Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

ja nie biore kwasu narazie ehhh moj maz mowi ze mam tyle lekarstw ze raczej nie powinnam dokadac a przetlumaczyc mu ze to sa witaminy to graniczy z cudem :-) a co do czytania o jeeeezu ile tego bylo haha masakra jakas ale teraz juz jakos mniej :-) i staram sie nie wymyslac ze tu mnie boli ze to cos innego niz zwykle w napieciu czekam na to czy bedzie @ czy nie :-)

Najlepiej to podejsc do wszystkiego na luzie, tylko szkoda ze sie tak nie da :P Ja wczesniej tez sobie wmawialam jakies cuda na kiju, teraz troche lzej do tego podeszlam. Boli sobie jednak nie wymyslam.Zobaczymy w przyszlym tygodniu

Ja należę do grupy panikujących, więc skoro nie udało się dwa razy, to "na pewno" coś jest nie tak, więc teraz nie widzę w kategoriach ewentualnych objawów, tylko ur******* się moje "na pewno" jest coś nie tak ;) Mój się tylko uśmiecha, bo wie jaka jestem, a ja tak chciałabym mieć odrobinę cierpliwości i po prostu poczekać do @ :)

Staram się o tym kompletnie nie myśleć, ale jednak....chociaż bardziej myślę, że jeśli tym razem się nie uda, to za miesiąc itd....a może właśnie się uda??? :)

dokladnie grunt to pozytywne nastawienie :-) mi lekarz powiedzial otwarcie ze mozeto zajac 6 misiecy ale cicha nadzieja jest zawsze :-)

Gość ojtam ojtam
Aneczka8828__________26__________@26.03 Liwia99_______________19___________@12.03 Tuptus_111____________33__________@17.03 dorota_dubaj___________26___________@16.03 wiosnaaaaa____________28___________@5.04 ojtamojtam______________29___________@16.03 dopisuję się - i dalej mnie męczy ta grypa żołądkowa - koszmar

Gość Aneczka8828
Fajnie, że jest nas już tyle :) Ja teraz myslę, że się nie będę nastawiać i doszukiwać objawów, ale pewnie dlatego że jeszcze do testowania masa czasu... Jeszcze nawet zapłodniona nie jestem :p a pewnie im bliżej tym bardziej będę przeżywać i co chwila robić testy, bo "być może teraz już wyjdzie" ;)

Gość wiosnaaa
Ja nie mogę się doczekać końca @ żeby zacząć działać:) chociaż wydaje mi się, że za szybko się nie uda, bo już tyle razy nie uważaliśmy z mężem i żadnej wpadki nie było :( Więc wątpię żeby teraz z pierwszym razem się udało :D

Gość gość
do syja 25.pisalas ze bylas juz kilka razy w ciazy i je stracilas.czyli u ciebie problemem nie jest zajscie a utrzymanje ciazy.czy robilas badania hormonalne?jak h ciebie z progesteronem?

Gość liwia99
Ja juz dziewczyny od godziny w lozku leze bo na nic nie mam sily.zobaczymy co jutro będzie

Dzien dobry dziewczynki :) slonko za oknem az chce sie wstac :) dzis bardzo pozytywne nastawienie :) zazywam juz luteine on 5go zobaczymy czy przyjdzie @ :) ostatnio dostalam po 5 dniach :) wiec czekam pozdrawiam i zycze milego dzionka :)

Gość kATARINA1987
Cześć dziewczyny, dopisuję sie też:) W sumie staramy sie dłużej ale tak na poważnie to od lutego:) Aneczka8828__________26__________@26.03 Liwia99_______________19___________@12.03 Tuptus_111____________33__________@17.03 dorota_dubaj___________26___________@16.03 wiosnaaaaa____________28___________@5.04 ojtamojtam______________29___________@16.03 Katarina1987____________27___________@3.04

Gość Katarina1987
Hej:) nurtuje mnie takie pytanie, a mianowicie chodzi mi o to czy da się jakoś sprawdzić płodność kobiety oprócz testów owulacyjnych, oraz kontroli temperatury? Troszkę się denerwuje czy wszystko ze mną w porządku bo tak naprawdę staramy się już od prawie pół roku i nic:/ Z góry dzięki za odp :) *przepraszam za błędy ortograficzne i stylistyczne :P

wiesz co szczerze powiedzialwszy to ja nie wiem :( moja jedyna metoda do tej pory bylo korzystanie z internetu w sensie kalendarzyka owulacji wiem ze moze malo ambitne ale jestem swiezynka i jeszcze nie wglebialam sie w temteratury itp .Moze poczekaj na podpowiedzi naszych kolezanek forumowiczek :) one napewno cos wiecej wiedza. Od paru dni nurtuje mnie tez jedno pytanie.A ze tutaj spokojnie mozemy pogadac o swoich watpliwosciach wiec pytam.Co uwazacie na temat cesarskiego ciecia na zyczenie?bez wskazan lekarza ?

Gość Katarina1987
Dziękuje za odpowiedź :) W sumie to nie wiem czemu cesarka nie jest polecana, zawsze słyszałam, że jak kobieta może to powinna rodzic naturalnie, a cesarka to ostateczność...:x

Gość Roxanna32
Cześć Dziewczyny! Mogę się dołączyć? Ja co prawda zacznę starać się od kwietnia, ale nie wiem, bo w tym miesiącu poszliśmy z mężem na spontan i czekam na @ która ma przyjść 16 marca.

Gość gość
Zycze wam powodzenia jedna rada od tej ktora starala sie od lipca 2013 bez rezultatow i WPADLA w grudniu bo totalnie olalismy sprawe rowniez kafeterii nie czytaj i slynnych sposobow na zajscie w ciaze ja przerabialam wszystko bez rezultatow az pieprznelam wszystkimi sposobami kochalismy sie wtedy kiedy mielismy ochote odrazu wdtawalam po sexie a nie jakies swiece i nawet nie wiemy kiedy zadzlismy obecnie jestem w ciazy rodze we wrzesniu, aha mowie to wszystko nie ze zlosliwosci a dobroci serca bo wiem co to znaczy dostac kolejny niechciany okres

Gość Roxanna32
"gość" w sumie to masz racje najlepiej to się tak nie spinać:-) Ja obecnie czekam, na razie nie wiem na co :-) Za tydzień się zobaczy czy pojawi się @

Gość Liwia99
Dorota..ja wlasnie myslalam nad cesarka bo jakos przeraza mnie naturalny porod :P Ale jak bede w ciazy to podejscie moze sie zmienic. U mnie wszystko ok.Brak oznak @, dziwny bol brzucha jedynie..

no ja wlasnie tez czytalam ze cesarka to ostatecznosc a w sumie to sama nie wiem ehhh moja siostra miala ale ze wzgledu na brak postepu porodu a druga juz lekarz zalecil.Z jedenj strony bym chciala naturalnie ale jakos mine to przerasta sa i pozytywne opinie i negatywne wiec trudno powiedziec.Ja mam astme oskrzelowa i tego sie obawiam najbardziej :( jak mieszkalam w pl to wszystko bylo oki a odkad nie mieszkam to i alergia powrocila i inhalator biore hmmmm

Gość Liwia99
Wiesz to juz chyba bedzie zalezec do jakiego lekarza pojdziesz.Oczywiscie wiadomo ze bedziesz musiala o astmie wspomniec. Chyba ze porod prywatny

Gość Roxanna32
Czy któraś z Was brała Duphaston? Lekarka przepisała mi aby brać ten lek od następnego cyklu, ale na razie mam nadzieje, że nie będzie konieczny.

Witam Was weekendowo :) zmobilizowałam się dzisiaj do pracy i rzeczywiście to pomaga, świrowanie gdzieś się schowało :) a jak u Was? Szukacie objawów? ;) A do @ jeszcze ponad tydzień.....

Gość Roxanna32
Wszystko mnie, delikatnie mówiąc denerwuje, wszystko mi śmierdzi, a po moim ulubionym soku pomidorowym mam metaliczny posmak, w dodatku ten ból ciągnący w podbrzuszu. W poniedziałek idę robić Bete z krwi, bo nie wytrzymam,ja nie mogę sobie w tym miesiącu pozwolić na ciążę! moja praca mi na to nie pozwala, bo pracuję w szkodliwych warunkach.

ojjj to lepiej zrob niema co ryzykowac ehhh mnie znowu ponioslo i zrobilam test i dupa ajjj az mi sie odechcialo wszystkiego i na pocieche zjem chociaz pizze....

Gość Liwia99
A ja dalej nie czuje (.)(.) chociaz zawsze zaczynaly mnie bolec tydzien przed @.Dzisiaj przez prawie caly dzien bolal mnie brzuch i jajniki.Najbardziej jak chodze. Znajoma dzisiaj wrzucila swoje zdjecie z brzuszkiem.Jest gdzies w 3 miesiacu a wyglada jakby zaraz miala rodzic. Ale to tez pewnie zalezne jest jaka kobieta ma sylwetke.Do mnie kazdy mowi ze bede zgrabna w czasie ciazy i brzuszka nie bedzie az tak widac . oby :P

Gość wiosnaaa
Cześć :D katrina, my będziemy mieć podobny czas testowania :D Ja też ostatnio czytałam o porodach naturalnych i przez cesarkę i sama się nad tym zastanawiam :) Miałam kiedyś operację laparoskopową i pamiętam ten ból brzucha w miejscach nacięcia, a to były 4 malutkie nacięcia, a blizna po cesarce jest spora ! Z drugiej strony nie wyobrażam sobie jak przez taką małą dziurkę :P może wyjść coś tak dużego :P Myślę, że każda z nas zdecyduje jak będzie w ciąży, chociaż ja minimalnie jestem za cc bo jednak poród nie trwa tak długo, dziecko nie jest narażone na porażenie mózgowe, czy inne cholerstwa, a na ból pooperacyjny są środki przeciwbólowe. Ale z drugiej strony natura tak wymyśliła, że kobieta rodzi i jak wszystko jest ok. to jest szybko na chodzie i może się zająć dzieckiem, Wiec, szczerze to sama nie wiem :D