Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEKLULAM USZY KILKUMIESIECZNEJ CORCE

Polecane posty

Gość gość
no co, jedna pisze znowu, ze przekŁuła, a druga wkleja jekies zalosna reklamujaca i wychwalajaca pod niebiosa swoje uslugi kosmetyczke, pewnie gdyby miala w ofercie przekluwanie sutow i napletow uniemowlat to by tez wychwalala, w koncu kto skrytykowalby swoje uslugi i pozbawil szansy na zarobek z jeleni.

Gość gość
Do autorki: to mowisz, ze "przekłułaś" uszy? A po jakiemu to? Nie rozumiem tego dziwnego jezyka...

Gość gość
hej do ciebie oczywiscie ze sie mowi przeklulam masz jakies problemy z tym ?

Gość gość
ze te wszystkie po studiach nic na gowno pouczaja :)

Gość gość
oj, widze ze ktos nie moze zyc z tym topikiem :D autorka odpowiada: tak, mowi sie "przeklulam". to jest slowo polskie, uzywane powszechnie i znane kazdemu. dodaj rowniez do swojego slownika ;) ciesze sie, ze topik jest tak popularny. mamy niezla zlewke w domu i wsrod znajomych :D

Gość gość
omg serio? Jakim prymitywem trzeba byc zeby miec takie durne rozrywki jak smianie sie z topikow na forum?? Intelektualna holota

Gość gość
taka sama, jak dla troli czepianie sie kazdego slowa, ktore normalni ludzie pisza ;) glupota ludzi jest godna pozalowania, ale tez smieszna :) jeszcze jakies inteligentne pytania troli? dawajcie, bo nam poziom rozrywki spada :D

Gość gość
Na tym forum wypowiadaja sie inne matki w tym temacie http://www.rossnet.pl/forum/tabid/471/aft/280/Default.aspx#; Jak widac kazdy ma inne zdanie na ten temat i kazda matka podejmuje inna decyzje. Nie mam jeszcze dzieci, ale jesli dane mi bedzie miec corke to nie pojde z nia na przekluwanie uszu do tego momentu az urosnie i sama bedzie chciala i bedzie swiadoma bolu. Osobiscie nie podobaja mi sie malutkie dzieci, jeszcze bez wlosow, ze slicznymi blyszczacymi kolczykami w uszkach. Tama mała stara. Wyglada to komicznie.

Gość gość
wez pod uwage to, ze nie kazde dziecko jest lyse po urodzeniu. moja corka urodzila sie z gesta 3cm czupryna i po kilku miesiacach bylo jej bardzo ladnie w kolczykach. topik jest dla matek ktore chcialyby i sie wahaja, a nie dla tych, komu sie to nie podoba. czy tak ciezko to zrozumiec?

Gość gość
to ten poziom moze jeszcze spasc? Przeciez juz jest na poziomie plytek chodnikowych...Poza tym heh jakie nudne musisz miec zycie zeby rozrywek szukac na forum... A w to, ze smiejesz sie razem ze znajomymi nie wierze. Chyba, ze sa takimi samymi prostakami jak ty

Gość gość
no widzisz, ale zabierajac glos w takiej prostackoej konwersacji znizyles sie wlasnie do takiego samego poziomu :D jestes wsrod swoich prostaku :D

Gość gość
"wez pod uwage to, ze nie kazde dziecko jest lyse po urodzeniu. moja corka urodzila sie z gesta 3cm czupryna i po kilku miesiacach bylo jej bardzo ladnie w kolczykach. " Ale o logo obchodzi jakie wlosy miala po urodzeniu twoja corka? :o Gesta 3cm czupryna to nie to samo co dlugie włosy u większych dziewczynek. I według kogo było jej b.ładnie w kolczykach? Według ciebie czy cioc i babc? Nie bądź śmieszna "topik jest dla matek ktore chcialyby i sie wahaja, a nie dla tych, komu sie to nie podoba. czy tak ciezko to zrozumiec" A gdzie jest napisane, ze topik jest dla matek, które się wahają? Zabronisz mi się tu wypowiadać? ;) Czy może zabolalo cie to, ze napisalam ze kilkumiesięczne dziecko z kolczykami wygląda jak mała stara?

Gość gość
no to dodatkowo dowiedzielismy sie, ze przekluwanie uszu dla dziewczynek zalezy od dlugosci ich wlosow :) to jeszcze lepsze od prymitywnych i biednych latynosow :) juz nie wiesz co pisac osobniku

Gość gość
hahaha chcialabys chamko :D czasem ktos musi uswiadomic takich kretynow jak ty na jakim sa poziomie :D hahahaha

Gość gość
Gościu 14:16 umiesz czytać zw zrozumieniem? Wyraźnie napisalam co mnie OSOBISCIE się podoba a co nie. I napisalam również co ja zamierzam zrobić w przyszłości. Aż tak bardzo cie boli ze nie każdy może się zachwycać nad twoim noworodkiem w kolczykach? :D

Gość gość
dobrze byc oswieconym. bardzo ci za to dziekuje :) no i dobrze cos dobrego za darmo dla ludzi robic :) oby wiecej takich ludzi na swiecie, swiat to doceni i bedzie lepszy :)

Gość gość
uswiadomilam ci tylko, ze zabierasz glos w nie swojej sprawie. n"nie jestem matka, ale gdy bede...". chyba zadnej matki takie opinie nie interesuja, nie? jak bedziesz miala dzieci, to zapraszamy ponownie, jezeli bedziesz miala cos interesujacego do powiedzenia :) a poki co, skup sie na czyms co ci bardziej wychodzi niz maciezynstwo :)

Gość gość
"noworodek w kolczykach"? chyba nie przeczytalas kobieto dokladnie. no, ale nie masz dzieci, to nie wiesz co to noworodek i nie potrafisz odroznic od niemowlecia i kilkumiesiecznego dziecka. no coz, ale poczepiac sie zawsze mozna...

Gość gość
Aleeeeeeee patolgia

Gość gość
Ojej ale biedna pokrzywdzony zabolalo ze nie każdy zachwyca się jej dzieckiem w kolczykach. Ona pragnie pochwał! I co, teraz za to, że wyrazilam swoje zdanie zaczniesz mnie wyzywac? Napisalam noworodek celowo, bo wydajesz się być jedna z tych co ma popieluszkowe zapalenie mózgu. Zapewne nie wiesz co to jest sarkazm wiec zostawmy to troszkę inteligentnie język od ciebie ;) i nadal nie rozumiem z jakiej racji prawisz sobie roszczenia do rozkazywania mi w jakim wątku mam się wypowiadać a w jakim nie :D A zostane tu. I nic na to nie poradzisz. Deal with it :D I przy okazji - pisze się MACIERZYŃSTWO moja droga. Przez "rz", zlociutka... Mniej kolczykowania, więcej edukacji. Polecam ;)

Gość gość
gdzie jest temat jak afgan zabil polke ?

Gość gość
"napisalam noworodek celowo". jaki byl ten cel? wxiaz nie wiemy, jaki jest zwiazek miedzy dlugoscia wlosow a kolczykami... macierzynstwo :) z "z" czy "rz" i tak nie masz z tym nic wspolnego. tylko przyklad tego jak lubisz sie wpi........ac do zycia innych ludzi. zalosne bardzo. zostan zostan, bedzie sie z kogo polewac :D

Gość gość
"wiec zostawmy to troszkę inteligentnie język od ciebie oczko.gif" co autor mial na mysli? jak widac LITEROWKI zdarzaja sie nawet najlepszym ;)

Gość gość
w ogole ten post z 14.46 jakis popieprzony. ktos juz jezyka zapomnial i koncowkow zapomnial :) no i gender sie myli ;)

Gość gość
Po przeczytaniu tego tematu tym bardziej jestem wdzięczna swojej mamie, że nie narobiła mi dziur w uszach. To już wolałabym jakiś obleśny tatuaż na tyłku, bo tam chociaż obcy ludzie nie zaglądają. Jak można kaleczyć ciało i to w dodatku takiemu maleństwu? :(

Gość gość
"i tak nie masz z tym nic wspolnego." Masz slabiutkie argumenty. Oczekiwalas ochow i achow na temat swojego dziecka? Niunia, JESZCZE nie mam z tym nic wspolnego. Wkrotce bede i zapewniam cie, ze nie zakolczykuje swojego dziecka jak cielaka tylko po to, zeby bylo "sliczniejsze" lub tez tylko dlatego, ze jak sama napisalas : Doswiadczone kolezanki ci tak podpowiedzialy :D Smiech na sali. A jak kolezanki tobie podpowiedza, ze musisz ogolic dziecko na lyso po roku czasu, bo to feszyn i wlosy zdrowiej rosna to tez tak zrobisz? Na ktorej wsi sie wychowalas? O moje literowki zlociutka sie nie martw. Moj tablet tak juz ma. Niekiedy nie czai polskich slowek. Wazne jest natomiast to, ze ty "maciezynska pieluszkowa" nie masz pojecia jak to piekne slowko napisac :D Wroc sie po rozum do glowy, moze jakas szkole skoncz, bo inaczej znow posluchasz jakiejs kolezanki i byc moze... wytatuujesz swoja corke? Z takimi jak ty nigdy nic nie wiadomo. Z moich obserwacji wynika, ze kolczykowanie kilkumiesiecznych dziewczynek czesto wystepuje u wiejskiej lub malomiasteczkowej spolecznosci z niskim wyksztalceniem. Takie wyroznianie dziewczynek, aby byly bardziej odpustowe. No i oczywiscie to, ze "kolezanki doradzily" mnie najbardziej rozbawilo. Tekst roku :D

Gość gość
"Jak można kaleczyć ciało i to w dodatku takiemu maleństwu? smutas.gif" Ale autorce nie przegadasz do rozumu, ktorego zreszta i tak nie ma ;) Ona uwaza, ze skoro jej kolezanki tak doradzily to jest swietosc nad swietoscia i tak ma byc i basta! I wszystkie teraz mamy jej gratulowac glupoty i isc w slad za nia. Ten kto wrecz sie oburza na takie bestialskie zachowanie wobec wlasnego dziecka zaraz zostanie zwyzwany przez autoreczke :D

Gość gość
no nic tylko na podstawie swoich obserwacji prace doktorska napisac :). twoje pozal sie boze "obserwacje" nikogo tu nie interesuja. i nie zwalaj winy na tablet..... bo to zalosne. tymbardziej kiedy sama pouczasz ludzi o pisowni :) osmieszasz sie!!! ale widze, ze masz duzo czasu. bo takie wywody robisz rozciagle ze szok! widac, bardzo cie ubodly slowa krytyki...

Gość gość
czy ja doleje oliwy do ognia, jak powiem ze tez przeklulam ucho swojemu dziecku? w dodatku chlopcu :) oboje z mezem mamy kolczyki w uszach, maz ma wiele tatuazy i syn tez chcial byc do nas podobny. i wcale nie pochodzimy z "wiochy", jestesmy wyksztalceni i nie jestesmy "patologia". nie rozumiem myslenia wiekszosci osob tutaj sie wypowiadajacych. a jeszcze, ze kolczyki maja cos wspolnego w dlugoscia wlosow calkowicie mnie rozbawilo.

Gość gość
Oj tam oj tam niunia, to nie ja nie potrafie wziac slow krytyki na klate, tylko ty droga "maciezynska". Jaka jestes zabawna z wypominaniem mi mojej literowki - literowki hellol, a z kolei ty walisz byki ortograficzne jak ostatnia siermiega po zawodowce :D Tepaki tak juz maja ;) Niuncia, pisze sie TYM BARDZIEJ (osobno). Widzisz, ile sie nauczylas w jeden dzien? ;) Pisz dalej. Twoja polszczyzna jest oszalamiajaca.