Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

moniaszka- jak masz dylemat to idź stąd w ..uj i nie lamentuj Czy ktos cie tu trzyma do ku..wy nędzy? ja się pytam? Idź na dział szydełkowanie albo robienie jajecznicy z 10 jajek i cebuli.

Gość gość
"może prowadzi pamiętnik w którym zapisuje wszystkie złote myśli kafeterii?usmiech.gif" - dobre:D w koncu sie z czegos usmiałam:D ej, ale zeby mongoł przyszedł trzeba chyba rozpuścic wici na erotycznym, zalozyc topic, w ktorym napiszemy ze mamuski potrzebuja sie rozerwac i czy ktos moglby tu przyjsc zapuscic kilka wrzut nie szczedzac solidnych epitetów! :D:D:D

Gość gość
dns gdzie literki?

Gość gość
A mi się zdaje,ze z tym mongoł to było jednorazowe szoł:)szkoda bo dobry był

Gość gość
dns to ty idz na temat o jajecznicy, bo zblaznilas sie z tym ze chcesz linka od nao (nie wiem co sie w tej twojej glowce urodzilo, jakie podejrzenie:D) poza tym, to ty jestes tym mongołem, co wrzucal na literki, tylko nie chcesz sie przyznac do tego, ale ja juz swoje wiem! [porównalam IP.

Gość gość
Mam propozycję: zacznijcie się panie realizować jakoś poza kafeterią, bo zaczynacie wariować. I mała porada: jeśli zechcecie się realizować świadcząc usługi detektywistyczne to nawet na chleb nie zarobicie. Rzeczywiście, takie przedstawienie w wykonaniu dojrzałych (podobno) osób jest dość żenujące.

Gość gość
moniaszka- jak masz dylemat to idź stąd w ..uj i nie lamentuj Czy ktos cie tu trzyma do ku..wy nędzy? ja się pytam? Idź na dział szydełkowanie albo robienie jajecznicy z 10 jajek i cebuli. chyba Cię dns nikt dawno nie w/y/r/u/c/h/a/ł?

hahhhahaha to podaj moje IP - może być publicznie skoro wpadłaś na taki trop :D ja się zgadzam PODAJ MOJE IP

co wy z tym IP, przecież nikt nie jest w stanie tego sprawdzić, Gdyby tak było to nie było by oskarżeń kto kim nie jest. A kto kim jest.;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] dns moniaszka- jak masz dylemat to idź stąd w ..uj i nie lamentuj Czy ktos cie tu trzyma do ku..wy nędzy? ja się pytam? Idź na dział szydełkowanie albo robienie jajecznicy z 10 jajek i cebuli. x A Tobie gwiazdeczko coś się nie pomyliło? Ostatnio Twoja przyjaciółka twierdziła, że ma dostęp do naszych IP, a Tobie się wydaje, że będziesz decydować kto gdzie może pisać? :D

Gość gość
jedna jakos wiedziala jak i już jej tu nie ma ;) ;)

Gość gość
dns hahhhahaha to podaj moje IP - może być publicznie skoro wpadłaś na taki trop smiech.gif ja się zgadzam PODAJ MOJE IP x x x TERAZ TO MNIE ZAŁAMAŁAŚ, PO PROSTU CYCKI MI OPADŁY, ZBIERAM JE Z PODŁOGI I NIE MOGE ZE ŚMIECHU!!!!! czy ty naprawde uwiefrzyłaś w to, ze oskarzyłam cie o bycie mongołem?:D:D:DD:D nie no nie, k***a no nie, kobieto, to był Ż A R T:D teraz to sie zbłaźniłaś, serio, idz na temat o robieniu herbaty, bo na jajówke jestes za ciemna.

Gość gość
Czy mogę mieć pytanie kto to jest mongoł?

[zgłoś do usunięcia] gość jedna jakos wiedziala jak i już jej tu nie ma oczko.gifoczko.gif Sorry ale guzik wiedziała. Dopiero jak ktoś jej nakładł do tego móżdżka że ja to nie daga a także wytknął jej błędy to uciekła.

Gość gość
taki który wpada i wyzywa od spierdo/liny z mongolskiej pały z serem spod napleta i bobkami g***a z kłaków z okolicy kakaowego oka - niestety nie umiem przytoczyc, ale sens ten sam, tylko on bardziej wulgarnie :)

Gość gość
mongoł to byl przybysz z erotycznego na jakims topicu i wrzucał w niewybredny sposób na literki:D m.in. opiwiadal, jak to ****aja ja mongolskie k***sy i pare innych, sorry nie jestem tak dobra jak on, wiec dosłownie nie zacytuje;)

Gość gość
Chwała Panu,ze tu był przynajmniej ją stąd wykurzył bo nie potrafiła się mu odwinąć:)

Gość gość
Dzięki dziewczyny, już go sobie wyobrażam :d A jeszcze jedno pytanie: a Literki jeszcze istnieją na kafeterii, czy poszła odpocząć po kompromitacji z numerami IP? :)

Gość gość
Gdy czytałam mongoła to ze śmiechu nie miałam siły pisać:Dłzy kapały na klawiaturę:)

Gość gość
Literki spierdzielila -to fakt.

Gość gość
Przy okazji: podziwiam Waszą pamięć do takich cytatów :D

Gość gość
gdyby on tylko wiedział, jaki jest sławny u nas:D:D:D ej dns, pozbierałaś sie po kompromitacji bystra główko? czy zakładasz juz biuro detektywistyczne?

Gość gość
nie dagi tylko JAK DBASZ TAK MASZ!!!

Gość gość
literki spierdzielila bo raz, ze przygadał jej mongoł, a dwa, tego dnia została pojechana w innym temacie i okazało sie, ze jednak nie jest taka rezolutna i nie ma riposty na kazdy tekst.

Gość gość
ej, a tak w ramach dygresji, nie zastanawia was, czemu nie cenzuruja słowa "spierdzieliła"? :D

Gość gość
nie, daga nie jest jak dbasz tak masz

Gość gość
A macie jakiś link do tematów z mongołem? Chwilę mnie nie było i to mi umknęło, niestety :(