Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
po tylu latach to wiadomo ze jest kompetentny ale nie poleci tam za cb , a jesli masz z tym problem to jak ty sie chcesz rozwijac i kiedy ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
uwazam ze blokujesz etat a na dodatek chodzisz z dzieckiem to wtedy nie robisz za 2 raczej. No jak juz pojdziesz na studia to chyba powinni kogos zatrudnic normalnie bo przez 5 lat maja miejsce trzymac tylko na wakacje?

Udost臋pnij ten post

ja nie wiem jak b臋dzie wygladac to spotkanie ale skoro dali mi papiery do zapoznania si臋 to jednak co艣 b臋dziemy rozmawia膰! Nie prawda! nie 艣ci膮ga prezerwatywy bo w trakcie k艂ad臋 r臋k臋 do tylu i czuje 偶e ma gumke tylko p贸藕niej spada albo p臋ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z reszta rob jak chcesz z ta praca, ja w zyciu nie chcialabym pracowac po znajomosciach bo zawsze dazylam zeby dojsc sama do czegos. A ty robisz problem bo po takim czasie idziesz do urzedu i chcesz zeby facet szedl za cb. To albo chcesz sie czegos nauczyc albo nie. U nas albo robisz w pracy to co Ci kaza albo nie robisz i wylatujesz, nie ma nie umiem albo nikt mi nic nie tlumaczy wszystko sama musze pojac i nie jedna noc czasem zarwac. Wiec do nauki a nie narzekac

Udost臋pnij ten post

Nie musisz by膰 z艂o艣liwa!! a z tego co wiem to raczej nie zatrudnia nikogo je艣li wyjad臋 na studia adrian powiedzia艂 偶e szefa 偶ona b臋dzie tym si臋 zajmowa膰, 偶ona szefa teraz prowadzi sklep internetowy firmy ale podobno i ten dzia艂 kt贸ry ja wykonuje te偶 si臋 mo偶e zaj膮膰! a ja jak mam kacperka w pracy to zapierniczam ju偶 za 3 bo jeszcze opieka nad dzieckiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyzej Ci pisalysmy o tym nie mozliwe ze wszystkie pekaja albo spadaja. Jak to mozliwe ze przez 3 lata mi z zadna sie tak nie stalo. Nie czytasz co sie do Cb pisze? Czytasz widocznie to co Ci tylko pasuje

Udost臋pnij ten post

艁atwo ci teraz m贸wi膰 ! bo ju偶 du偶o jaki艣 spraw za艂atwi艂as urz臋dowych ale napewno za 1 razem te偶 si臋 ba艂as !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szlam sama a nie z kims, masz papiery to wiesz po nich do jakiego urzedu pojdziesz i po co. Masz szanse sie czegos nauczyc to korzystaj.

Udost臋pnij ten post

Przecie偶 nie mam kamery i nie nagrywam tego co si臋 dzieje z ta prezerwatywa !! nie wiem co si臋 z ta gumka dzieje! nie mog臋 adriana oskar偶a膰 o to. 偶e celowo 艣ci膮ga bo go nie z艂apa艂am na tym ale widocznie skoro tak twierdzicie to mo偶e 艣ci膮ga bo go ucieka albo co艣 w tym stylu nie wiem, ale r臋ce jego s膮 na moim ciele w ka偶dym miejscu nie wiem ju偶 co my艣le膰 o tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a sciagalas kiedys sama ta gumke? Wystarczy 2 sekundy zeby ja sciagac wiec w miedzy czasie zdazy a ty jestes zajeta to nie zauwazasz . Jakby Ci kazda pekala to gumki nie bylyby stosowane jako antykoncepcja a skoro twierdzisz ze umie zalozyc to chyba nie jest w porzadku i swiety . Co ty myslisz ze jak seks sie uprawia w kilku pozycjach jak sie je zmienia albo szybkie i g***towne ruchy nie sa w stanie jej zsunac a wam przy zabawach spada to cos nie halo? pomysl logicznie. Wg twojej teorii to kazdemu powinna spadac po kilku glebszych wejsciach do pochwy albo zanim wejdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka17
No ok co艣 jest nie tak ale je艣li adrian mnie oszukuje i 艣ci膮ga no to zawiode si臋 na nim ! dzisiejszy dzie艅 jest do d**y a jak jeszcze z moim facetem zaczn臋 rozmow臋 o tych gumkach to ju偶 b臋dzie totalnie do DUUUPY...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zaczynaj z nim rozmowy na ten temat tylko z艂ap na gor膮cym uczynku. bo Ci prawdy i tak nie powie. a ty nie badz ju偶 d艂u偶ej naiwna i nie wierz we wszystko co mowi. my艣l logicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zaczynaj z nim rozmowy na ten temat tylko z艂ap na gor膮cym uczynku. bo Ci prawdy i tak nie powie. a ty nie badz ju偶 d艂u偶ej naiwna i nie wierz we wszystko co mowi. my艣l logicznie

Udost臋pnij ten post

Ok z艂apie go ! ale jak sciaga to mu wprost powiem 偶e ide臋 do ginekologa po tabletki!! i nie ma 偶adnego usprawiedliwienia si臋 nie b臋d臋 s艂ucha膰 go w takim przypadku straci moje zaufanie. kurcze kacpra bawie i nie mog臋 nic zrobi膰 ani si臋 pouczy膰 test贸w na prawo jazdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no o ile Ci si臋 go uda z艂apa膰 bo moze byc ciezko jednak. W tym temacie wgl nie mo偶esz mu wierzy膰 i ju偶 to pisa艂am nie raz. maniakalne parcie na dziecko i jeszcze nie raz m贸wi艂a艣 jak to mu niewygodnie w gumie itd. k czemu znowu siedzisz z tym dzieckiem ? gdzie tym razem tatu艣 si臋 podzia艂. a Adrian ju偶 Ci nie pomaga ? przecie偶 tak tu m贸wi艂a艣 o zmianach i znowu nic ?

Udost臋pnij ten post

wiem, adrian ci膮gle marudzi o dziecku i wciska mi g艂upie teksty jak mi to b臋dzie pi臋knie z brzuszkiem. ja ma艂ym si臋 zajmuje teraz adrian wcze艣niej z ma艂ym by艂 ale teraz przenosi 艂贸偶ko i reszt臋 mebli do naszej nowej sypialni wko艅cu sko艅czy艂 a kolega mu pomaga przenosi膰 teraz mamy super sypialnie troch臋 trwa艂 remont ale efekt jest super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to nic si臋 nie zmieni艂o a tyle rozmow, studia wybralas ju偶 ? czy ci臋 znowu urobi艂 ?

Udost臋pnij ten post

Ale musz膮 przenie艣膰 te rzeczy a ma艂ego nie daj膮 rad臋 pilnowa膰 i pracowa膰, zreszt膮 kolega robi co艣 dla mnie i pomaga adrianow to ja kacpra bawie za ten czas to chyba zrozumia艂e. jeszcze nie bo czekam czy mnie przyjm膮 do tej wojskowej jeszcze nie ma wywieszonej listy kto si臋 dosta艂 te偶 mnie terminy gonia i musz臋 co艣 wybra膰 ju偶 偶eby nie zosta膰 na lodzie. adrian narazie to tylko m贸wi takie r贸偶ne teksty 偶e b臋dzie t臋sknic jak wyjad臋 itp. uczy mnie tego autocad chyba chce mnie tym prze艂ama膰 偶ebym jednak w bielsku zosta艂a na uczelni, m贸j tata te偶 zaczyna popiera膰 adriana i m贸wi 偶e nawet najlepsza uczelnia nic cz艂owiekowi nie da jak nie potrafi sobie rodzice i daje mi przyk艂ad adriana 偶e sko艅czy艂 ma艂o znana uczelnie ale 偶e jest bystry, zasadny i ma wiedz臋 to daje sobie lepiej rad臋 ni偶 ci co ko艅cz膮 studia najlepsze w rankingu a wychodzi masa ludzi na bezrobociu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w tym ma racje ale dla Cb to jedyna szansa na kawalek swojego zycia zeby cos zrobic sama dla siebie a nie tylko pod czyje艣 dyktando ,jak zostaniesz to tak jakbys zrezygnowala z mlodosci i dobrze to wiesz bo widzisz jak wyglada twoje zycie a to sie nagle cudownie nie zmieni,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez sadze ze to szansa abyscie dojrzeli oboje do zwiazku. mama widzi ze chlopak ma na Cb duzy wplyw nie we wszystkich pozytywny. pewnie nie odwiedzasz jej nawet czesto bo nie masz czasu, widzi ze jestes zmeczona czasami, nie chce Cie na pewno od niego odciac bo widac ze zaakceptowali go ale chce dla Cb dobrze bo widzi ile wyrzeczen robisz dla tego zwiazku. Boi sie ze zmarnujesz mlodosc na zabawy w dom az w koncu zajdziesz w ciaze i ze studii nici dla tego Cie namawia. Tata z kolei mysli praktycznie jak facet i nie zawsze wszystko dostrzega. A ja z kolei moge Ci napisac szczerze jak ja mysle. Mam 22 lata i wiem ze jak sie ludzie na prawde kochaja to spokojnie wytrzymaja te 9 miesiecy na odleglosc w kazdym roku. A jak teraz nie pojdziesz dalej na studia od domu to sie bedziesz kisic w tym domu przez najblizsze 50 lat zakladajac ze bedziecie razem . A dobrze wiesz ze nie bedzie mozliwosci zycia gdzie indziej bo on tego tu nie rzuci. A jak zalozycie rodzine to juz wgl. WIec kiedy pozyjesz sama dla siebie? Na razie wpadlas z 1 domu do 2 i nadal Cie traktuja jak mala dziewczynke ktora nie wie nic o zyciu i trzeba Ci pomagac i sterowac stad te jego nakazy i zakazy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka17
przyznaje nie pami臋tam kiedy u mamy by艂am od tak pogada膰 ci膮gle co艣 i brak czasu, ale adrian mi tak wymy艣lal wczoraj 偶ebym tylko w domu nie by艂a co艣 szykuje napewno na moje urodziny katar imprez臋 pewnie, da艂 mi kart臋 i powiedzia艂 偶ebym sobie kupi艂a co艣 jestem teraz z kole偶anka w bielsku adrian nas podwi贸z艂 i mam dzwoni膰 jak b臋d臋 wraca膰 to po nas podjedzie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wlasnie ty go od jego matki nie odciagasz a on zachwuje sie jaby twoja mial gdzies bo sie szczeniak obraza na kazdym kroku

Udost臋pnij ten post

nato wygl膮da 偶e dzi艣 u rodzic贸w b臋d臋 bo adrian co艣 wymy艣la a偶 艣mia膰 mi si臋 chce z tego jak si臋 t艂umaczy 偶ebym tylko z domu nie by艂a u niego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to sedzisz z nimi troche czasu a widocznie imreze bedziesz miala w domu

Udost臋pnij ten post

Troch臋 si臋 boj臋 偶e adrian na moje urodziny b臋dzie mia艂 w planach sex

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no skoro jak to twierdzisz zyjecie bez tabu to chyba nie chcesz tego i on o tym wie?

Udost臋pnij ten post

ale i tak jestem prawie sama w domu bo tata materia艂y pakuje z pracownikami na auto a mama polecia艂a gdzie艣 i mine艂am si臋 z ni膮. ciekawa jestem co adrian planuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego glupie sa takie niespodzianki typu impreza jesli rzeczywiscie bedzie bo on pozaprasza gosci, on wszytsko wybierze itd. Zapewne kogos pominie. A nie wyobrazam sobie imprezy w domu z dzieckiem,zapewne twoja rodzina i moze Ci kolezanki zaprosi wiec bardzo sie nie wysili . Nie chcialas sobie sama coz zorganizowac?

Udost臋pnij ten post