Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalna realcka faceta na paczke podpasek

Polecane posty

Gość gość
dla mnie możesz pić w wiadrze tą sperme

Gość gość
to jest typowa reakcja, nie lubią oralu to muszą poobrazać tych co lubią. wynikać to musi z zazdrości, że nie potrafią się przełamać, czy też czerpać z tego radości. to tak jak kobieta, która nie ma orgazmu pochowego zazdrosci tej co go ma i wmawia,ze czegos takiego nie ma.

Gość gość
I nie odpażam sie we wrzątku jak facet mi sie spuści w środku, bo peezda to nie gardło.

Gość gość
tak zazdroszcze ci worze na sperme że musisz oyebać facetowi by cie nie rzucił

Gość gość
nie tą tylko tę spermę. sama sobie pij jak lubisz, ja nie lubię połykać spermy, tylko pieścic partnera na różne sposoby. ty może lubisz seks na pieska, co według innych kobiet jest poniżające, albo w ogóle nie lubisz seksu - Twoja sprawa i nie oceniam Ciebie, więc po co dziamgasz?

Gość gość
Darek87 15:08-Ja tam czytałem że na tym forum że jedne kobiety/dziewczyny lubią smak spermy i lubią dla drugich zaś to coś obrzydliwego.No więc z początku są też ciekawe co to takiego czy to dobre czy złe,albo ją polubią albo nie.Mnie moja sperma nie brzydzi, wręcz przeciwnie podnieca, tylko nie wiem jak to odbierzecie.Ze spermy przecież robi się maseczki i odżywki do włosów,a w składzie ma same białko. 15:08- no i musisz wąchać jak brzydko nazwałaś "gaci" jeśli masz na myśli spodnie?Tylko prezerwatywę ze spermą albo co najwyżej bieliznę. 15:18-brzydzi cię sperma czy narządy? x Darek jesteś tak chorym dewiantem że naprawde nie pisz już nic wiecej, gdzie wyczytałeś że ze spermy sie maseczki do włosów robi? :D może nałoż sobie taką maseczke na twarz jak tak cie własna sperma podnieca . prezerwatywy nie zamierzam wąchać bo nie jestem poyebuską taką jak ty

Gość gość
na pewno taka wulgarna dziewucha jak Ty ma szanse tylko u takich, na których ja bym nawet nie spojrzała. no cóż, nie masz się co gotować, ja nie muszę robić komuś oorala, żeby ze mną został, ani nic innego co by mojej godności uwłaczało. wyobraź sobie, że nie zadaję się z takimi mężczyznami ,którzy mają w głowie tylko seks. to jest pewnien dodatek, a nie podstawa dla nas, ale nie martw się jeśli nie rozumiesz. może jeszcze zmądrzejesz.

Ale dlaczego obrzydliwe? tam pływał gen z którego powstał każdy z nas, no i skoro sperma obrzydliwa to obrzydliwe są pochwy i macice bo tam ta sperma pływa;)

Gość gość
bym dyskutowała, bo mój faceta nawet mnie nie zmusza ani nie nalega na oral, nie chce by jego dziewczyna zniżala sie do jego krocza :D tak samo ja nie mam ochoty by on mnie tam pieścił ale twoj na ''poziomie'' pewnie cie trzyma za łeb jak mu opiertalasz i poszukałby sobie innej gdybyś tego nie robiłą

Gość gość
zacznij jeszcze robić facetowi rimming, wtedy dasz mu rozkosz lepszą niż oral 🖐️ tylko do czysta.

15:49-jaka "kretynka" pisało tak w artykule który czytała ta żona Marcina Millera ona pracuje a radiu zet.I gdzieś jeszcze czytałem, ale nie pamiętam gdzie.Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, zahukana mądralińska małolato. I to ta maseczka co ona czytała nie była ze spermy ludzkiej tylko z byczej, i jakoś mówiła że brzmi zachęcająco. I nie obrażaj mnie bo i ja ci pojadę sorry ale to ty jesteś pie/rdol/nieta nazywajac mnie dewiantem.

Gość gość
nie, moj facet nie prosi mnie o takie rzeczy. ten dodatek pojawia się sporadycznie w momentach kiedy robi się gorąco.. no ale jeśli macie jakies wyobrazenia spaczone o seksie, to ja wam nie wytlumacze i tak, moge jedynie polecić seksuologa i psychiatrę.

Gość gość
to czym jest w takim razie papier toaletowy :) zo za z******* społeczenstwo .

Gość gość
aha, i nie trzyma mnie za głowę. ostrą masz wyobraźnię, zboczuszek z Ciebie ;)

Gość gość
Ja odkąd pamiętam to jak ojca posyłałyśmy na zakupy, to podpaski tez kupował i problemu nie było. Ludzie, to takie dziwne? :O

Gość gość
Omg, jaki poziom dyskusji.. :P

Gość gość
Hihi

Gość gość
Dlaczego robicie z menstruacji zawsze cos takiego obrzydliwego?Krew prosto z pochwy smierdzi?Pierwszy raz slysze,chyba,ze kobieta nie dba o higiene intymna,moze twoje partnerki Darek sa po prostu nie domyte,czy co ?:D

Gość gość
przecież Darek to prawiczek od razu widać, to jakiś mizogin, który boi się kobiet, wszystko o kobietach co pisze jest z jakiś cytatów na forum, bo któraś napisała coś tam... bo sam ma zerowe doświadczenie z kobietami, więc jedyne co mu zostało to cytaty z kafe ;) i podnieca się dziecko gdy widzi podpaskę ;)))

Gość gość
A jak w telewizji jest reklama podpasek albo tamponów to zamykacie oczy?

Gość gość
Polska

Gość gość
Ch*j Ci w d**e

Gość gość
Sikam!