Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 remix remix

mi艂o艣膰 zabija

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
cos ta kafe znowu mi sie psuje! :( ja np. nie uznaje partnerow (potencjalnych tez), ktorzy nie toleruj膮 muzyki, kt贸rej s艂ucham.. jak dla mnie gust muzyczny to podstawa. Nie rozumiem wy艣miewania czyjegos stylu albo darcia mordy : 'wy艂膮cz to !"..Nie znosze zmuszania do zmiany swoich upodoba艅. Nie wyobrazam sobie ze nie mozemy wspolnie posluchac muzyki, ktora oboje lubimy. Albo wyjscie do dyskoteki czy klubu, baru... 偶e on nie chce isc bo muzyka nie taka...o to rozbija sie jak dla mnie cale zycie towarzyskie. Skrajnie rozne poglady tez nie s膮 wskazane... wszystko jest dla ludzi,...zagorzalego fanatyka polityki na pewno bym nie chciala- i takimi nie da sie normalnie zyc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Id臋 robi膰 pyszne s艂odkie bu艂eczki z serem bia艂y :) :* Wpadne za 2 godzinki i cos wam fajnego odpowiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zabija wszystko co w nas najcenniejsze:-

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurwa mam to samo, wg niego slucham badziewna muzyke, ogladam puste filmy, ja nie krytykowalam jego gustu a ten wciaz sie czepia. A to ze zle mowie, ze robie miny, ze oczy nie tak mruze, i rozne takie rzeczy. Jak poznalismy sie dbal o to bym nie czula zspachu fajek od niego a traz, idxie zapalic a potem zmierdzacy jak smola mnie dotyka, nawet juz mu moj wyglad nie pasuje, krytykuje nogi palce wszystko. Naprawde poszukam przytulaczka, nie jestem jego zona- cale szczescie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 bardzo lubi臋 U2. jak si臋 zazwyczaj ko艅cz膮 wasze znajomo艣ci z facetami? te nieudane? m贸wicie albo m贸wi膮 wam: to ju偶 nie ma sensu? czy po prostu z dnia na dnie艅 kontakt niknie lub nagle si臋 urywa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio na przystanku stala para i ona wziela jego sluchawke i przylozyla do ucha i nagle drze sie na niego: czego ty sluchasz? Szkoda mi sie go zrobilo bo napewno sluchal tego co lubi, nie odpowiedzial nic- zamilkl na dluzsza chwile. Taka wyszczekana pyskata dziewucha. Macie racje fajni mili chlopcy maja podle suki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie by艂o ca艂kowite zerwanie kontaktu przez faceta, boli mnie tylko to 偶e nie mia艂 na tyle odwagi 偶eby porozmawia膰 ze mn膮 wprost.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcze, znow cos sie dzieje z kafe, zacina sie nie wysyla, ale bym zjadla twoje buleczki z serem. Wiecie, dzisiaj ten mezczyzna powiedzial ze chcialby byc ze mna. Zamurowalo mnie i zaniemowilam. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze jak chlopak jest fajny, mily i taki ... pocieszny(?).. ale ja uwa偶am 偶e ka偶dy powinien mie膰 sw贸j pazur :D To nadaje charakteru, odr贸偶nia od innych.. ja lubi臋 takich, kt贸rzy chodz膮 w boj贸wkach jako艣 uwa偶am 偶e oni maj膮 CHARAKTER :D 艣miszne to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaniemowilas ? A potem tez nic jak ci szok przeszedl? co o nim myslisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci najczesciej mowia wtedy : zostanmy przyjaciolmi haha, zeby sie wymigac z niezrecznej sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poki sie usmiechalismy bylo fajnie ale jak on zaczal na powaznie zachowywac sie to mi jak zwykle odechcialo sie wszystkiego. Tez sie boje jak wy, ze potem po pierwszych uniesieniach znudze mu sie albo on mi, ze bedzie mi w nim wszystko przeszkadzac. Jest mily kochany i szkoda go dla mnie. On bardzo powaznie mysli, moze nawet jak zaden dotychczas. Nawet i moze poprosilby mnie o reke ale jakby ogien zaczal gasnac po jego powaznych zamiarach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie tez w prost nie bylo : to koniec. Ani nie bylo zostanmy przyjaciolmi/ Po prostu z dnia na dzien : cisza... ale jak sie zachowac gdy sie go spotka.. ?? najlepiej udawac zadowolon膮 niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatni na takiej niby imprezie ze znajomymi mialam dziwn膮 akcj臋 (nie pierwsz膮 tak膮 z facetami) z koleg膮 ;/Mieli艣my seans filmowy,piweczko w kilka os贸b, ludzie po trochu si臋 wykruszali i szli spac... zostalam tylko ja z nim i jeszcze jednym kolegom. Film si臋 skonczy艂, piwa te偶. Ja stwierdzi艂am 偶e ma艂o tego piwa i skoczy艂abym po co艣 jeszcze. Na to ten kolega przyni贸s艂 jeszcze chyba 3 piwa, ten drugi poszed艂 spac. Wypilismy 3 piwa na p贸艂. Jak mu podawa艂am piwo za szyjk臋 to on zawsze chwyta艂 to piwo przez moj膮 r臋ke a nie np. w innym miejscu (mo偶e 偶eby piwa nie grza膰 r臋k膮 ale kt贸偶 to wie). Zaczeli艣my rozmawiac tak sobie. Pochwali艂am co艣 co poleci艂. Caly czas tr膮ca艂 mnie 艂okciem(mo偶e nie chc膮cy) ale ja sie nie odsuwa艂am bo to nienaturalne.W pewnym momencie opar艂 sie glow膮 o mnie i wtedy wygonili nas z pokoju bo wszyscy spali ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jednak nie koniec, poszlismy do innego pomieszczenia .. Wypilismy po tyle samo, wiec teoretycznie ja bylam bardziej pijana bo jestem dziewczyn膮 i jestem mniejsza i chudsza. nie wiem co on chcial na pewno wiecej niz bylo ... W skr贸cie: polozylismy sie na podlodze, on mnie przytulal. chyba mnie wtedy pocalowal a ja na to wypali艂am "wszyscy jestescie tacy sami" i 偶e bedzie mnie nienawidzi艂.Bylo mi bardzo zimno, zmartwil sie i zaprowadzil mnie do l贸zka. Polozyl sie w lozku ook, ktore bylo wolne.Trzymal mnie caly czas za reke, ja pod wplywem % nie tylko dala sie trzymac za reke, glaskalam go po glowie i uszach(wiem ze faceci to lubia). Bylo mi zimno, kazal mu zeby spal ze mna (o zadnym seksie nie ma mowy)caly czas trzymal mnie za reke... albo za dwie... nawet jak sie odwracalam czy krecilam to szukal moich r膮k .... troche chcial po (.)(.) .. ja w sumie tez to lubie ... to nie bronilam ale nachalny nie byl,reki daleko nie dal. Nie spalismy cala noc, ja do niego uzywalam zdrobnien...on sie caly czas przytulal, calowal mnie (ja nie lubie sie calowac, albo nie umiem dlatego nie chce nigdy) ..mysle ze chcial czego wiecej ale ja bym na to nie pozwolila. W pokoju spaly jeszcze 2 osoby , mysle ze wiedz膮 o nas .. cala noc nie spalismy-oni pewnie tez nie... ;/ s**t ... po takich akacjach zawsze mysle: JA P*****LE :((((((((( G艁UPIA JESTEM tak milosci nigdy nie znajde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha ale mam duzo do czytania, zaraz sobie poczytam co napisalyscie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ooooo i jest przepis na pychotki i piosenka, zaraz wszystko nadrobie, tylko znajde 5 minut czasu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha ale fajnie napisalas, podobalo mi sie i to jak on chwytal za piwo. Widze ze boisz sie posunac dalej, ze cos cue hamuje. Ale skoro hamuje to masz powod i nue chcesz potem zalowac. Ale ten chlopak wydaje sie byc mily.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zrobie te buleczki z serem. My to sie mamy z tymi facetami. Ale warto przezyc milosc, te chwile sa piekne. Milosci jest kilka rodzajow. Ja tak sobie myslalam i juz nie uogolniam milosci, jako przywiazanua do jednej osoby na cale zycie. Kochalam nie jeden raz i napewno mozna kochac nie tylko raz. Gdy sie zawiodlam przestalam kochac, nienawidze perfidnego klamstwa zlodziei kobieciarzy. Milosc do takich gasnie w ekspresowym tempie. Kocham kogos ale boje sie posunac dalej. On mnie kocha, mowi ze jestem boska ale nie wiem czy ta boskosc nie zmieni sie w pieklo dla niego. Ale bardzo sie dogadujemy i lubimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A calowanie wcale nie jest proste inie dziwie ci sie ze cos ci nie wychodzi. Do calowania tez trzeba sid dopasowac, nie z kazdym wychodzi fajnie. Kazdy facet inaczej caluje, moze twoj przeznaczony calusek gdzies na ciebie czeka. Ja kocham sie calowac ale czy umiem haha to nie wiem, bo z kazdym to inaczej sie robi. :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Udaly sie serkowe buleczki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
udaly sie, udaly :) ale druga porcja udala sie tylko w polowie -braklo mi sera.. dodalam jablek :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie rozumiem takiego zachowania facetow, nie pierwszy raz mi sie to zdarza... najgorsze ze potem nic z tym nie robi膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z jabluszkami tez pyszne napewno. Twoj przyszly maz bedzie cie kochal za te buleczki napewno. Juz slysze jak mowi: zrob kochanie buleczki. A do ostaniej wypowiedzi: rozumie sie tego faceta ktory cie kocha. Tylko kretaczy nie rozumiemy a facet jak kocha jest otwarty szczery i kochany i mozna mu ufac. Jesli facet cos kreci i jest jak rozwalone trudne puzle do ulozenia to najlepiej olac te puzle i wrzucic do smieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic z tym nie robia bo mysla ze jestes niedostepna. Z tego co piszesz to slyniesz z niedostepnosci i daja sobie spokoj. Mysla ze i tak nic nie wskoraja. Badz dzielna nadal i czekaj na Tego, twoja intuicja sama ci podpowie przed kim sie otworzyc:) . Niech sie martwia te co sie puszczaja, ty nie masz sobie nic do zarzucenia. Bedziesz wiedziala ktory to bedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jagody tez napewno mozna dodac do takich buleczek i by byla jagodzianka :) :)

Udost臋pnij ten post