Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka odchudzająca

30 kg do zrzucenia kto ze mną

Polecane posty

Gość burka 63
Gluten znajduje się we wszystkich zbożach /pszenica,żyto, jęczmień,owies./ Wygoogluj sobie w necie na ten temat jest dużo o glutenie.

Cześć dziewczyny! Jak dieta? Grzeczne wszystkie? Burka wiem, w czym jest gluten, ale nie wiedziałam, że się nie wchłania

Ooo widzę, że wszystkie chętne do wspólnego odchudzania uciekły :-P. No nic, ja odchudzam się dalej :-) dieta smaczna, zdrowa a kilogramów ubywa :-) zaczynałam mając 33 kg do zrzucenia a w tej chwili mam 26,5 :-) wiem, że to woda a nie tłuszcz, ale przez pierwsze dwa tygodnie diety podobno znika praktycznie sama woda :-P. Także ciesze się ze spada :-) tym bardziej, że mam ogromne tendencje do jej zatrzymywania. Mam nadzieje, ze ktoś się tu odezwie i nie będę pisać sama ze sobą :-P

Gość Marzycielka60
Witaj Autorko, Też szukam sobie topiku, może zechcesz mnie przygarnąć, nie mam dużo do zrzucenia, bo 6 kg, ale mam chore stawy i praktycznie nie mogę ćwiczyć, więc będę długo zrzucała nadprogramowe kilogramy. Odchudzam się od poniedziałku, 24 lutego. Startowałam z wagą 68,3 kg; teraz mam 66 kg. Wiadomo, że to jest woda, ale od czegoś trzeba zacząć odchudzanie. Mój sposób to jem ok. 1200-1000 kcal, a raz w tygodniu 400 kcal.

Gość Marzycielka60
Odstawiłam słodycze, chipsy, fastfoody, biały chleb. Jem zdrowo, ale mało.

Hej marzyciel :-) co prawda wolałabym, żebyś miała 36 kg albo choć 26 ale jakoś przeżyje, że Ty cudzoziemców jesteś hehe :-) oczywiście zapraszam! Gratuluje spadku wagi! Widzę, że odchudzamy się podobnie tzn ograniczając kcal :-) wspolczuje choroby stawów :-/ ja dla odmiany mam problemy z kręgosłupem :-/