Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mezczyzni tak nienawidza kobiet polek zwlaszcza tutaj to widac

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
poprawka polaczki nie lubia Polek. Dlaczego? Bo te w koncu zrozumialy, ze na polaczkach swiat sie nie konczy i nie musza sie meczyc z takim polskim idiota. Bo zrozumialy, ze moga sie spotykac z kim chca i nie musi to byc marny polaczek. Bo chca cos osiagnac, co polaczkom nie pasuje, bo w koncu polaczek chce miec kogos kim moze pomiatac zeby podreperowac swoje watle ego. Przeszkadza im emancypacja Polek. A ze u zadnej innej nacji szans nie maja (no moze poza ukrainkami rosjankami czy innymi wizowymi interesantkami) to zal im dupska sciska i stad ten jad :D

Gość gość
czuje bol d**y u poleczek

Gość gość
bol d**y z jakiego powodu? Dawaj, czy tak jak adwokacik udasz, ze nie ma pytania?

Gość gość
zdesperowana domowa żona siedzi całymi dniami na kafe, współczuje jej męża.

gosciu z 11:29 skoro wiesz kiedy ZDZ siedzi na forum musisz sledzic jej wpisy z zapartym tchem. Czyli siedzisz na kafe tyle samo co ona, a moze nawet wiecej...

Gość gość
a czy on jest zadowolny z żony?...no chyba raczej nie!

Gość jola pasierbica koksa z walii
http://pokazywarka.pl/q93iho/ zunka bez slubu,nie ciesz sie tak wracasz nastepnym razem na foteczki :)

Gość gość
Proponuje wszystkim zagrzybialym stulejarzom z Polski zostawic Polki w spokoju i brac sie za cudzoziemki. Aha, ale was przeciez żadna nie chce nawet dla wizy... ;)

Gość gość
A was to niby kto chce ? Śmierdzący kozami i curry taryfiarz Ahmed w przepoconych klapkach i szmacie na głowie, który podśpiewuje sobie jakieś piosnki (pewnie wspomina czasy jak siedział w lepiance, jeździł na osiołku i srał do rzeki z której potem piła i w której prała cała wioska).Tego Ahmeda przedstawiacie w Polsce jako Włocha albo Latynosa :D Super partia nic tylko łapać i trzymać żeby nie uciekł, bo z tym przychówkiem, to żaden normalny facet (ani Polak ani inny biały Anglik) was nie będzie chciał :D

Gość gość
11:05 ''A ze u zadnej innej nacji szans nie maja (no moze poza ukrainkami rosjankami czy innymi wizowymi interesantkami)'' Z wami jest dokładnie to samo. Jesteście tylko przedślubnym materacem i wizą dla ciapusów.

Gość gość
poprawka polaczki nie lubia Polek. Dlaczego? Bo te w koncu zrozumialy, ze na polaczkach swiat sie nie konczy i nie musza sie meczyc z takim polskim idiota. Bo zrozumialy, ze moga sie spotykac z kim chca i nie musi to byc marny polaczek. Bo chca cos osiagnac, co polaczkom nie pasuje, bo w koncu polaczek chce miec kogos kim moze pomiatac zeby podreperowac swoje watle ego. Przeszkadza im emancypacja Polek. A ze u zadnej innej nacji szans nie maja (no moze poza ukrainkami rosjankami czy innymi wizowymi interesantkami) to zal im dupska sciska i stad ten jad Esencja :)

Gość gośćwawa
Ja nie rozumiem, niechęci Polek do Polaków, wiadomo,że jest wielu nieudaczników, ale nie tylko w naszym kraju. Natomiast brzydzę się murzynami i ciapatymi, nie wiem co kobiety w nich widzą, nie dziwię się facetom,że gardzą tymi, które prowadzają się z kolorowymi.

Gość gość
poprawka POLACY nie lubia polczyn. Dlaczego? Bo te w koncu zrozumialy, ze nie maja szans na nic poza ciapatym gofnem haha dobre http://pokazywarka.pl/q93iho/ kupa smiechu z przewaga kupy!

Gość gość
Mówcie, że chcecie niewolnic do popychania :D Niedługo nawet Ukrainko - Litwino - Białorusino - ruskie nie będą dobre, będą musieli sprowadzać żonki z Afryki i Wietnamu :D może dlatego tak gadają na Polki, że te się "puszczają" z ciapatymi (chyba jakieś pasztetówki otyłe, ale Polaczki takie lubią, te "kościste" poza ich zasięgiem) bo im już teraz żal śniadych partnerów/ek (co kto lubi) ?

Gość gość
Ja nie rozumiem, niechęci Polek do Polaków, wiadomo,że jest wielu nieudaczników, ale nie tylko w naszym kraju. Natomiast brzydzę się murzynami i ciapatymi, nie wiem co kobiety w nich widzą, nie dziwię się facetom,że gardzą tymi, które prowadzają się z kolorowymi. Ja tam żadnej niechęci nie mam, ale nie lubię jak ktoś mi wmawia, że mam kontakty seksualne z kolorowymi. Żal tego nieudacznym Polakom? Niech sobie też poderwą jakąś sexy czekoladkę.

Gość gość
poprawka POLACY nie lubia polczyn. Dlaczego? Bo te w koncu zrozumialy, ze nie maja szans na nic poza ciapatym gofnem xxx No tak, widac, ze debil to pisal. Skoro Polki zrozumialy, ze nie maja szans, to za co nie lubia je Polacy? Hahahahaha idiota trzeba bylo chociaz ta podstawowke skonczyc

Gość gośćwawa
Mnie w*****a, wmawianie,że wszystkie kobiety lecą na kolorowych, nigdy się z takim nie spotykałam i tego nie zrobię, wolałabym celibat.

Gość gość
Bo tu siedza sfrustrowane trolle. Nie tylko faceci, ale i kobiety. Oczywiscie nie wszyscy. Trolle w internecie, trolle w zyciu. Tacy zawsze wszystkich nienawidza, bo sami maja ze soba problemy.

Gość gość
Tu sie jak zwykle toczy walka, polek z nizim spolecznych z polakami z nizin spolecznych. Nie ma co sie oszukiwac ze kazdy zagraniczny jest lepszy niz polak. Jest przede wszytkim inny. Znam z widzenia mnostwo polek ktora sa z kolesiami na takim samym poziomie. Np on pomocnik kucharza ona kelnerka. Zdrugiej strony, wiekszosc tych polek wyglada jak wyglada i nikt z polakow nieche takiej dziewcyzy wiec ta sie cieszy ze taki ciapaty zaprosil ja na cole do mcd. Kazda inteligetna polka na poziomie nie spojrzy na jakis plebs i nie traktuj polskich mezczyzn w ten sposob z wzajemnoscia. Im wyzje w las... tym lacza takich ludzi pasje, praca czy inne rzeczy i wtedy to juz nie ma znaczenia ze jest taki czy smaki bo ludzie inteligetni sa juz ponad to.

Gość gość
"bo ludzie inteligetni sa juz ponad to." Niestety, ty do tej inteligencji sie nie zaliczasz 🖐️

Gość gość
"Zdrugiej strony, wiekszosc tych polek wyglada jak wyglada i nikt z polakow nieche takiej dziewcyzy wiec ta sie cieszy ze taki ciapaty zaprosil ja na cole do mcd." xxx wybacz, ze musze cie rozczarowac, ale wiekszosc tych Polek wyglada lepiej niz polskie dreaisry, ktore widuje z polaczkami. Poza tym, to Polacy maja problem ze znalezieniem kobiety nie na odwrot wiec...?

Gość gość
Pytanie autorki jest tak samo idiotyczne jak to"czemu Polki w UK się k****ą"?...kiedyś takie się tu pojawiło. .. Od razu się 100 mędrców, którzy(re) podłapują temat i czują się jak ryby w wodzie. Kto cię kobieto nie nawidzi?

Gość gość
"Zdrugiej strony, wiekszosc tych polek wyglada jak wyglada i nikt z polakow nieche takiej dziewcyzy wiec ta sie cieszy ze taki ciapaty zaprosil ja na cole do mcd." xxx wybacz, ze musze cie rozczarowac, ale wiekszosc tych Polek wyglada lepiej niz polskie dreaisry, ktore widuje z polaczkami. Poza tym, to Polacy maja problem ze znalezieniem kobiety nie na odwrot wiec...? xxx Nic dodać nic ująć

Gość gość
Tak wszystkie one są Miss Polski:):):) :) nie doceniane w kraju, tu przyjechały na gościnne występy:( Jak wszystkie inne kobiety, są normalne i ładne i brzydkie.

Gość melii8ssa
Ja znam duzo polskich dziewczyn i zadna z nich nie jest w zwiazku z ciapatymi czy murzynami jak wy tu piszecie. Dziewczyny maja za mezow badz partnerow Anglikow, Szkotow, Australijczykow, Niemcow, Szwedow, Kanadyjczykow. Ale nie znam Polaka, ktory ma partnerke z innego kraju, nawet dla wizy Ukrainki