Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 48 lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

świat mi się zawalił, nie wiem co robić ...

Gość gość
Ja bym do lekarza poszła najpierw

Gość gość
Gratulacje ?

Gość Przemo Przemoze 22
i co w tym dziwnego ? Jak byś miała 70 lat to bym sie zdziwił

Gość gość
Jak to co?Urodzić i wychować :) . A i już po ptokach-mogliście myśleć przed a nie po.

Gość gość
jestem zrozpaczona

Gość gość
jesli to nie prowokacja, to jestes skonczona idiotka

Gość gość
Pare dni temu widziałam temat o ciąży po 50, że babki się starają w tym wieku i dziecko itp. albo, że są w ciąży..Twoje 48 jeszcze nie jest takie złe :) one wszystkie były w 7 niebie

Gość gość
ale supcio ❤️

Gość gość
A tak poza tym autorko, nie przejmuj się durnymi komentarzami na tym forum :) bo tutaj prawidłowy wiek na ciąże to chyba między 25 a 30 rokiem życia, młodsze lub starsze są głupie, puste, nieodpowiedzialne, bez ambicji itp. dobrego słowa tu nie uświadczysz..tylko jeszcze bardziej się załamiesz :) ja mam 21 lat, jestem w 8 miesiącu ciąży i też zostałam zjechana z góry do dołu, ale mam to gdzieś :) mam swoją rodzine, męża i wszyscy się bardzo cieszymy, szczególnie ja z mężem :) już nie możemy się doczekać naszego maleństwa :)

Gość gość
pomóżcie mi, a nie się śmiejecie :((

Gość gość
ale jak mamy pomóc?

Gość gość
jesli to prawda to gratulacje. Nie ma co [łakać nad rozlanym mlekiem.Moja ciocia urodzila w wieku 44 lat , najpierw mowiła ze dopust bozy pozniej, ze łaska :P

Gość gość
A niby w jaki sposób mamy Ci pomóc ? Teraz najważniejsze udaj się jak najszybciej do gina dbaj i chuchaj na swojego dzidziusia :) to na pewno nie koniec świata

Gość gość
jestes sama? mozesz liczyc na ojca dziecka? -jezeli mozesz na niego liczyc ciesz sie ,dostalas druga mlodosc,pogratulowac,pozdrawiam i zycze powodzenia ***ja mam 44 ;)

Gość gość
ale 44 to nie to samo co 48 :((

Gość gość
mam męża ale on ma 75 lat ...:(

Gość gość
To aborcja

Gość gość
a pomyślałyście o tym dziecku co się narodzi i pójdzie do szkoły jak mamunia będzie miała 51 lat?? jaki to obcicahc dla dzieciaka na całe zycie mieć taką starą matkę? spełnia się teoria JA CHCĘ MIEĆ DZIECKO...ale czy to dziecko chce mieć taka matkę? Pewnie w wieku 20 lat będzie sie musiał zajmować emerykką, starą zniedołężniałą kobietą zamiast żyć i cieszyć się młodością, wspólczuję temu dziecku już teraz. ale baby chcące mieć dziecko żeby zatrzymać faceta przy sobie posuną się do wszystkiego, nawet jak są juz tak stare

Gość gość
autorka , abstrahując,że to może być prowo, nie planowała tego dziecka, więc daruj sobie takie durne wpisy..a każdy liczyć. umie i wie ile lat będzie miała,,,tak za 20 lat zapytaj dziecko ..czy wolało by , aby go się mamusia "pozbyła"..ze względu na to ,że ma starą matkę , a to obciach..dla mnie to nie argument...wiele dzieci wychowywanych jest przez dziadków..i co też mają sobie z tego powodu w łeb strzelić?Ponadto popatrz na młode matki, są wśród nich różne..nie koniecznie apetyczne i mądre :) Bałabym się raczej tego ,że osierocę szybko dziecko,że mogę poważnie zachorować..ale ,że to obciach dla dziecka..hm...alternatywą w tym przypadku tylko aborcja..puknij się w głowę..i daj innym żyć

Gość gość
nie ma co rozpaczać tylko zrobić badania genetyczne czy dziecko nie ma przypadkiem zespołu Downa, bo w tym wieku często tak bywa

Gość Alika432
Może pocieszy Cię to, że niedawno Halle Berry urodziła dziecko w wieku 47 lat ;) no i to, że nie będziesz najstarszą matką na świecie, bo ta była chyba już po 60-tce. ;)

Gość sdsfd
Na Twoim miejscu autorko robiłabym co w mojej mocy żeby nie wyglądać na swój wiek!

Gość gość
ile jadu i nienawisci na tym forum;(( DZIEKI za podtrzymane na duchu

Gość gość
jest aktywny topik dla kobiet w ciazy okolo 40 to mysle ze warto tam zajrzec:-)

Gość gość
moja prababka urodziła syna w wieku 49 lat, miała już 7 córek. różnica między dziećmi wynosiła 27 lat i starsze córki już mia swoje dzieci.