Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaa

Co myslicie o zwiazku dojrzalej kobiety z duzo mlodszym mezczyzna?

Polecane posty

Gość mamuskaaa

Moj narzeczony ma 2 lata wiecej od mojego syna.czy wypada nam zawrzec slub?

Gość gość
Jesteś równo p*****lnięta że ciągnie cię do chłopczyków

Gość gość
nie myśłę wiem madz nierówno pod sufitem albo kasy dużo i kupidz smartfona małolatowi?

Gość mamuskaaa
Takie zwiazki sa bardzo popularne na calym swiecie,dlaczego taka Madonna Demi More moze a normalna kobieta nie?

Gość mamuskaaa
A mezczyzna moze sobie wziasc 20 lat mlodsza zone?Dlaczego nikt sie wtedy nie burzy?Jest samouprawnienie.Nie ogladam sie za gnojkiem tylko za 24 letnim mezczyzna!

Gość gość
Te stare pudła zadają się z facetami po 30 wiec da sie wybaczyć, poza tym są bogate. A jeśli ty zadajesz się z kolegami swojego syna to jest po prostu wstyd. Rozumu nie masz i bedziesz tego żałować.

Gość mamuskaaa
Wlasnie ze nie zadaja sie z tymi po 30 tce tylko po 20 tce

Gość gość
24 latek to jeszcze dzieciak mimo wszystko a nie 100% mężczyzna. W drugą stronę jest inaczej bo kobieta szybciej dojrzewa, a i takie związki też nie są normalne. Każdy powinien szukać partnera w podobnym wieku. I nie p*****l tu o miłości bo to jedna wielka bzdura, ten gnój cie p****** i zostawi bo chodzi mu wyłącznie o seks.

Gość gość
Takie stare wyniszczone przez sławę pudła mogą się zadawać i z takimi po 10-ce. Im to już wszystko jedno. A ty kobieto miej rozum bo pieniądze ci chyba go nie odebrały?

Gość mamuskaaa
A wlasnie ze u nas wszystko gra oczywiscie sex tez ale nie tylko.Wczoraj poprosil mnie o reke.Jestesmy razem juz 3 lata.To mysle ze to cos powazniejszego niz tylko przygoda .Jestem jeszcze mloda i atrakcyjna,dlaczego mam rezygnowac z odrobiny szczescia ??!

Gość mamuskaaa
Czy kobieta po 40 tce nadaje sie tylko na smietnik?

Gość gość
Mając 44 już wcale taka młoda nie jesteś. Chcesz to nie rezygnuj ale nie licz na to że będzie z tobą do śmierci. Za kilka lat jak dobijesz do 50 to cię zostawi na bank. A więc potwierdza sie że to nie żadna miłość a zwykłe roochanie.

Gość gość
Wolna wola kochana, good for you!

Gość gość
Nikt z nikim nie jest do smierci, wiek tu nie ma nic do rzeczy. Dobrze robisz kochana, a za pare lat mozesz go zostawic dla mlodszego, jak ci sie znudzi!

Gość gość
Wolna wola ale wyrabiasz o sobie opinię puszczalskiej która nie wie co to miłość a ''szczeście'' ogranicza jedynie do seksu. Nie łudź się, jest z tobą tak długo tylko dlatego żeby miał co roochać.

Gość gość
Oczywiscie, nie rezygnuj. A juz na pewno nie po to, zeby uzyskac aprobate polskiego zascianka.

Gość gość
Tak, opinia koltunow najwazniejsza. Bo pani Jadzia z Zadupkowa Mniejszego cie potepi. Koniecznie zrezygnuj z wlasnych planow.

Gość mamuskaaa
Nie mam jeszcze 44 lata poza tym jak znajde sobie kogos rownego wiekiem lub starszego to jaka mam gwarancje ze bedzie mi wierny az do smierci?

Gość gość
''Nikt z nikim nie jest do smierci, wiek tu nie ma nic do rzeczy. Dobrze robisz kochana, a za pare lat mozesz go zostawic dla mlodszego, jak ci sie znudzi!'' Widać jakie ladacznice mają podejście. Zostawić jak się znudzi czyli wszystko jasne, a ta chce brać ślub,haha. Prawdziwa miłość jest do śmierci, a wiek ma sporo do rzeczy, bo jak jemu dopiero będzie opadał to jej trzeba będzie już zmieniać pieluchy i czyścić odleżyny.

Gość gość
O, zascianek atakuje.

Gość gość
Nie masz gwarancji nigdy ale na pewno większą niż z małolatem któremu chodzi tylko o jedno i choćby nie wiem co ci mówił i jaki by nie był to jest z tobą tylko dla twojej c**y, czy ci się to podoba czy nie, jak już się postarzejesz i ci ta c**a zgnije to opuści cię naprawdę.

Gość RORIII
Gdybym był twoim synem to sprałbym na kwaśne jabłko tego narzeczonego. Ciekawe jakby twój syn poznał jakieś 50 letnie babsko co ty byś zrobiła

Gość gość
Chcesz to spotykaj sie z tym małolatem na seks ale nie twórz z nim związku, a tym bardziej nie bierz ślubu. Poużywać sobie można ale jako partnerzy nie będziecie do siebie pasowali nigdy. To niezaprzeczalny fakt a jeśli zaprzeczasz to nie masz pojęcia o miłości.

Gość mamuskaaa
Mialam starszego o 9 lat meza!..No i co??-jak ja mialam zaledwie 30 to zostawil mnie dla 20 letniej stazystki!Mysle ze nawet jakby to mialo tylko trwac 5 lat to i tak sie oplaci!Zreszta jak spiewala Irena Jantar "nic nie moze przecierz wiecznie trwac"

Gość gość
jaka znowu Irena? :O

Gość gość
''Mialam starszego o 9 lat meza!..No i co??-jak ja mialam zaledwie 30 to zostawil mnie dla 20 letniej stazystki!Mysle ze nawet jakby to mialo tylko trwac 5 lat to i tak sie oplaci!Zreszta jak spiewala Irena Jantar "nic nie moze przecierz wiecznie trwac" To że twój eks postąpił jak świnia to znaczy że masz brać od niego przykład? Przecież robisz to samo, spotykasz się z dużo młodszym. Co to znaczy że się opłaci? Seks na pewno ale tu nie ma żadnych uczuć. Uczucia trwają długo i nieprzerwanie. Przyznaj się po prostu że chodzi wam tylko o roochanie a nie jakąś miłość bo inaczej siejesz zamęt i wprowadzasz inne naiwne stare baby i naiwnych gówniarzy w błąd.

Gość gość
Irena Jantar :D Padam ze śmiechu Dobre prowo, daje 3/10

Gość mamuskaaa
A moj syn ma prawo sam dobierac swoje towarzystwo.Nie widze tez powodu zeby wybieral je dla mnie,to jest kwestia szacunku i zaufania,Jest dorosly i niedlugo zalozy wlasna rodzine i na pewno nie chcialby zebym byla sama

Gość gość
40 latka która myli imiona dawnych piosenkarek :D ''A moj syn ma prawo sam dobierac swoje towarzystwo.Nie widze tez powodu zeby wybieral je dla mnie,to jest kwestia szacunku i zaufania,Jest dorosly i niedlugo zalozy wlasna rodzine i na pewno nie chcialby zebym byla sama'' Niechciałby pewnie też żeby był to jego rówieśnik. Kupa śmiechu :D -Cześć chłopaki -No siema, czaicie, mój nowy stary jest tylko 2 lata starszy ode mnie -ROTFL :D

Gość mamuskaaa
Nie robie tego co moj ex maz !Przeciez nikogo nie zdradzam,jestem rozwodka i mam prawo do zycia!