Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalna realcka faceta na paczke podpasek

Polecane posty

intymność i intymność to dlaczego kobiety wysadzają dzieci w miejscu publicznym a nie w dyskretnym miejscu?Przy ludziach?Mieliście kiedyś taki przypadek?

Gość gość
Oto jak na kafe robi sie z igły widły.

Gość gość
Darek87. Wysadzaja, czyli?... Ja moge sie odniesc tylko do coraz powszechniejszego karmienia piersia w miejscach publicznych. Kobiety coraz czesciej robia to wrecz ostentacyjnie, nie przyslaniajac piersi. Oczywiscie dobro dzieck jest najwazniejsze, ale takie obnoszenie sie z naga piersia to dla mnie przesada i brak szacunku dla otoczenia. Nie wszystkim odpowiAd widok golego cyca w miejscu publicznym, a przeciez wystarczy piers podczas karmienia przyslonic ubraniem, chustka, tetrowa pielucha - co robi czesc pan i chwala im za to, ze swoja intymnoscia nie terroryzuja otoczenia.

Gość gość
wsadziliscie kij w mrowisko, tylko patrzec jak "nowoczesne" mamusie was tu zjada :)

Gość tojaijaijaija
Jesteście wszyscy dziwni. Ty Darek też. To że dziewczyna miała w torebce tampony i ty to zobaczyłeś to była odważna??? A co w tym odważnego? Zupełnie nie kumam. Nie widzę nic niestosownego w paczce tamponów czy podpasek. Jak ktoś tu napisał, na półce jak w sklepie są tysiące paczek to nikogo to nie zawstydza, a jak ktoś ma paczkę ze sobą, to co ma się wstydzić?? Ale jesteście sztywni albo niedojrzali, przecież to ludzka rzecz. Chłopak pewnie przez wychowanie ojca tak reaguje, ale to szkoda, że taki wstydliwy jest. Jest jeszcze młody... Nie wyobrażam sobie mieć faceta, ale jestem starsza o kilka lat od autorki, który tak by reagował i się wstydził, to niby jak ma być dobry kochanek z takiego faceta, który się tak wstydzi paczki podpasek, wstydzi się kobiecej fizjonomii?? Raczej wątpliwy i bardzo, ale to bardzo nieświadomy kochanek, z takim to w ogóle nie ma o czym gadać, zaściankowy, nudny facet. Ja bym z takim facetem do łóżka nie poszła.

Gość gość
o, nastepna "mundra", ktora doprawia historie... wrozbita Maciej to przy was pikus :)

Gość gość
Porownywac sklepowe polki w dziale przeznaczonym na artykuly intymno-higieniczne do prezroczystej reklamowki w obcym domu oraz otwarej torebki w miejscu publicznym... LOL To jeszcze noscie na wierzchu stringi, wibrator, Kamasutre - tez przeciez normalne rzeczy...

Gość gość
gość "Porownywac sklepowe polki w dziale przeznaczonym na artykuly intymno-higieniczne do prezroczystej reklamowki w obcym domu oraz otwarej torebki w miejscu publicznym... LOL" O matko, podpaski w przezroczystej torebce, i to w obcym domu, toż to skandal obyczajowy ;)) Kobieta ma tampon w torebce, lepiej zakryj oczy, bo stracisz wzrok, bo to czarownica jakaś ;)) To ja mam z ciebie bekę, ale jesteś pruderyjny i sztywny, że szok, wracaj do czasów wiktoriańskich kolego. Jaki histeryk z ciebie, boisz się paczki tamponów, jaki żal. Kolejny sztywny koleś, w łóżku pewnie własnej kobiety się boisz. Założę się, ze w łóżku jesteś cienki bolek, skoro boisz się tampona ;)

Gość akaszakaszakaszaakasza
ALE BEKA, nie wierzę, no nie wierzę, ze w XXI wieku facet uważa za szczyt odwagi i bycia wyzwolona, kobietę, u której w rozchylonej torebce przez przypadek dostrzeże paczkę tamponów!!! Serio, nie wierzę, w to co czytam. Co za kuriozum. Cienkie bolki jesteście, skoro uważacie to za szczyt wyzwolenia i chyba nigdy nie mieliście dziewczyn, kobiet, którym by to zwisało i które byłyby "jeszcze bardziej" wyzwolone, ale dla was to chyba nie do pomyślenia, wy lubicie stać w szeregu i się nie wychylać, nudziarze. Nie macie nawet pojęcia co tracicie, ale taka kobieta by na was nawet nie spojrzała, dzizus, wasz seks musi być strasznie przewidywalny i nudny, jak i całe życie... chyba nigdy nie spotkaliście kobiety, jedynie jakieś niedojrzałe, dziewczynki, zahukane podfruwajki.

Wysadzają czyli np. idę do sklepu hipermarketu a tam jakaś kobieta ściąga mu spodnie i łapie za coś żeby się wysikał a przecież obok jest supermarket i pełno ludzi.Albo raz jakaś pozwoliła na trawniku przy chodniku naprzeciwko ulicy a tam przecież w samochodzie ludzie widzą i się patrzą uważam że to niestosowne miejsce.Mam wrażenie że chłopczykom wysadzają tak specjalnie na widok publiczny albo gdzie popadnie a z dziewczynkami się jakoś kryją,nawet za krzakami nie pozwalają nie wiem.

Gość akaszakaszakaszaakasza
Ile wy macie lat? 15??? że się tamponów boicie? hehe

Tak a tamten koleś był u siebie w domu i nie chciał żeby to było na wierzchu?:D nie było to w miejscu publicznym.Ja nie boję się nawet zużytego tamponu ani podpaski pomyliły ci się terminy. Tak samo ja jako mężczyzna nie lubię dziewczyn kobiet co boją się patrzeć na penisa.To są gorzej jak małe dziewczynki.Są tak aseksualne że aż się dziwię że jakiś facet je chce.Raz pisała tu taka co czuła wstręt do jąder własnego męża, ja nie wiem jak oni mogli z sobą być jak uprawiali seks.A czy on o tym wiedział to nie wiem ale jak mu nie powiedziała to to było wszystko sztuczne.Ona powinna mu o tym powiedzieć tak jak chłopak autorki a jeśli mu nie powiedziała to była nieszczera i to było chore.

Gość gość
Darus, nie masz dzieci wiec ci wyjasnie: gdy odzwyczajasz dziecko od pieluch kluczem do sukcesu jest konsekwencja, czyli sciagamy pieluche i nie zakladamy jej z powrotem zeby skaly sraly. Male dziecko nie kontroluje jeszcze w pelni czynnosci fizjologicznych, wiec nie zawsze zdarzysz dobiec z nim do toalety i masz dwie opcje: albo dziecko sika tu gdzie stoi na trawniku albo sika w spodnie i buty, a ty zostajesz w srodku miasta z obsikanym dzieckiem, ktore do tego zaraz zlapie katar czy inna chorobe. To jest fizjologia, z natura synku nie wygrasz, ze zacytuje klasyka. Oczywiscie mozesz jeszcze skapitulowac i zakladac dziecku pieluche na wyjscia, ale wtedy masz komentarze "co to za matka, takie duze dziecko i wciaz w pieluszce".

Gość gość
U mnie podpaski leżą w łazience na odkrytej półce obok papieru toaletowego, tamponów i prezerwatyw. Kto ma życzenie się częstuje, nikogo nie zawstydza. Mieszkam z samymi facetami ale czasem kumpele wpadają po pracy prosto, także w te dni i mogą się dyskretnie oporządzić w razie draki, tak samo koleżanki syna.

Gość tojatylkoniechcemisiepisacniku
."Ja nie boję się nawet zużytego tamponu ani podpaski pomyliły ci się terminy" No ale widok paczki tamponów gdzieś tam wystających z torby robi na tobie wrażenie i myślisz, że to szczyt odwagi LOL I o czym tu mowa, jako przykład podajesz kobiety, które boja się patrzeć na penisa LOL i na tym tle ty jesteś taki odważny?? No nie wydaje mi się, cienki z ciebie bolek, to, ze kobiety brzydzą się penisów to nie zacofanie, to już powazna choroba bym rzekła. Zacofanie to ta postawa, która ty prezentujesz, więc nie rób z siebie takiego kozaka, bo marnie ci idzie, skoro tak cie podnieca jakiś niewinny tamponik skitrany gdzieś w torbie, to sorry, ale nie stales nawet obok prawdziwego kozaka ;)

."Ja nie boję się nawet zużytego tamponu ani podpaski pomyliły ci się terminy" No ale widok paczki tamponów gdzieś tam wystających z torby robi na tobie wrażenie i myślisz, że to szczyt odwagi LOL I o czym tu mowa, jako przykład podajesz kobiety, które boja się patrzeć na penisa LOL i na tym tle ty jesteś taki odważny?? No nie wydaje mi się, cienki z ciebie bolek, to, ze kobiety brzydzą się penisów to nie zacofanie, to już powazna choroba bym rzekła. Zacofanie to ta postawa, która ty prezentujesz, więc nie rób z siebie takiego kozaka, bo marnie ci idzie, skoro tak cie podnieca jakiś niewinny tamponik skitrany gdzieś w torbie, to sorry, ale nie stales nawet obok prawdziwego kozaka ;)

Jeśli 87 to twój rocznik, to sorry, ale jesteś raczej na poziomie 16latka. Jestem od ciebie rok starsza i dla mnie jako kobiety jesteś strasznie pruderyjny i dziecinny.

"Wysadzają czyli np. idę do sklepu hipermarketu a tam jakaś kobieta ściąga mu spodnie i łapie za coś żeby się wysikał a przecież obok jest supermarket i pełno ludzi." Boże tylko się nie zesraj z wrażenia ;) znowu to samo LOL Tak jak tu pisała osoba wcześniej, matka, to co, dzieciak ma się zesikać w majty i chodzić cały mokry, bo co ludzie powiedzą?? Zastanów się, ale jesteś cienki, tylko "co ludzie powiedzą" "co ludzie powiedzą". Kobieta ma rację i dobrze, ze ci wytłumaczyła, ma chodzić z obsikanym dzieckiem i zostać z takim obsikanym, bo co ludzie powiedzą?? Co za ciemnogród i konformizm, aleś ty nudny i cienki, wracaj do szeregu i rób to co ci każą, morda w kubeł.

Gość gość
Ta dyskusja zaczyna tracic sens. Noscie sobie podpaski nawet jako kolczyki, ale nie dziwcie sie, ze nie kazdy jest taki "bezpruderyjny" jak wy. Tak sie narzucacie ta swoja nonszalancja, jakby najfajniejszym wyznacznikiem kobiecosci bylo afiszowanie sie tym, co wkladacie sobie do majtek, tudziez glebiej, jakby ujme przynosilo wam przechowywanie tego w sposob dyskretny (nie mylic ze wstydem czy zazenowaniem). Klase sie ma albo nie, tyle w temacie.

Gość gość
PS: zeby nie bylo - jestem kobieta.

No a co klasa ma do tego? Przecież to nie znaczy, ze będę zużyte podpaski sobie przyklejać i nosić na ramieniu, bo taka jestem wyzwolona, chodzi mi tylko o zachowanie zdrowego rozsądku, nie rozumiem mężczyzn, którzy krzyczą "o boże podpaska, zabierz to" jakby to była jakaś zaraza. To, że uważam się za osobę rozsądna w tej kwestii, nie znaczy, że nie mam klasy i zachowuję się jak jakieś bydło. Po prostu nic co ludzkie nie jest mi obce, nie wiem o co tyle szumu, chodzi o to by zachowywać się normalnie i na luzie, okres to też ludzka rzecz, kobieta nie musi krzyczeć na cały autobus, ze ma okres ale czy to znaczy, ze musi mówic szeptem czy się z tym kryć, jakby to była jakaś zaraza???

Czyli rozumiem, ze według ciebie klasa to po prostu stosowanie się potulnie do jakiś zasad społecznych, klasa to stanie w szeregu z innymi owcami i bycie taką samą, identyczną, bo inną być nie wypada? Rany, kolejna nudziara, ty o prawdziwej klasie to pojęcia nie masz.

Ja nie pisałem że to szczyt odwagi.Ale wiem że niektóre kobiety się tego wstydzą i tak też piszą w temacie że podpaski chowają.Same takie jesteście.

Nie rozumiem czemu tyle szumu, o coś, co jest najnormalniejszą rzeczą na swiecie i udziałem każdej kobiety. Faceci podniecający się jakimś tamponem ledwo co wystającym z torby są po prostu infantylni i bardzo niedojrzali.

A co mnie obchodzą inne kobiety? Czemu wrzucasz mnie do worka z jakimiś nudziarami i zahukańcami? Jeśli niektóre kobiety się wstydzą, to ty nie jesteś lepszy, bo widzisz tampon i sensacja, że tampon widać w torebce ;)

Gość gość
I ja sie wypowiem. Jestem nowoczesna, niezahukana i nie zasciankowa kobieta. Aczkolwiek: Kupione podpaski wkladam do torby z zakupami tak, zeby ich nie bylo za bardzo widac. Podczas okresu nosze zapasowe w specjalnej kosmetyczce i nawet jesli zapomne zamknac torebke, nie narazam nikogo na widok, jakiego ma prawo sobie nie zyczyc w miejscu publicznym. W domu przechowuje je na polce w toalecie, obok pojemnika z mydlem, ale wlozone w ozdobne pudelko. Mozna?...

Współczuję twojej dziewczynie, choć założę się, ze aktualnie jej nie masz, w takim razie współczuję przyszłej dziewczynie, bo kobietą to ona przy tobie nie będzie, tylko dziewczynką.

Gość gość
Dla mnie porownanie podpasek do prezerwatyw wibratorow tak jak ktoś to napisal jest ewidentnie nie na miejscu. Jeżeli chcecie juz podpaski z czymś porównywać to możecie np z papierem toaletowym bo miesiaczka, oddawanie moczu itd to czysta FIZJOLOGIA a prezerwatywy to SEX bez którego mozemy sie obejść. a co do ojca to wlasnie powinien sie cieszyc jakby podpaski zobaczyl bo by znaczylo ze dziewczyna chociaz w ciąży nie jest. chlopak jest zacofany pamietam jak jeszcze kilka lat temu w gimnazjum chlopcy podkradali dziewczynom podpaski I naklejali innym na plecaki I nikgo to nie brzydzilo

Można :) ale po co? co takiego "narażającego" jest twoim zdaniem w paczce podpasek, oczywiście nieużywanych?? Pytam szczerze, bo nie rozumiem? Czemu ktoś miałby sobie nie życzyć patrzenia na opakowanie podpaski?? Co w tym takiego strasznego?? znowu normalna ludzka rzecz urasta do nie wiadomo czego?