Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalna realcka faceta na paczke podpasek

Polecane posty

Gość gość

Przyszlam do niego do domu żeby go odwiedzic. Wcześniej zrobilam drobne zakupy w Rossmannie i m. in. kupilam podpaski w dużej paczce. Opakowanie podpasek wystawalo dość mocno z przezroczystej siatki ale nie zwrocilam na to uwagi i polozylam zakupy w przedpokoju na szafce. Moj facet na to zebym schowala te podpaski bo to jest obrzydliwe i ze nie chce żeby jego ojciec to widzial. Zrobilo mi sie mega glupio i dziwnie

Gość gość
Wiesz co, zmien faceta. Jak dla niego normalna fizjologia jest obrzydliwa, to m jakieś chore podejście do życia. Seksu z takim byn w życiu nie uprawiała.

Gość master card
Jakiś dziecinny ten Twój ''facet''. Przecież wy musicie używać takich rzeczy i nie ma w nich nic obrzydliwego.

Gość gość
Mamy po 21 lat. Zszokowal mnie tym dzisiaj, bo nie sadzilam ze jest to czymkolwiek dziwnym. Przecież nie zmienialam tej brudnej podpaski przy nim tylko polozylam zakupy w sklad których wchodzily tez te podpaski. A on do mnie z tekstem "ze jeszcze jego ojciec to zobaczy"! Wielkie pretensje o taka rzecz. Zrobilo mi sie dziwnie delikatnie mówiąc. Widzę ze nie jestem odosobniona:)

Gość gość
Haha

Gość gość
rzuc go, a na odchodne zostaw mu zużytą podpaskę na biurku:P

Gość gość
Widocznie on zapomniał zmienić

Gość gość
Kurcze ale sami przyznacie, ze dziwna reakcja!

Gość gość
bo może on myśli, że jego ojciec to takich rzeczy nie widział... :P albo że się zgorzy... cholera, toż i on i jego ojciec swoje lata mają, durni chyba (?) nie są i wiedzą, że kobieta to nie facet i ma "te" dni. I sorry, taki mamy klimat i podpaski są po prostu potrzebne. I normalne. tak przede wszystkim. Jak mu nie pasuje to niech nie patrzy. Co innego jakieś brudne czy coś... To jest obleśne... Ale takie w paczce..? Normalnie wśród innych zakupów..? No bez jaj...

Gość gość
czy ja wiem czy dziwna , może trochę przesadził , pamiętam jak szłem po piwo do sklepu wieczorem , a koleżanka stwierdziła , że przy okazji mógłbym jej podpaski kupić , o ni hooja , musiała iść zemną i sama sobie kupić

Gość gość
no kupowanie to inna sprawa. Chociaż ja też tego nie do końca czaję... Bo skoro ja mogę kupować gumki to czemu facet nie może podpasek..? Przecież wiadomo, że to nie dla niego:P

Gość gość
myślę że to była reakcja uwarunkowana głównie tym, jak jego matka, ewentualnei siostry traktowała "tę" sprawę

Gość gosć www
mój ostatnio jechal 5km po tampony i tabletki przeciwbólowe :) tylko mój jest 11 lat straszy... może jak był młody te rzeczy tez go krepowaly...

Gość gość
Moj sasiad ma trzy corki i zone i sama widzialam jak kupowal 3 opakowania podpasek! Mysle,ze to jakis dziwak,ktory ma jeszcze wiekszego dziwaka za ojca-dot.tematu dyskusji.

Gość gość
zmień faceta,bo kiedyś może zdarzy się tak,że on będzie ci musiał choćby kupić i tego nie zrobi bo to obrzydliwe,a mój zdolny mąż jak wyrżnął koledze belką w kinola bo w piwnicy regały robili temu krew ciurkiem leciała a ten mu podał tampona kolega wsadził to sobie w nos i zarządził przerwę na kawę i tak siedział z tym sznurkiem z nosa dyndającym,wesoło było.A kiedyś na mieści spotkałam kolegę a ten do mnie Kinia chodź pomożesz kupić mi podpaski bo żona dostała okres pierwszy po ciąży siedzi na kiblu i na mnie czeka a ja nie wiem które najlepsze będą.Więc nie wszystkich to obrzydza,ja rozumiem brudną,ale czyste..chociaż jak kuzynka miała złamane nogi i miednicę po wypadku to i brudne mąż też jej zmieniał.Chłopaka masz przewrażliwionego.

Gość gość
reakcja troche dziwna ale ja tak mysle, ze pewnie u niego w domu okres,kobiece sparwy to temat tabu, dlatego tak zareagowal, jest jeszcze mlody i sie oswoi:) Ma on jakies siostry?jaka jest jego mama?

Gość autorka21
Sluchajcie u mnie w domu fizjolgia byla normalnoscia. Nikt nie robil z tego tabu. Tez mam dwie siostry i to chyba normalne ze ojciec jak robil zakupy to kupowal nam tampony czy podpaski. Nie widzialam w tym nic wstydliwego. Rozumiem, ze brudna podpaska jest obrzydliwa ale nie miescilo mi sie w glowie żeby kogoś mogla,zgorszyć paczka podpasek w siatce ze sklepu. A jednak!

Gość gość
Choc jestem dziewczyna to sama jak bylam mlodsza wstydzilam sie kupowac podpasek, nie chcialam tez zeby ktos widzial,ze je mam z innymi zakupami a wynikalo to z tego, ze u mnie w domu sie o tym nie mowilo nigdy. Do tej pory nie lbie opowiadac o swim okresie tak jak to robia niektore dziewczyny, trobia na lewo i prawa , ze maja ciote itd

Gość autorka21
Ma dwóch braci a mama z nimi nie mieszka. Ogólnie jest bardzo fajna kobieta:) Ciepla, otwarta za to jego tata jest zdecydowanie mniej towarzyski. Moze rzeczywiście to kwestia oswojenia sie

Gość gość
] gość zmień faceta,bo kiedyś może zdarzy się tak,że on będzie ci musiał choćby kupić i tego nie zrobi bo to obrzydliwe,a mój zdolny mąż jak wyrżnął koledze belką w kinola bo w piwnicy regały robili temu krew ciurkiem leciała a ten mu podał tampona kolega wsadził to sobie w nos i zarządził przerwę na kawę i tak siedział z tym sznurkiem z nosa dyndającym,wesoło było.A kiedyś na mieści spotkałam kolegę a ten do mnie Kinia chodź pomożesz kupić mi podpaski bo żona dostała okres pierwszy po ciąży siedzi na kiblu i na mnie czeka a ja nie wiem które najlepsze będą.Więc nie wszystkich to obrzydza,ja rozumiem brudną,ale czyste..chociaż jak kuzynka miała złamane nogi i miednicę po wypadku to i brudne mąż też jej zmieniał.Chłopaka masz przewrażliwionego. x nie no z tym to już przesada by facet podpaske zmieniał, ale z drugiej strony pomagał swojej kobiecie i nie zachowywał sie jak dzieciak że to go brzydzi

Gość gość
no to jak tam z jego rodzina, ma te siostry czy nie? a reakcja dosyc smieszna, tez nigdy nie slyszlam zeby ktos sie burzyl na paczke podpasek. co innego jakby tam byla paczka gumek :) hehe

Gość autorka21
Napisalam juz ze z mama nie,mieszka i ma dwóch braci:)

Gość gość
sorrki wlsnie doczytalam ze z samymi facetami mieszka, tak myslam, dlatego jest taki "dziki", popracujesz troche nad nim i bedzie ok. a co mu odpowiedzialas jak tak palnął o tych podpaskach?

Gość autorka21
Zdziwilam sie i powiedzialam, ze nie widzę w tym nic obrzydliwego ale skoro ma takie życzenie to je schowam. On wyszedl wtedy a ja sie przecież nie będę o taka glupote klocic ale zszokowal mnie:P

Gość inkkkkkkkkkka
Dziwny facet:/ Ja mam bardzo silne okresy,przy większym wysiłku zmieniające się w krwotoki ,przypadłość rodzinna w kobiecej linii. Kiedys mąż zastał mnie w mieszkaniu jak zalałam krwią przedpokój i łazienkę,sam to sprzątał bo ja miałam czarno przed oczami:/ bez problemu to przeżył:)Wyobraź sobie taką sytuację wraz z Twoim facetem.Wyobraź sobie poród,póżniejsze ewentualne powikłania i to jak Twój facet może na nie zareagować.Facet powinien miec jaja i być dla Ciebie wsparciem w trudnych sytuacjach.Facet który brzydzi sie lub wstydzi podstawowych środków higieny kobiecej nigdy nie bedzie dobrym partnerem.

Gość gość
ale tak naprawdę,los może sprawić że kobieta staje się na jakiś czas niepełnosprawna,albo na zawsze i co taka ma z okresem zrobić,z tą podpaską,kto ma zmienić jak nie mąż,pielęgniarkę co kilka godzin wzywać,obcy ma to zrobić.O takich rzeczach się nie myśli,a przecież się zdarzają.

Gość gość
miałam kiedyś takiego.wszystko źle: źle się ubierałam, źle gotowałam, źle kładłam rzeczy, źle rozmawiałam przez telefon, za głośno się smiałam, źle kroiłam pizzę itd. dopierniczał się do każdej głupoty- dziś jestem szczęśliwa z innym, a tamten "pedancik" dalej sam-. widać nikt nie wytrzymuje z nim;p

Gość gość
co w tej rekacji nienormalnego? nie trzymasz przeciez podpasek na wierzc****ak ktos przyjdzie, takie rzeczy wklada sie do szafy i chyba kazdy czlowiek o tym wie

Gość a jakbyś kupiła papier
toaletowy to też kazałby ci schować bo to wstyd przyznawać się że ty też srasz?:D