Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chłopacy nastolatkowie tak bardzo zwracają uwagę na piersi

Polecane posty

Gość gość

mam 16 lat i nigdy nie zwracałam uwagi na moje cycki ,dopóki nie zauważyłam ,że chłopacy zwracają uwage na moje cycki i teraz zaczynam sie interesowac i przejmować nimi ,tym jak mam je eksponować ,bo wiem ,że chłopak , który mi sie podoba zwraca dużą uwage na cycki, dlatego pytam sie co wam sie tak bardzo podoba w nich , bo chce to zrozumiec ,dlatego ,że mam ponoć duże zwłaszcza w porównaniu z tym ,że nie jestem taka gruba jak inne z dużymi. i jeszcze jedno pytanie czy wszyscy chłopacy są tacy ,że nie potrafią oderwać wzroku od cycków dziewczyny jak z nią gadają , czy tylko tacy napaleni, bo mi sie wydaje,że jedni bardziej zwracaja uwage na cycki , a inni mniej i właśnie ten chłopak ciągle sie lampi na moje cycki , chociaż nie jest jakiś zboczony i taki jak inni tylko właśnie bardzo jest ok i wgl ...

Gość gość
wszystkie samce, jeśli nie są gejami, zwracają uwagę na piersi

Gość gość
Cycki to ma krowa

Gość gość
Ja wole ladna d**e niz cycki. Pozdrawiam.

Gość gość
sory ale jestem nastolatką i wszyscy w mim otoczeniu mówią na cycki cycki

Gość gość
To jest uwarunkowane genetycznie-faceci zwracają uwagę na piersi kobiety,ponieważ jest to część ciała nieodłącznie związana z karmieniem potomstwa😴 I podobnie-przyklejają wzrok do tyłka,co niewątpliwie ma związek ze zdolnością do rodzenia dzieci(a może to była szerokość bioder?No,nieważne:classic_cool:).Tak więc, drogie panie-czysta biologia.I nie ma w tym absolutnie nic z domniemanej (przez was,oczywiście:O) egoistycznej chuci-my po prostu dbamy o zapewnienie ciągłości gatunku. A to szczytny cel, prawda?😴

Gość wyskokowa panna
Może częsciowa prawda.Są siłą oderwani od tzytza i dlatego :D