Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o takim zachowaniu mojego faceta

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam sie jak bys sie nie zgadzala na to to otworzylabys h*jowi drzwi i kazala w********ac do mamuni za karzdym razem jak traktuje cie jak gowno w lesie. Poza tym widze jk go tlumaczysz. I tak pozwolisz mu nasrac sobie na glowe. Szkoda ze chcesz zmarnowac sobie zycie z tym tyranem.

Gość gość
staram sie ustalić reguły ,ale wtedy zawsze sie konczy na awanturze... tylko jak mu groziłam odejściem to coś dawało ,ale na krotko ...

Gość gość
to typ dla którego kobieta jest tanią siłą roboczą usługujacą mężczyznom , uciekaj od barana bo wykorzysta cię do cna i rzuci dla innej gdy tylko zaczniesz się buntować , twój facet to śmieć jakich wielu

Gość gość
To masz odpowiedz. Masakra to jakis tyran. A co bedziesz z nim mila po latach. Przy dziecku tez ci nie pomoze bo to pewnie nie meskie zajecie. Nie wolalabys miec kogos kto cie szanuje. Nie licz ze on to bedzie robil.

Gość gość
np wczoraj chciałam wyegzekwować taka mała rzezc zeby mi pomogł w obleczeniu tej glupiej poscieli ,a ten juz na mnie ,że sama to powinnam robić, walam sie leniwa... koncu mi niby pomogl ,ale z wielka łaska... mowilam mu co o tym mysle ,ale on swoje itd, nie wiem może powinnam go wtedy wyrzucić w mieszkania i kazać jechać do domu , sama nie wiem...

Gość gość
Za kilka lat bedziesz twarz plkatu. Bo zupa byla za slona. S********j dziewczyno og h**a i to w podskokach. K***s tak ci zryje beret ze bedziesz go jeszcze przepraszac ze cie pobil i sama bedziesz sie czula winna ze go sprowokowalas.

Gość gość
Nie kazac jechac do domu tylko. W**************** a c. Jak nie posrawisz gtanic to po tobie.

Gość gość
Z drugiej strony baby zawsze przekolorowuja swoja 'ciezka' sytuacje. Ja tez gdybym spal zmeczony i bys mnie obudzila tylko po to zeby pomoc zmieniac poszewke na poscieli to bym sie zdenerwowal :)

Gość gość
Odpoczynek po ciezkim egzaminie... Co to kur/wa jest? Sam studiuje na technicznym kierunku gdzie sa same wykresy wzory i tabelki i... Nigdy po ehzaminie nie potrzebowalem calego dnia na odpoczynek.. Swieta krowa

Gość gość
Jasne jak poda mu za zimna jajecznice to bedzie mial powod zeby jej p**********ic. Nikt nie lubi zimnej. A moze przez to ze byl u niej powinien zamknac ryj i sam zmienic ta ****** posciel. Obudzony . Biedactwo. Powinnas go przeniesc na gotowe luzko.

Gość gość
no może racja, może powinnam bardziej radykalnie sie postawić...zastanawiam sie czemu nie moze być normalnie tzn bez żadnych klotni kiedy od przyjeżdza ... ostatnio co chwile jest jakas klotnia.. a może on mnie i zdradza? niby nie wiem kiedy by to miał robić ,ale cholera go wie w sumie... czasem potrafi byc bardzo miły i troskliwy , ale czesto jest taki jak pisalam ... a ja np czuje sie w porzadku bo mam tez prawo do odpoczynku, nie musze sprzatac od rana bo jasnie pan przyjezdza ...

Gość gość
pytanie zasadnicze, po co Ci taki związek? Jesteś z facetem dla przyjemności, czy po to, żeby się męczyć?

Gość gość
Wlasnie musisz, po to cie ma. Nie rozumiem, nie dosc ze pozwolil ci ze soba byc to jeszcze mu warunki stawiasz... Masakra

Gość gość
To powiedz mu w ktorys dzien zeby nie przyjerzdzal bo jestes zajera. Jakie on ma szczescie ze na ciebie trafil. Ja bym zrobila z niego czlowieka w 3 dni. Albo by spadal w podskokach do mamusi.

Gość gość
nie wiem sama, może z przyzwyczajenia...cieżko tak poprostu z kimś zerwać po 3 latach choc wiem ,że może powinnam...na krotsza mete by bolało , na dluższą pewnie było by lepiej...

Gość gość
Uwielbiam czytac komentarze kobiet macho :D macie szczescie ze nie zyjemy 100 lat wczesniej :D morde obita byscie mialy codziennie :D sie nauczyly skakac, no :D

Gość gość
z niego cięzko zrobić " człowieka" uwierz mi... też nie raz nawet kilka razy prawie z nim nie zerwałam i to go ruszyło i sie zmienił ,ale potem znow było to samo... dizisiaj znowu cały dzien mam nerwy przez niego

Gość gość
dlaczego macho. To ze kobieta nie pozwala h*jowi skakać po głowie to nie znaczy ze jest macho. Po prostu nie te czasy! Ja uwielbiam facetów, ale mam też szacunek własny. Gdybym była z takim gnojem, to albo bym go ustawiła albo pogoniła i tyle.

Gość gość
01.03.14 co malutki kautasiku żałujesz ze nie możesz bezkarnie n*******lać żony. głupi k***s

Gość gość
ty z postawą męczennicy nic nie zrobisz ! będziesz usługiwać panu i władcy bo jesteś głupia , ty go jeszcze tłumaczysz ! szkoda twoich rodziców przykro by im było patrząc jak jakiś obcy śmieć poniża ich dziecko , po co wydali cię na świat ?

Gość gość
01.03.14 tak samo wyrażam żal za jej wybory, ale po co tak ostro. Skoro piszesz jako rodzic.

Gość gość
po co ostro ? są ludzie do których nie dociera głaskanie trzeba wytoczyć najcięższe działa

Gość gość
chyba duzy wplyw na niego miała jego rodzina... tam jest takie staromodne przekonanie o podziale ról tzn ,ze kobieta ma zajmowac sie domem itd ogólnie to nie miałam nidy problemow ze znalezieniem faceta ,ale przywiazenie robi swoje, wiem ,że bym cieriała po tym rozstaniu ,ale tez pewnie było by to dobre na dluzsza mete dla mnie..

Gość gość
poza tym nie chce byc meczennica, tylko silna kobieta... ale czesto mi nie wychodzi... strasznie mi smutno ,ze on taki dla mnie jest bo kiedys taki nie był

Gość gość
dziwny chłopak, mój docenia każde moje starania :)

Gość gość
01.03.14 no może:)

Gość gość
Kiedyś , i co z tego. Ważne co jest teraz. Kiedyś nie miał pewności że może Ci nasrać na głowę, a dzisiaj ma. I robi to z powodzeniem. Jak Cię będzie napiepszał to też będziesz wspominać że kiedyś cię nie n*******lał. Co to za tłumaczenie. Po woli ręce mi opadają, do twojej postawy. Po co pytasz, jak go tylko bronisz. Wyjdź za niego i daj po sobie jeździć jak po burej suce. Bo widzę ze żadna siła cię nie przekona.

Gość gość
nie wyjdę za niego w ogóle widzę ,że to już chyba początek konca :( bo poprostu koncza mi sie siły w tym zwiazku... bo ile można słuchać narzekan, czepiania sie...

Gość gość
tylko przykro mi strasznie ,że to wszystko po 3 latach :( kiedy by to było na poczatku byłoby mi łatwiej...

Gość gość
ten układ Cię tylko wykańcza sama widzisz starasz się dać od siebie wszystko.No wiadomo, bo Kochasz ale zadaj sobie pytanie czy Twój partner jest wstanie tyle dać również i od siebie ? Raczej widze opcje Ty dajesz od siebie wszystko, a on tylko bierze ale w zamian nic nie daje oprocz swoich humorków. Niektóre kobiety lubią tkwić w takich układach, gdzie są wiecznymi męczennicami. Zastanów się czego chcesz od życia i jakiego chcesz życia, na razie to jest 3 lata, byc moze jak przebudzisz sie ze złudzen minie kolejne 10 lat, wowczas bedziesz narzekala ile stracilas najlepszego czasu na Pana i Władce gdzie miałabyś okazję być z człowiekiem który bedzie Cie doceniał, szanował i dawał od siebie również.