Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inseminacja 2014

Polecane posty

Gość daria275
A co słychać u naszej Anusi2321 oraz KalinySZ?

Gość daria275
Patusia1 trzynam kciuki, daj znać jak otrzymasz wyniki

Gość daria275
Byłam dzisiaj u endokrynologa. Usłyszałam to co już wiedziałam na tenat mojejgo poziomu tarczycy, a mianowicie, że jest na idealnym poziomie (1,3). Podpytalam też o to AMH, otrzymałam informacje, że wynik jest jak najbardziej normalnym wynikiem dla kobiety w moim wieku i że nie powinnam się nim martwić dopóki nie będzie poniżej 0,5. Czuję się uspokojona i nabrałam nowej wiary, że się uda ;) Mam tylko pamiętać o zdrowym odżywianiu. Zero fast foodow i napojów gazowanych.

Gość Kalina SZ
cześć dziewczyny :) u mnie spokojnie, po burzliwym wywoływaniu @ przyszedł czas spokoju, teraz czekam na @, która nie mam pojęcia kiedy przyjdzie i wracamy do starań. aneczka tak się cieszę, że Tobie się udało i życzę najwspanialszych 9 miesięcy w życiu :) za dziewczyny, które miały IUI trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości. Może uda nam się zakwitnąć wraz z wiosną... pozdrawiam wszystkie :*

Gość Patusia1
Hej dziewczyny:) odebrałam wyniki i to jeszcze nie ten moment bhcg 0,1, przepłakałam godzine teraz moge juz normalnie funkcjonować;)mąż mnie uspokajał że przy drugim są już większe szanse na powodzenie. Jutro jade do lekarza po leki na kolejny cykl, spróbujemy jeszcze raz:) Daria kiedy testujesz?? Trzymam za Was kciuki żeby się udało:)

Gość daria275
Patusia1 bardzo mi przykro :( Sluchaj meza oni jednak mają rację ; ) Ja będę testować xopiero po świętach. Prawidlowo powinnam to zrobic w nastepny piatek, ale myślę ze tyle nie wutrzymam i zrobie to dwa albo trzy dni wczesniej...

Dziewczyny jutro rano ruszymy nad to morze więc już dziś składam najlepsze życzenia... oby nasze modlitwy i pragnienia zostały wysłuchane i doczekały się maleństw...

Gość daria275
Kuliczekxxx, dziękuję. Tobie również życzę zdrowych wesołych Świąt. Odpocznijcie sobie nad morzem i wracaj z podwójnymi silami. Obyśmy wszystkie doczekali upragnionych maleństw

Gość puszek201
Dziewczyny, którego mniej więcej dnia miałyście robione IUI? Ja pierwszą bez stymulacji miałam 11 dc. Teraz w drugim cyklu po CLO miałam USG w 9dc i pęcherzyków nie widać. Lekarz kazał przyjść w 13dc. Oczywiście ponieważ mam nadwagę lekarz nagadał się .......

Gość daria275
Puszek001, ja IUI miałam robione w 14 dc więc miejmy nadzieję, że się pojawią. A że pozwolę sobie zadać dyskretne pytanie, dużą masz nadwage? Ja 15kg ale lekarz nie wspomniał o tym ani słowa. ..

Gość aneczka2321
Dziewczyny ja także korzystam z okazji i życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt, aby wszystkie Wasze marzenia spełniły się jak najszybciej i abyście mogły w pełni cieszyć się życiem bo zasługujecie na to, jak nikt inny. Pozdrowionka

Gość daria275
Aneczka2321 dziękuję. A jak się czujesz? Po wiedzieliście już komuś o ciąży? Dziewczyny ja Wam też życzę zdrowych i wesołych Świąt. Życzę aby Zmartwychwstaly Jezus wysłuchał Waszych modlitw i spełnił Wasze najpiękniejsze marzenia.

Gość aneczka2321
Daria Nie, oprócz mojej przyjaciółki i fryzjerki bo musiałam zrezygnować z wizyty ponieważ nie mogę malować włosów to jeszcze nikt nie wie. Wczoraj miałam USG i pierwszy raz widziałam swego orzeszka hehe Wszystko przebiega prawidłowo i kolejna wizyta za m-c. A ty już też nie długo testujesz :) Oczywiście koniecznie daj znać Powodzenia i trzymam kciuki :)

Gość gość
dziewczyny dawno się nie odzywałam, czuje się fatalnie nic tylko bym spała do tego od wczoraj jdoszła temperatura 37,6 37,8 nie wiem co o tym myslec bo kataru nie mam ani mnie gardło nie boli, po prostu jestem bardzo zmeczona a testowanie przed majówka :(

Gość puszek201
Daria275 niesty ja mam większą nadwage. Tylko jakoś przy pierwszej IUI lekarzowi to w ogóle nie przeszkadzalo. A teraz ponieważ nie widzi pęcherzyków to zrzuca to na nadwagę. Dodam ze wczesniej przez 6 miesięcy u mojej pani gin miałam stymulację i zawsze pęcherzyki były.

Gość Patusia1
Zycze Wam Zdrowych, Spokojnych Swiat, i aby spelnily sie Wasze wszystkie marzenia:)

Gość daria275
Jak tam Kochani po świętach? Mi minęły bardzo szybko, nawet nie wiem kiedy. Wczoraj pojawiło mi się bardzo małe plamienie, tyle co na papierze i tylko wieczorem. Od tamtej pory cisza... Nie wiem co o tym myslec

Gość daria275
Aneczka2321 bardzo się cieszę, oby tak dalej ;) Ja będę testować w środę, dwa dni przed terminem. Myślę, że jak coś ma wyjść to i tak wyjdzie... Puszek201 i jak ram, pojawiły się jajeczka? Gość, ja z tym spaniem mam tak samo. Co dwie, trzy godziny bym spala.

Gość Patusia1
ojjj święta szybciutko przeleciały, jeszcze bym trochę poleniuchowała:) Daria może to plamienie to dobry znak.... trzymam mocno kciuki:) Tym razem lekarz przepisał mi Clo. I od dziś biorę po 1 tabletce. Zobaczymy jak zareaguje na to.

Gość puszek201
Daria 275 nie wiem czy są jajeczka jutro dopiero ide na kontrole. Zobaczymy co lekarz powie

Gość daria275
Puszek201 koniecznie daj znać

Gość aneczka2321
Daria czekam jutro na wiadomości i trzymam mocno kciuki za dwie piękne kreseczki lub wysoką betą :))

Gość Patusia1
Daria i jak testowałaś dziś czy czekasz?? Trzymam mocno kciuki:)

Gość daria275
Patusia1 i Aneczka2321 dziękuję ;) Nie testowałam dzisiaj bo zaspalam. Nastawilam budzik na 6, a wstalam o 6.30 z ledwoscia wyrobilam się do pracy. Jutro z samego rana pójdę na betę. Więc już jutro wieczorem będę wiedzieć co i jak ,)

Gość puszek201
daria275 więc mam jeden pęcherzyk 21mm jutro IUI. Zobaczymy czy to coś da. Juz mnie tak nastraszył ten lekarz tą nadwagą że spadła mi wiara że moze sie udać.

Gość daria275
Puszek201 trzymam kciuki za udaną IUI. Będzie dobrze :) Pamiętaj, wiara czyni cuda :)

Gość puszek201
zastanawiam sie tylko czy jak dziś ma 21mm to jutro popołudniu nie bedzie już za późno na IUI? pęcherzyk może juz pęknąć

Gość daria275
Puszek201 ja przy pierwszej IUI mialam dzień przed pecherzyk wielkości 21 mm, a peknal dopiero dzień po inseminacji. Mimo podanego zastrzyku więc miejmy nadzieję, że zdążysz ,)

Gość aneczka2321
Puszek IUI robi się nawet na pękniętym pęcherzyku. Najważniejsze aby było ciałko żółte więc myślę że nie powninaś sie martwić. Ja miałam robioną IUI na pęcherzyku który miał 25mm więc spokojnie i powinno być dobrze. Daria i Puszek w takim razie czekamy jutro na dobre wiadomości od Was. Trzymajcie się dziewczyny i POWODZENIA kciuki trzymam cały czas :)

Gość puszek201
Dziewczyny dzięki bardzo za wsparcie