Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalna realcka faceta na paczke podpasek

Polecane posty

Ja ostatnio kupowałem tampony w biedronce i taka kobieta z tyłu co była za mną była zawstydzona w ogóle nie patrzyła i udawała że nie widzi odwróciła się do swojego mężczyzny:D

Gość gość
jego sr/anie w kiblu też jest obrzydliwe, palant.

Gość emiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moj mąż nie ma problemu z kupowaniem podpasek ;) zawsze jak jesteśmy w biedronce to sie pyta kochanie a masz ,,wsuwki " :)Jego siostra ma straszne krwotoki i jak jestesmy u niej to tez jak trzeba to idzie i kupuje podpaski dla niego to takie normalne

Większość facetów nie czuje się bardzo obrzydzona kobiecą miesiączką. Są tacy, którym okres nie przeszkadza i chcą nawet wtedy uprawiać seks. Reakcja Twojego chłopaka była naprawdę dziwna. Musisz go trochę wychować;) Zamiast byc speszoną powiedz, że to tylko zapakowane nieużywane produkty higieniczne i ma nie histeryzować. Jeśli sama będziesz się tego wstydzić on się utwierdzi w przekonaniu, że powinnaś.

Gość gość
Ja czasami kupuje zonie podpaski i nie widze w tym nic zlego

Przecież wy też sracie.:D Na dodatek musicie uważać w którą stronę wycieracie od/by/t bo jak wam się dostanie tam kupa to dopiero macie przerąbane.:D fuuu aż się odechciewa dotykać tego językiem:D

Gość gość
A dlaczego nienormalna? Każdy facet jest inny i ma swój próg wytrzymałości. Mój tak samo nie trawi widoku podpasek. Na widok "pakuneczku" ze zużytą podpaską, której nawet nie widać, ani nie czuć, ma odruch wymiotny. Takie Jesteście wszystkie nowoczesne? To dlaczego macie problem z zakupem prezerwatyw????

To kobiety mają problem z zakupem prezerwatyw?Kurde nie słyszałem jeszcze o takich....

Gość gość
Ludzie nie mam problemu z zakupemprezerwatyw. Nie trzymalam przed nim zużytej podpaski tylko zakupy z paczka nienapoczętych podpasek zapakowanych w przeswitujaca siatkę z Rossmana:) Zrobilo mi sie trochę glupio, ze wedlug niego zachowalam sie niekulturalnie ale odpowiedzialam mu mimo wszystko,ze nie sadzilam ze jest w nich cos obrzydliwego. Nie klocilam sie bo nie widzialam sensu ale sytuacja dla mnie tak niecodzienna ze aż sie nią z Wam podzielilam. Widzę ze moja reakcja byla,normalna:P

Gość gość
Nie chodzi o kupno podpasek, ale o paradowanie z nimi na widoku. To jest kultura chyba z PGR-u . Szanująca się laska nie zrobi ogólnego widowiska ze swoich podpiczników.

Gość gość
Uwazasz ze podpaski w siatce ze sklepu są "paradowaniem z nimi na widoku". Serio nie sadzilam ze jest w tym cokolwiek ostentavyjnego:)

"11:21Widzę ze moja reakcja byla,normalna"---jaka normalna?jak ja bym wchodził do autobusu z zakupami i były by tam podpaski wśród nich to nie wstydziłybyście się?Przecież niby podpaski to intymna rzecz skąd nazwy "intyme" i takie pokazywanie ich przed rodziną to raczej wstydliwa rzecz.

Dodam że jak kupiłem już te tampony to schowałem je w reklamówce nie głęboko ale to była nie prześwitująca.:D Raz jak wsiadała do autobusu obok mnie dziewczyna rozpięła torebkę a tam tampony takie mini albo jakieś inne nie wiem czy robiła to specjalnie żebym na nie patrzył i tak sobie odruchowo.Ale podziwiam ją trochę za odwagę, była jakaś bezpruderyjna.Ale z tyłu autobusu nikogo nie było i nie było gapiów.Siedziała i z kimś gadała:D nie pamiętam czy z kobietą czy z mężczyzną.Torebkę miała na kolanach rozpiętą:D

Gość gość
Co to są podpiczniki?

Gość gość
Lubisz być bita metalowym prętem?

Gość gość
Z tym "obrzydliwe" to troche przesadzil, ale ogolnie go rozumiem. Jestem kobieta, nie wstydze sie kupowac takich rzeczy, jednak uwazam, ze do dobrego tonu nalezy, aby nie eksponowac ich publicznie (podobnie jak tamponow, prezerwatyw, zeli intymnych itp. - wszystkiego, co kojarzy sie z intymna sfera zycia). Nastepnym razem po prostu wkladaj zakupy do nieprzezroczystej torby, podpaski nie na wierzchu i po problemie.

Gość gość
Ludzie na kafee jednak są dziwni. skoro paczka podpasek czy tamponów to dla nich powód do wstydu.

Gość gość
Zastanawia mnie okreslenie tego chlopaka-obrzydliwe.Dziwnie nie na miejscu.Niestosowne,no ok,ale obrzydliwe?Tak mi sie skojarzylo..Ojciec mojej kumpeli tez tak okresla tego typu artykuly,a do tego doslownie wyprasza zone z sypialni,gdy ta ma okres.Nie zyczy sobie spac z taka zbrukana..Oby ten Twoj nie mial takiego yoba..A co do podpasek,to niby nic zlego,ale ja gdy kupie,chowam je do torby tak,by nie rzucaly sie w oczy.Jakos w tej materii staram sie byc dyskretna,a juz tym bardziej,gdy ide z takim ekwipunkiem do kogos.Ale moze jestem zacofana.

Gość gość
jego reakcja byla zbyt g***towna ale on jest bardzo mlody, mieszka z ojcem i bracmi, wiec rozumie dlaczego tak zareagowal, poprostu chlopak nie ma na codzien kontaktu z mama,sistrami i kobiecymi sprawami. mysle,ze przy autorce sie z tym oswoi:) hehe

Gość gość
a chłopak autorki musiał być bardzo konserwatywnie wychowany pewnie jego matka nie używała podpasek ani tamponów i nic nie wie o kobiecej fizjologii

Gość gość
Miałaś dziś pena w odbycie?

Gość gość
Brawa dla ciebie, ze sie o to nie poklocilas. Bo, jak widac, duza czesc komentujacych wiesza na nim psy jakby nie wiadomo co sie stalo. Ludziska, wyluzujcie :)

Gość gość
Paczka podpasek wystająca z siatki to powód do wstydu, ale setki opakowań wyłożone na półce w sklepie nie wywołują emocji?

Gość gość
mój facet mi kupuje podpaski bez zadnego ale jeden raz powiem i leci :D

Gość gość
Wyślij Go po słownik. Będziesz miała większy pożytek.

"13:07 poprostu chlopak nie ma na codzien kontaktu z mama,sistrami i kobiecymi sprawami. mysle,ze przy autorce sie z tym oswoi" --czyli jak dziewczyna nie ma na co dzień kontaktu z tatą,braćmi i męskimi sprawami np. z erekcją,penisem.To ma się kryć z prezerwatywami przed swoją matką czy matką chłopaka?

Gość babaZEwsiii
Ja pierdziuu ale ciemniactwo, Mój 60 letni sąsiad kupował podpaski dorosłej córce przy okazji kupowania pieczywa i jakoś przeżył i NIKT z obecnych wieśniaków nie robił sensacji. Naprawdę dziwne ludzie są. :O

Gość gość
Prosze zauwazyc, ze reakcja chlopaka wynikala glownie z obawy, zeby podpasek nie zobaczyl jego ojciec. Gdyby do mnie przyszla dziewczyna z takimi wkladkami na wierzchu i zobaczyliby to moi wiekowi rodzice, tez nie bylbym zadowolony. Intymnosc ma swoje granice, ich przesuwanie swiadczy o braku zrozumienia lub wrecz poszanowania innych, nie nalezy wszystkich mierzyc wlasna miara. To, co dla nas zwyczajne, anty-tabu dla innchnmoze byc powodem zmieszania, skrepowania - dlatego trzeba sie z tym liczyc, zwlaszcza na cudzym terenie.

Gość gość
13:49 dokladnie! A niefortunne okreslenie "obrzydliwe" bylo zapewne podyktowane zaskoczeniem i lekkim stresem, ze zaraz do przedpokoju wejdzie ojciec. Cwaniakow, ktorzy doradzaja kupienie chlopakowi slownika, chcialbym zobaczyc w sytuacji, gdy na zywca musza napredce wymyslec bardziej adekwatny przymiotnik. Gratki dla dziewczyny, ze nie zrobila z tego afery.

Gość gość
Moim zdaniem jego reakcja wcale nie byla nienormalna. Niezbyt delikatna - no tak, ale bez przasady! Skomentowal tylko wystawione na widok publiczny podpaski, ktore sluza do wsuwania ich w majtki, wiec zrozumiale, ze niekoniecznie chcial, aby kluly w oczy osoby trzecie. A wy tu zaraz, ze bedzie sie wstydzil kupowac*****elegnowac dziewczyne w potrzebie itp. jazdy! Opanujta sie, ludzie, bo nadinterpretowujecie na maksa.