Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 wiosen

czy 30letni kawaler to źle

Polecane posty

Gość samotna już
Tak trzeba pozamykać jedne drzwi aby otworzyć nowe ....

Gość 30 wiosen
faktycznie zle nie jest :) to ten wiek kiedy wygodnie jest w swojej skorze, rytm dnia planujemy sobie na spokojnie i zycie dookola obserwujemy inaczej. z tym faktem, iz niektorzy, nawet faceci w tym wieku mysla o tym by zalozyc rodzine, miec dzieci, dom, kochajaca zone. nie kazdy mysli kategoriami 'ona bedzie chciala mnie zdominowac' albo 'jeszcze sobie pobzykam, po co sie spieszyc'

Gość gość
ja szukam takiego z Gdańska

Gość 30 wiosen
samotna już zgadza sie. inaczej bedzie niezly przeciag, ktory wszystko rozwieje

Gość gość
tak

Gość samotna już
I ja zajmuje się swoimi planami , pasjami - najlepszym lekarstwem na rozstanie jest czas !!!!! A szukanie na siłe kogoś w to nie jest dobre wyjście bo można przy okazji kogoś skrzywdzić ...to wiem .

Gość gość
zgadza się

Gość 30 wiosen
to znaczy ze szukasz aktywnie czy po prostu liczysz az sie pojawi? czemu z Gdanska? ok, zgodze sie iz w Gdansku mieszkaja fajni ludzie, ale Polska nie jest taka mala wcale, moze warto pojezdzic po kraju od czasu do czasu i poznac roznych ludzi? po takim z Gdanska jedyne czego mozna sie spodziewac, ze spotkasz jego ex na zakupach z nim idac za reke

Gość gość
ja sie już najeździłam i więcej nie chcę, mam gdzie mieszkać, pracuję i taki kawaler bez dzieci bybły idealny

Gość 30 wiosen
samotna już znowu sie z Toba musze zgodzic. z tego na sile to nic dobrego nie wychodzi, bylem tam, widzialem to. czas leczy wszystko i tym razem dam go sobie az z zapasem. licze ze w tym czasie osiagne to co planuje i wowczas przyjdzie to na co wszyscy czekamy. nie chcialbym jednak by moje dzieci mialy starego ojca. wiec i zwlekal nie bede latami

Gość samotna już
„ Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Is¬nieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie. " P.Bosmann Dobranoc wszystkim -;)

Gość samotna już
Ps. Ja też nie chce aby moje dzieci miały starą mamę -;) Więc wszytsko w granicach rzecz jasna z z tym czasem ( takie małe sprostowanie )

Gość 30 wiosen
ten cytat. teraz mi sie poprawil humor. dobranoc :)

Gość samotna już
No to fajnie -;) Kurcze muszę już uciekać bo rano do pracy!

Gość 30 wiosen
spac o tej porze?? wow! no to zmykaj!

Gość kawalerowicz
Trochę podejrzane to wszystko. Sam mam lekko po 30-tce ale wg mnie nieco dziwne, że facet przesiaduje tu na kafe. Sam się sobie dziwię co ja tu robię, chyba siła przyzwyczajenia, bo od lat tu zaglądam, poznałem też swego czasu bliżej dwie kafeterianki w moim wieku, więc sentyment pozostał :) Też jestem kawalerem, mieszkam sam, cenie sobie niezależność, choć kiedyś słyszałem jak sąsiadka (starsza kobieta) obgadywała mnie mówiąc, że to bardzo dziwny człowiek. Mnie niestety podejrzewają, że jestem gejem, bo na wygląd nie mogę narzekać, lubię się ładnie ubrać i jestem miłośnikiem kotów, więc już mnie nieraz o gejostwo posądzano, a ja jestem sto procent hetero i uwielbiam kobietki. Tak czy owak, trzydziestoletni kawaler na kafe, to nie brzmi dobrze ;)

Gość samotna już
Tak ciężki dzień mnie jutro czeka muszę być wypoczęta -;) No jeszcze nie spać....parę rzeczy muszę zrobić , po raz chyba czwarty dobranoc !!!! Bo nie mogę coś odejść ....

Gość 30 wiosen
hehe, mozemy uscisnac sobie dlonie :P 'Sam się sobie dziwię co ja tu robię' dokladnie, ja tak samo :D dobrze wygladajacy, lubi dobrze sie ubrac, podejrzewaja go o gejostwo. wlasnie pomyslalem, ze pewnie jest nas tu wiecej i niedlugo ktos zalozy klub fajnego 30latka na kafe. chilloutuje sie, czasem lubie udzielic sie z wartosciowymi komentarzami, bo wiem ze moge komus tym pomoc czy poszerzyc horyzonty myslowe. samotna już nie mozesz isc bo robi sie tu calkiem milo i ciekawie, a kobieca ciekawosc.. ma swoje granice? ;)

Gość gość
To prowo !!!!

Gość 30 wiosen
to mam sobie zmienic nicka na 'prowo' czy jak? musze zaznaczyc jest nie jestem prowo, tylko lewo :P dobranoc hejciku

Gość gość
a ten znowu grasuje na kafe szukając naiwniaczek, ten sam bajer od lat :O

Gość florecita
autorze poszukujesz popracia? , a odpowiedz sobie tak szczerze czy Ty czujesz sie z tym zle?Co cie obchodza inni

Gość Anka4531
Ja mam 26 lat i szukam męża - jak masz kase itp to możemy się umuwić , chyba jesteś fajny.

Gość 30 wiosen
nie, zastanawia mnie (jak nigdy) opinia ludzi w roznym wieku na ten temat. stronie od stereotypowego myslenia i zastanawiam sie jak ono wyglada w tej kwestii. chyba nie ma w tym nic zlego?

Gość 30 wiosen
mysle ze jestem fajny, ale 'umuwić' sie moze byc nam ciezko pozdrawiam!

Gość 30 wiosen
gosc nie znamy sie. dobranoc :)

Gość robtniccka18
mozemy sie poznac :D mam 18 lat :)

Gość kawalerowicz
Powiem wam, tym, którzy mają kafe za całkowite dno, że tak nie jest do końca, owszem, gro tematów i wpisów jest żenująca ale też można się nieźle uśmiać, poza tym tak jak pisałem wcześnej, poznałem stąd dwie kafeterianki w realu, obydwie w moim wieku, bez podtekstów, obydwie mężatki ale to nie ma znaczenia, bo nic nie robiliśmy poza sympatycznymi spotkaniami, z jedną polubiliśmy się bardzo, bardzo, bardzo, lecz trzeba wiedzieć, gdzie jest granica. Reasumując, można tu spotkać bardzo różnych ludzi.

Gość 30 wiosen
zgadza sie, sa tu jeszcze fajni ludzie, jednak znalezc ciekawy temat czy uslyszec wartosciowa wypowiedz graniczy czasem z cudem, dlatego to forum schodzi na psy. i to bardzo szybko. przychodzi taka 22 i zaczynaja sie tance hejterow do jakichs godzin porannych. zenada. w wiekszosci forum jest przesiakniete syfem, ale to prawda, ze mozna posmiac sie czasem niezle :) zdecydowanie nie traktuje tego forum jako czegos wartosciowego w zyciu. zapewne jest tu wiele fajnych osob, ale szukanie ich na sile to jak szukanie wyjatkowego kapsla od piwa na woodstocku. na pewno gdzies tam lezy.

Gość 30 wiosen
poza tym administratorzy daja ciala na calej linii przyzwalajac na caly ten syf. zrobiliby porzadek raz to cale to zalosne towarzystwo przeniosloby sie gdzie indziej. zauwazylem jednak jak wiele ludzi jest uzaleznionych od tego forum. trzeba stad znikac zanim sie wciagne ;)