Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalna realcka faceta na paczke podpasek

Polecane posty

Gość gość
idiota :O jakby ktoś wszedł do autobusu z takim siatkami, o których wspominasz to pierwsz myśl obserwatorów była by czy sa przewidywane jakieś problemy w produkcji lub dostawach asortymentu. Druga myśl, ze może niedaleko jest jakiś ośrodek wychowawczy, przychodnia, czy cos w tym rodzaju a nawalił transport. To ze ty masz jakieś zacofane obsesje to nie znaczy ze wszyscy sa takimi samymi dziwakami, ogarnij się chłopie :(

Gość Najważniejsze w tej sytuacji
jest to określenie "obrzydliwe". W samej paczce podpasek nie ma nic obrzydliwego (jest kolorowa, często pachnąca), więc w domyśle "obrzydliwe" są podpaski ze względu na ich funkcję, czyli okres kobiety jest obrzydliwy i sama fizjologia kobiety też jest obrzydliwa. Cóż, mocno bym się przyglądała temu szczylowi i jego poglądom, na razie po prostu przyglądała.

Gość gość
no z wibratorami to by się gapili ale o ile nie było by dzieci to wszyscy by zaczeli się chichrać i żartować.

No właśnie a któraś tu raz założyła temat:"Faceci czy podnieca Was kobieca fizjologia?"

Gość gość
I co z tego ze zalozyla ja znam facetow którzy lubią sie kochac podczas miesiączki... w ogóle uwazam ze 90% z was nie ma wlasnego życia i tylko oceniacie innych i dopatrujecie sie jakiś sensacji. Ja np innym w zakupy nie zaglądam i nie zwrucilabym uwagi jakby ktoś szedl z paczka podpasek/prezerwatyw czy czegod tam innego na wierzchu. Bo co mnie to obchodzi na prawde nie mam sie czym podniecać tylko zyciem innych ludzi. Nie my tu jesteśmy od oceniania. Co was interesuje jak ktoś wygląda jak jest ubrany gdzie je czy idzie za reke z facetem czy kobieta. Ludzie którzy są szczesliwi, spelnieni życiowo nie przejmują sie takimi sprawami. Bo zamiast potem analizowac/plotkowac itp robia cos dla siebie hobby rodzina i te sprawy. No chyba ze dla kogoś wtrącanie sie w cudze życie to hobby, ale tacy ludzie nie są w pelni szczesliwi.

Gość tojatylkoniechcemisiepisacniku
Popieram, niektórzy rzeczywiście nie mają własnego życia. Darek naprawdę nie rozumiem co to by była sensacja jakby ktoś wsiadł z torbą całą wypchaną podpaskami. No i co z tego?? Szczerze, to naprawdę zupełnie nie rozumiem co w tym nienormalnego czy tak strasznego czy zboczonego czy kontrowersyjnego czy dziwnego?? Ehhhh, naprawdę jesteś zacofany, jeśli siatka pełna podpasek to dla ciebie coś tak niezwykłego i uważasz, że ludzie też uznają, ze to jakieś kontrowersje (???). Trochę mi cię żal, zachowujesz się jak jakiś prawiczek albo jak chłopak, który nigdy nie był w związku. Jak byłeś u dziewczyny, jeśli kiedykolwiek ją miałeś i zobaczyłeś szafkę pełną podpasek i tamponów to też była to dla ciebie kontrowersja ;D Dziecko, ile ty masz lat, 10? Zachowujesz się jakbyś nigdy nie miał nic do czynienia z kobietami. Dorośnij.

Darek to chyba prawiczek, to by tłumaczyło czemu podpaski wzbudzają w nim takie sensacje.

Gość gość
Dla mnie najlepsza jest ta laska: gość "I ja sie wypowiem. Jestem nowoczesna, niezahukana i nie zasciankowa kobieta. Aczkolwiek: Kupione podpaski wkladam do torby z zakupami tak, zeby ich nie bylo za bardzo widac. Podczas okresu nosze zapasowe w specjalnej kosmetyczce i nawet jesli zapomne zamknac torebke, nie narazam nikogo na widok, jakiego ma prawo sobie nie zyczyc w miejscu publicznym. W domu przechowuje je na polce w toalecie, obok pojemnika z mydlem, ale wlozone w ozdobne pudelko. Mozna?... " mój komentarz: ahahahahahahaha o boże zostałam narażona na widok podpaski zaraz mi oczy uschną ;)) buahahahahhahahaha

Gość gość
Nie tylko ci oczy uschną, ale umrzesz ;) hahahahahaahhaaha biedna ta kobieta, która myśli jaka jest niezaściankowa ;) LOL

bo przecież podpaski i tampony to nasienie szatana ;)))

Gość gość
Szkoda, ze fajne tematy sa zachwaszczane przez takie osoby, jak 2 ostatnie autorki (choc podejrzewam, ze to jest jedna i ta sama osoba). Pofurtane feministki broniace swej kobiecosci poprzez wymachiwanie na kafe napoczeta paczka podpasek - taki mam obraz was, czytajac te wypociny. Osobiscie przychylam sie do zdania tych kafeterianek, ktore ladnie napisaly, ze podpaski przechowuja jako nic wstydliwego, ale jednak intymnego. To jest tak samo "zasciankowe" jak nie wywieszanie frontem na balkonie stanikow i majtek, ktore spokojnie mozna suszyc na niewidocznych dla sasiadow sznurkach lub w lazience. Moj szacunek dla was.

Ja nie jestem feministką, pudło! Czemu wsadzasz wszystkie kobiety, które mają więcej luzu i nie stoją w szeregu oraz na baczność, do jednego worka nazwanego "feministki" bo tak ci łatwiej? Właśnie widać jak społecznie jesteś urobiona, widać zero samodzielnego myślenia.

Tak w rzeczy samej zachwaszczam te tematy ;)) Sadzę na nich dorodne chwasty :))))))))))))))))))))

Gość gość
Co do siaty pelneł podpasek to sama takie nosiłam pare lat temu-bylo nas cztery siostry w domu i podpaski kupowalo sie masowo ;) mialam kilkanascie lat i sie nie wstydzilam, a tutaj dorosli ludzie maja obiekcje

Gość gość
ja kiedyś gdy byłam w domu u kolegi gdy byłam dużo młodsza, weszłam do łazienki za potrzebą a tam na wannie były położone różne rodzaje podpasek i wkładek ale też na półkach i spłóczce od sedesu, zastanowiłam sie po co jego matce tyle tego ;) ale kontrowersji żadnej we mnie to nie wzbudziło no ale jestem kobietą i chyba nie taką zaściankową jak niektóre tu wypisują :D pewnie darek by sie oburzył jakby zobaczył że kobieta tak obstawia łazienke podpaskami i kazał pochować :D a mąć tej kobiety widocznie jest normalny i mu to nie przeszkadza

19:49-bo okres śmierdzi stęchlizną.:( no są tacy co to lubią i tacy co nie lubią.Innych podnieca też sra/ nie i co z tego ja mam się tym przejmować? tojatylkoniechcemisiepisacniku---weź się ode mnie odczep taka jesteś wyzwolona, tylko odpowiedź o tych matkach co brzydzą się genitaliów dziecka przecież jesteś dziewczyną:) płyta ci się zacięła zacofany i zacofany:D tzn. że kiedyś kobiety chowały się z podpaskami?Bo ja jakoś czegoś takiego nie słyszałem i nie widziałem. 11:28-nie nie oburzyłbym się bo łazienka to intymne miejsce, a nawet byłbym zadowolony, jakiejkolwiek kobiecie a już na pewno nie mojej dziewczynie.Mogłaby nawet zostawiać brudne, albo zmieniać przy mnie.I w każdym miejscu przy mnie.

Gość gość
Darku, uswiadomie Cie :) Krwi miesiecznej nie czuc stechlizna ani innym brzydkim zapachem, jesli dziewczyna/kobieta systematycznie zmienia podpaski i podmywa sie przed zalozeniem nowej. No chyba ze sie trafi na jakas fleje albo gdy osoba nie ma mozliwosci skorzystania z toalety (np. nie moze opuscic stanowiska pracy, jest w podrozy bez dostepu do wc itp.). Brzydka won powoduja tylko rozkladajace sie w niezmienionej podpasce bakterie.

Gość gość
10:50 nie da sie ciebie czytac, w kolko nawijasz ten sam makaron na uszy, a sensu w twoich komentarzach zadnego, pleciesz trzy po trzy

Ale podpaski śmierdzą bo akurat parę wąchałem, no i krew miesięczna cieknąca prosto z pochwy czy tam szpary sromowej nie ma ładnego bo przecież to jest błona śluzowa złuszczająca się.No i przecież miesiączka oczyszcza w jakiś sposób organizm no to skoro oczyszcza to jest w niej coś brudnego.Pisała tu tak jedna dziewczyna o nicku Husky.

Gość gość
nie wiem co dziwnego jest w kupowaniu podpasek przez mężczyznę. jeśli to mężczyzna jezdzi na zakupy, to dlaczego miałby nie kupować zapasu podpasek? mój chłopak zawsze kupował mi kiedy go o to poprosiłam. gdyby mi odmówił najzwyczajnie byłabym obrażona. równie dobrze mógłby zareagowac tak na widok papieru toaletowego,a chyba go skrzętnie nie chowa w łazience przed oczami ludzi?!!? facet ma ewidentnie jakiś problem, prawdziwy mężczyzna nie zastanaia się nad takimi rzeczami! podpaski, papier toaletowy, czy pieluchy to nie temat tabu.

Gość gość
aha, potwierdzam. krew wypływająca z pochwy nie ma jakotakiego zapachu. pojawia się dopiero jakiś czas po wchłoniciu w podpaskę. ostatnie dni okresu faktycznie sa gorsze jesli chodzi o miesiączkę, bo wtedy to jest już taka brazowa maź i faktycznie nieprzyjemny ma zapach.

Gość gość
Nie tabu, ale z drugiej strony taki na przyklad student paradujacy po akademiku z rolka srajtasmy w rece to widok z lekka zenujacy. Podobnie jak zostawianie papieru czy podpasek na widoku, ale nie w wc. Takie jest moje zdanie.

10:18--Popieram-Nie jest to nic wstydliwego ale jednak coś intymnego bo przecież podpaska jest na okres a okres to niby "te przykre dni" Do nie chce pisać nicku-Przebierz się jeszcze za podpaskę albo tampon skoro taka jesteś wyzwolona:D bo raz słyszałem że jakieś feministki(oczywiście feministek jest wiele rodzajów) się przebierały w ramach protestu albo za tampon to będziesz ładnie wyglądać:D przebrałabyś się?W ramach protestu czy reklamy podpasek? A i kiedyś czytałem na necie że kiedyś jak kobieta miała miesiączkę to trzymano się od niej z daleka, bo wierzono że jakieś złe moce roznosi, więc jednak kiedyś miesiączka kojarzyła się z czymś złym.

13:52-potwierdzam krew miesięczna ma taki ciemny kolor wręcz brunatny brązowy jakby była brudna,jak zobaczyłem to mnie to dziwiło i zapach jest taki inny nie jak ze zwykłej krwi tylko taki jakby bardziej śmierdzący i na ten zapach mam odruch wymiotny a bym nie chciał go mieć.

Gość gość
jak robi się w domu zakupy to raczej nikt się nie zastanawia, zeby papier toaletowy i podpaski lezaly na dole w torbie, bo potem jak sie np wszystkie zakupy wniesie do kuchni/ pokoju to żeby ich nie było widać. no przesada trochę. tak samo student, który idzie do lazienki bedzie chowal pod koszulke srajtasme zeby nikt nie widzial? to jest dopiero zalosne.

Gość gość
a jak twoj chlopak reaguje na papier toaletowy na wierzchu? :D

Gość gość
w sumie podpaski, papier toaletowy to sprawa intymne i powinny lezec tam gdzie ich miejsce, a nie w miejscu publicznym centralnie na widoku :)

Gość gość
Papier toaletowy ma w moim domu swoje stałe miejsce: w wuce. Więc twoja zaczepka jest do bani.