Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian Stępień

Prostytutka przezyła ze mna orgazm ;)

Polecane posty

Gość Marian Stępień

Wczoraj 1 raz w życiu skorzystałem z usług prostytutki, jak się spodziewałem miałem problem z utrzymaniem gotowości i nie jest to impotencja, zwyczajnie potrzebuje kogoś kto na mnie działa z kim mógłbym przezywać wspólnie emocje, niestety mam za duże wymagania i trudno mi dopasować sobie taka dziewczyna z jaką chciałbym spędzić resztę życia, a która także by mnie wystarczająco podniecała, wiec zapadła decyzja żeby wyskoczyć do prostytutki, płace wymagam i mam, bez zbędnych ceregieli i proszenia sie. Porozmawialiśmy dość długo, na sex nie było wiele czasu, dziewczyna się starała a tu nic, nie działa ;) Mam już taką przypadłość ze podnieca mnie kiedy kobieta się wije z rozkoszy bardziej niż kiedy ona próbuje się dla mnie starać ;) i tak się stało że wiła się i nie było to już udawane jęczenie ja wcześniej, przeżyła autentyczny orgazm ;) do momentu aż odepchnęła moja głowę i choć było dawno po czasie, chciała żebym w niej skoczył , teraz mogłem bez przeszkód i z czystym sumieniem ... ehh prostytutce tez czasem należy się chwila dobroci ;) Nie było pozwolenia na całowanie sie z językiem tylko z grubsza ale kiedy sie rozkręciła , zapomniała sie i było ;)Inaczej nie potrafie

Gość Marian Stępień
nie potrafie inaczej postepowac z kobietami i to moja cholerna bolaczka

Gość gość
ale dlaczego poszedłeś do prostytutki? To już niema seksownych kobiet w twoim otoczeniu?

Gość Marian Stępień
Teoretycznie są, ale albo drętwe, albo desperatki nieszczęśliwe, albo łase na kase, bryke i kaloryfer na brzuch, to nie moja bajka

Gość gość
No tak :D prostytutki to nie sa lase na kase ;) tylko za kase potrafia jeczec :P

Gość gość
Masz sie czym chwalic :D:D:D taki zaszczyt cie kopnal

Gość Marian Stępień
nie tyle zaszczyt co nowe doświadczenie, prostytutka tez kobieta a kasę bierze za konkrety, nie wyciąga więcej niż się jej należy ;)

Gość Marian Stępień
Druga korzyść to taka, że nie bierzesz kota w Worku, mozesz wybrac fajna d**eczkę taka na jaką masz ochotę a nie taka jaka by ciebie chciała i nie koniecznie odpowiadająca twoim oczekiwaniom, po rozstaniu prostytutka nie przeżywa i nie wypisuje smsów ;)

Gość gość
Prowo jak nic. Niby ze z imienia i nazwiska podpisujesz sie pod informacja, ze chodzisz na d****i? Taa... :)

Gość gość
Takich facetow omijam :O na nic wiecej cie nie stac zadna normalna cie nie chce, wiec zaplac sobie i masz co ci sie nalezy :P:P

Gość gość
przecież to nie moje imię i nazwisko, temat być może prowokacyjny ale sytuacja jak najbardziej autentyczna ;)

Gość Marian Stępień
omijaj omijaj, faceci zmądrzeli i nie inwestują kasy i uczuć tam gdzie to nie jest szanowane ;)

Gość gość
i uwierzyłeś prostytutce? buhahahaha głupich nie sieją:-D

Gość gość
omijam bo brzydze sie takimi :O

Gość gość
"Marian Stępień" skoro nie wiesz, że d***** nie umieją perfekcyjnie udawać orgazmu, to znaczy, żeś cep do kwadratu hehe :)

Gość gość
Jak dostala kase to juz byl orgazm murowany ;)

Gość gość
no musiał być murowany, dowartościowała gościa że tym swoim pierdkiem może coś zdziałać, głupi uwierzył i teraz będzie na kasę go doić buhahaha

Gość gość
Cos ci sie szyk zdania pomieszal, ale race masz. Zarowno szeregowe prostytutki, jak i ekskluzywne króliczki Playboya (oryginalnego) ucza sie udawac orgazm przede wszystkim. Zeby naciagac takich naiwniakow na kolejny raz za kasiorke.

Gość Marian Stępień
uwierzyłeś prostytutce? buhahahaha głupich nie sieją nie musiałem jej wierzyć, wierze sobie i w to co znam i rozumie wiem jak wygląda prawdziwy orgazm a jak wygląda pojękiwanie na odpieprz, kasę dostała po wszystkim , nie policzyła za przedłużenie zabawy

Gość gość
Maniek, tylko teraz nie becz, jak juz wiesz :D

Gość gość
Hłe hłe hłe, babki są mistrzyniami w scenach orgazmu, a co dopiero zawodowe d/u/p/y. Maniuś, aleś ty głupi :)

Gość gość
specjalista ds. orgazmów u dziwek buhahahahaha

Gość gość
Mariano lover, za przedluzenie ci nie policzyla, ale ty sie lepiej boj, czy ci aby nie dala w gratisie jakiegos syfa.

Gość gość
i Mariano odpadł, a jego pierdek.. znowu sprowadziliście go na ziemie....

Gość Marian Stępień
dziewczyna czysta i pracowała z w gumeczce, a jad bije tylko od niedorajdów i sierot zyciowych, ja przynajmniej wybrałem towar, dostałem to co chciałem i zaplaciłem za dobrze wykonaną usługe, a dla mało wiedzących jęczenie u kobiety nie jest jedyna oznaka orgazmu, nad prawdziwym nie da sie zapanować, nie jestem trzepiącym ptaka przy p****lach prawikiem, miałem wiele kobiet z górnej półki, a teraz chce mieć takie mi odpowiadaja, nie zaś rozchwiane emocjonalnie, rozlazłe i z rozstępami na cyckach sponiewierane życiem baby

Gość gość
niedorajda to płaci za sex i wierzy w orgazm prostytutki🖐️

Gość gość
no to rob dalej te orgazmy dupku,niech dziewczyny zarabiaja na takich niedorozwojach :P

Gość Marian Stępień
lepiej zapłacić z***biście sexownej prostytutce niż rozlazłej pannie która myśli o sobie więcej niż powinna myśleć i szuka ksiecia z bajki... to był mój 1 raz z prostytutka i wyłącznie z przyczyn technicznych ;) W innej sytuacji mam fajne koleżanki

Gość gość
z powolania swoj zawod wykonuje ,jak kasiadz:-P

Gość Marian Stępień
jadowite ochydne i pyskate żmije wylały swój jad ;) tyle wam zostało :D Sytuacja autentyczna choc sprowokowałem dyskusje jak widac z dużym powodzeniem. Niestety brak partnerów do dyskusji, bo prócz opluwania , konstruktywna dyskusja w takim niedowartościowanym towarzystwie nie może zaistnieć ;) Bez sciemy, miałem tez kilka fajnych dziewczyn z Kafe, dane personalne zachowam dla siebie ;)