm.

Gość gość
Sam sobie doj****eś. :D

Gość gość
a o jaka Polske walczyli twoi dziadkowie? Bo napewno nie o taka jaka jest teraz. A wstyd to przynosza rasisci tacy jak ty

Gość gość
polska sie rozwija nawet bez tych durnych emigrantow co uciekaja za granice

Gość gość
dzięki pieniądzom przysyłanym przez nich zza granicy!!!

Gość gość
Jak się rozwija? Mieszkam w Norwegii, nie było mnie 10lat, przyjechałem zobaczyć "rozwój" no i? Nic.

Gość gość
rozwija si bo ci emigranci sla pieniadze. Bez tych funtow czy euro byloby cienko... Polska sie moze rozwija ale nadal jest w zadupiu europy

Gość gość
wasze maniaki to wysylajecie tylko do rodzinek zeby im sie latwiej zylo... niczego tu nie inwestujecie... estonczycy jak wyjezdzaja to pracuja 5 lat, odkladaja kazde euro, przyjezdzaja do kraju i zakladaja swoje biznesy... a polaczki zamieniaja sie w roboli i zostaja na wyspach - bo jestescie za ciency w uszach zeby cos swojego w polsce otworzyc...

Gość gość
Mediana zarobków w Czechach brutto - 20051 koron, netto - 15880 (793 dolary). Mediana zarobków w Polsce brutto - 3115 zł, netto - 2237 zł (745 dolarów) Różnica niewielka, ale jakoś Czesi wolą pracować za niższe stawki w swoim kraju, niż uciekać do Niemiec czy Anglii - bo są mądrzejsi. Polaczki emigracyjne to w większości bydło spragnione szybkiej kasy i łatwego życia, nie myślące o przyszłości swojego kraju.

Gość gość
Za wyglaszanie publicznie rasistowskich pogladow mozna isc do wiezienia. Wiec pomysl na drugi raz zanim otworzysz jape.

Gość gość
Zamknij ryj, murzyńska szmato. Taka antyrasistka jesteś? A na Polskę pewnie plujesz. Tylko czarne penisy byś ciągnęła.

Gość gość
Czesi wolą pracować za niższe stawki w swoim kraju, niż uciekać do Niemiec czy Anglii - bo są mądrzejsi. Polaczki emigracyjne to w większości bydło spragnione szybkiej kasy i łatwego życia, nie myślące o przyszłości swojego kraju. xxx myślisz, że tylko o kasę chodzi? Czechy nie są państwem wyznaniowym jak Polska, aborcja jest legalna, nawet trawkę możesz palić legalnie - a "ZUS" w Czechach to ok 400 zł w przeliczeniu!!!

Gość gość
buhahaha gosciu pokazales polaczkowa klase...szmato? Tak to odzywaj sie do swojej matki kretynie... A ty idioto pomysl, gdyby nie pieniadze emigrantow, ktore przesylaja do Polski, ich rodziny nie wydawalyby tyle na zycie. Kretynem jestes jesli uwazasz, ze ta kasa nic nie wnosi do gospodarki. No ale czego sie spodziewac po kims kto ledwo podstawowke skonczyl i nie zna podstaw funkcjonowania rynku

Gość gość
Aha, czyli Polacy uciekają z Polski z powodu zakazu aborcji i palenia marihuany? Ty jesteś z partii Palikota?

Gość gość
A ty idioto pomysl, gdyby nie pieniadze emigrantow, ktore przesylaja do Polski, ich rodziny nie wydawalyby tyle na zycie ************* Taaa, jasne.. Tacy i tak wydają prawie całą kasę w Tesco albo innym Lidlu - wszystkie zyski idą za granicę, a Polska z tego g**wno ma.

Nie ucieklam z Polski z powodu zakazu aborcji jako takiego, ale bardzo ciesze sie, ze zyje w kraju, gdzie jest ona legalna. Mimo tego, ze jestem przeciwniczka aborcji.

Gość gość
Lubisz aborcję, bo lubisz się puszczać. Nie ma się czym chwalić.

Gość gość
taaa, widac, ze o rynku wiesz tyle co ja o metafizyce...

Gość 0 Terenia 0
Oczywiście, że w Polsce aborcja powinna być legalna, Polki i tak usuwają ciążę tylko, że nielegalnie albo poza granicami, gdzie ładują kasę innym. Polactwo jest bardzo zakłamane, myślą, że jak zakażą aborcji, to jej nie będzie. Przez to nigdy nie skończą się sytuacje z noworodkami na śmietnikach, w lasach, w beczkach czy pod gruzami, że o śliskim kocyku nie wspomnę 😴

Gość gość
Trzeba myśleć zanim się doopy da, niestety Polki posiadają mózg w stanie szczątkowym z reguły.

Gość gość
Mądra Polka to taka, która wie, co znaczy kondom, ewentualnie środek antykoncepcyjny... Niestety towar o nazwie "mądra Polka" jest wyjątkowo deficytowy.

Gość gość
madra polka to oksymoron hahahahahahahhahahaha

Gość gość
powiedz to swojej matce