Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradnia K od ilu lat przyjmują bez rodzica PILNE

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka ma 17 lat... 3 testy wyszly pozytywne i poszła zarejstrowac się do naszej poradni K w Sulechowie... A tu zonk... kazali jej przyjsc z osobą dorosłą... A jej matka pracuje za granicą, ojca nie zna... Zostałam jej tylo ja. Cy ja mając 19 lat mogę isc jako osoba dorosła na jej wizyte ?

Gość elena3o
Ja chodzilam niepelnoletnia do ginekologa i nigdy nie bylo z tym problemow,moze warto isc do innego lekarza i sprawdzic czy dobrze sie ciaza rozwija

Gość gość
ja tez chodzilam niepelnoletnia.. A jak ona poszła się zapisać to kazali jej przyjsć z osobą dorosłą. Tam gdzie mnie kiedyś niepełnoletnią bez problemów przyjmowali

Gość gość
A może wstrzymajcie sie z wizytą... na pewno chce tego dziecka? Poczytajcie o tabletkach poronnych, dużo jest artykułów w necie. Jeżeli ma trudną sytuację, to możliwe, że przyślą je nawet za darmo...głównie wysyłają z Anglii lub USA

Gość elena3o
to albo isc gdzies prywatnie.17 lat to nie jest tak malo,szczegolnie jak sie jest w ciazy to nie powinni patrzec na wiek tylko zbadac

Gość elena3o
CoTy za bzdury piszesz to jest juz czlowiek zywa istota,ty tez bylas takim embrionem i co milo by ci bylo jakby ci twoja Mama powiedziala ze mogla wzioasc zabletke i po sprawie

Gość autorkapostu
to nie ja napisalam to z tą tabletką tylko osoba trzecia. Powinni przyjać ja samą? bez osoby dorosłej ? czy mogę isc jako osoba dorosla na jej wizyte??

Gość gość
do gościa od tabletki poronnej Nie doradzaj bzdur młodej dziewczynie!!!!! Jak czytam takie rzeczy, to mnie krew zalewa! Szkoda,że Twoja matka o takiej tabletce nie pomyślała

Gość autorkapostu
bylysmy wczoraj, ale nieststy pani doktor nas nie przyjęła. Musi isc koniecznie z matką.

Gość gość
Czy Twoja kuzynka jest pod czyjąś opieką? Chodzi mi o to,kto np chodzi na wywiadówki do szkoły pod nieobecność matki. Czy jest jakaś osoba upoważniona do podejmowania decyzji w sprawie Twojej kuzynki? Może w przychodni wystarczy takie upoważnienie na Ciebie? A jak nie, to może trzeba iść do ginekologa prywatnie.