Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne dziewczyny mają gorzej niż brzydkie

Polecane posty

Gość przeciętny_do_bólu
dobrze powiedziane.

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Naprawdę nie sądzę, żeby mojemu o to chodziło... Acz może podświadomie trochę tak jest. Bo on naprawdę mógłby mieć prawie każdą, a teraz ma drugą z kolei nieciekawą, delikatnie mówiąc.

Gość gość
No tak ale my tez bysmy chcialy doswiadczyc bycia z kims. I tu sie okazuje ze przecietna uroda jest korzystniejszym targetem. Dlatego tak jest ze mam 27 lat i nigdy nie mialam faceta.

Gość przystojniak_jakich_mało
widocznie ta nieciekawa jest lepsza od ciebie i pogódz sie z tym skoro ona jest nieciekawa a on wybrał ją to ty jaka jesteś ?

Gość gość
Ciekawa? Nieciekawy facet woli nieciekawa laske

musisz mieć straszliwie z****** charakter, skoro nikt cie nie chce pomimo urody.

Gość gość
Cofnij sie do poprzedniej strony gdzie pisalam od samej gory.

super bede sie cofał i czytał wpisy wszystkich gości bo ci sie nie chce nawet wpisać Pseudonimu w tej dyskusji.

Gość gość
Nie to nie :-D

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Pisanie, że nikt mnie nie chce, też jest pewną przesadą.

chcą cie desperaci szukający jednorazowej przygody :)

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Nieciekawą w sensie wyglądu. Z charakteru jest na pewno fajna, aczkolwiek jej nie znam, więc ciężko mi się wypowiadać.

Gość gość
Myślę, że te ładne mają jednak trochę poprzewracane w głowach i dlatego. Nawet jak im się wydaje, że się pilnują i tego nie pokazują, to prędzej czy później to wychodzi. Ciężko być z taką przekonaną o swojej wielkiej atrakcyjności dziewczyną, która jest często nastawiona roszczeniowo, bo przecież ona taka ładna. Mniej ładne mają więcej skromności, te ładne trzeba ciągle adorować, zabiegać, proponować atrakcje itd, co na dłuższą metę jest męczące. No i te ładne uznają, że skoro są atrakcyjne, to ich facet powinien spełniać tysiąc warunków, chcą wysokiego, przystojnego, inteligentnego, czułego ale męskiego, dobrze zarabiającego, ale nie poświęcającego się za bardzo pracy tylko swojej "księżniczce" i tym podobne, nieraz sprzeczne, warunki. I oczywiście z domem, samochodem itp. Tylko dlatego, że ona przecież taka ładna. Często też piszą o sobie takie że są niby inteligentne, ale tu często można to szybko zweryfikować i wcale aż takie nie są, miałem kilka takich przypadków, że dziewczynie tylko się tak wydawało, a tak de facto nie miała wcale za dużo ciekawego do powiedzenia.

i jak sie czujesz przegrywając z jakimś paszczurem ?

Gość gość
No to wszystko juz jasne. :-( :-D

Gość gość
A co to za problem z waszą urodą wybrać sobie samej jakiegoś fajnego faceta i go zagadać? I po kłopocie. Ale pewnie korona by wam z głowy spadła księżniczki, co? Wolicie czekać na gotowe, bo wy przecież takie och, ach, piękne.

Gość facet_szczery
heh żone wole przeciętną, a na łądną to moge iść za stówkę pełno ślicznych studentek chętnych zarobić więc po co mam skakać dookoła księżniczki ?

Gość gość
I niby jak ja zagadam to problem potencjalnej niewiernosci w zwiazku znika dla niego, tak? Lol

Gość gość
to brednie.jakbys byla fajna to by cie nie zostawil.pewnie jestes nudna i ogolnie nijaka. sama uroda to nie wszystko

Gość facet_szczery
na 100% jest nudna jak flaki z olejem co z taką robić ? chyba tylko na pokaz.

Gość gość
A dzisiaj drogie dzieci tabliczka mnozenia :-)

Gość gość
podaj gg

Gość gość
7007070

Gość gość
fn

Gość gość
@15:44:30 gość: Jestem przekonana o własnej atrakcyjności, on też był. Nie jestem roszczeniowa, a jeśli już, to nie z powodu urody, reprezentuję sobą trochę więcej. Nie interesuje mnie związek oparty na jakichś atrakcjach czy happeningach. Mój były spełniał z nawiązką wszystkie warunki, które mogłabym postawić. Jeśli potrafisz wykazać braki w mojej inteligencji, to słucham. @przystojniak_jakich_mało - źle się z tym czuję. @15:53:32 gość - nijaka to ostatni epitet jaki można mi przypisać.

Gość gość
Chodzi o zaufanie. Wiadomo że nie ma czegoś takiego jak zaufanie w 100%, bo każdy jest wierny do kiedy nie trafi się odpowiednia okazja i nikt mi nie powie że jest inaczej. Jestem facetem i szczerze mówiąc nie chciałbym mieć bardzo atrakcyjnej dziewczyny i później pół życia zastanawiać się czy mi rogów nie przyprawia. Wiadomo że jak kobieta jest mniej atrakcyjna to i mniej facetów będzie za nią latać.

Gość gość
Dlaczego odgorne zalozenie ze bardzo atrakcyjna kobieta nie ma w sobie uczciwosci i zasad moralnych?

Gość gość
podaj prawdziwe gg

Gość gość
Ja? Po cholere mialabym ci podawac gg i czemu mialabym chciec rozmawiac z toba?

Gość ładny gość
Tu autorka. Musiałam zmienić nick. Gość 16:01:38 to oczywiście byłam ja.