Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalna realcka faceta na paczke podpasek

Polecane posty

Gość tojatylkoniechcemisiepisacniku
Można :) ale po co? co takiego "narażającego" jest twoim zdaniem w paczce podpasek, oczywiście nieużywanych?? Pytam szczerze, bo nie rozumiem? Czemu ktoś miałby sobie nie życzyć patrzenia na opakowanie podpaski?? Co w tym takiego strasznego?? znowu normalna ludzka rzecz urasta do nie wiadomo czego?

Gość gość
przede mną w sklepie facet kupował pampersy, sklepowa ponieważ go znała spytała dla kogo przecież nie mają dzieci, na to facet to mają być podpaski, córka tak szybko urosła, ze mu się pomyliło.Dla niektórych to chyba nie wiarygodne, żeby ojciec kupował podpaski córce.

"Jestem nowoczesna, niezahukana i nie zasciankowa kobieta" i dlatego uważasz, że widokiem opakowania podpaski gdzieś tam widocznej z torby, kogoś "narażasz" i chowasz hahahahahhaahah Złotko, powiem ci, że jesteś bardzo zahukana, tylko ci się wydaje, ze taka nowoczesna jesteś kochanie ;)

Nie mówię żeby szła do toalety tylko żeby w bardziej dyskretne miejsce.Gdzieś na bok wystarczy.Szkoda tylko że przeszkadzają wam zkobieciali mężczyźni lub geje lub może mężczyźni bi.Albo mężczyzna który o się maluje albo chodzi do kosmetyczki.Albo że depilacja u mężczyzn kojarzy wam się z byciem gejem a akurat wiem że się kojarzy bo czytałem tu i to jest dla mnie jeszcze gorsze. 15:27-dokładnie:a tampon kojarzy mi się z wibratorem, a czy jestem dziwny czy nie to już od waszego patrzenia na mnie to zależy.Na końcu jest zaostrzony no i jest w pochwie.I czytałem nawet kiedyś na jednym z forów jak kobieta pisała że nie lubi sobie wkładać tamponów bo czuje się jakby się masturbowała.

Ręce opadają, kobiety wstydzą się same kobiecych rzeczy i to ma być "kobiece"?? I to ma być klasa, ten permanentny wstyd i chowanie podpasek na amen, bo jak ktoś zobaczy to mu oczy uschną i straci wzrok od tego barbarzyńskiego widoku?? Kobiety, nie bójcie się być kobietami :)

Kobiety, które boją się własnej kobiecości uważają się za nowoczesne? Kobiety więcej pewności siebie :P

niedługo może zniknąć problem podpasek. Radykalne feministki propagują nie noszenie podpasek i pozwalanie krwi swobodnie lecieć po nogach... Obrzydlistwo;p To już chyba faceci są w stanie pogodzić się z podpaskami:)

Gość gość
tojatylkoniechcemisiepisacniku - ty jesteś jakaś nawiedzona czy co?...

Gość Toobrzydliwe77899
A mi sie to kojarzy nie z kobiecoscia,ale z czyms obrzydliwym:O Komu moze sie podobac cieknaca krew z p***y?Ale niedlugo dam sobie usunac macice :)

"I czytałem nawet kiedyś na jednym z forów jak kobieta pisała że nie lubi sobie wkładać tamponów bo czuje się jakby się masturbowała." O losie, no to chyba przyjemne, haha, kolejna pacjentka, która boi się swojego ciała ;)

A ty jesteś jakaś zahukana i trzymana pod kloszem szara nudna mysz, czy co?

tojatylkoniechcemisiepisacniku---no dobra taka jesteś kochana mamuśka dla dzieci?A co powiesz o matkach które boją się lub brzydzą dotykać małych penisów dziecka?Wkurza ich że chłopczyk ma wszystko na wierzchu?A przecież jakby tego nie miał to nie byłby chłopczykiem.Nie chcą na to patrzeć czyli nie chcą patrzeć na rodzaj męski.Nie chcą chłopczyków że względu na ich narządy.Jak one zaszły w ciążę?Po co zachodziły?Dla mnie taka kobieta to dopiero jest chora.Połączenie jakiejś lesbilizmu i feminizmu u kobiety.Jak można to zrozumieć?Bo ja jakoś nie potrafię. p.s tematy czytałem na ciąża i macierzyństwo.

LOL a co mam sądzić? Po co mam coś sądzić na ten temat, nie chce mi się. Wypowiadam się jedynie na te tematy, na które chce się wypowiadać. Twój temat jest nudny, wolę już mówić o okresie :ppp. Zresztą ja nie jestem matką, pudło, nie mam jeszcze dzieci.

"Nie chcą chłopczyków że względu na ich narządy" buahahahaha czy ty masz jakiś kompleks przypadkiem mój drogi ;)???

Gość gość
LUDZIE, ZABIJACIE WĄTEK! Było o paczce podpasek, nie doprawiajcie ideologii i skończcie to bajdurzenie o wszystkim i o niczym.

Ale ja lubie bajdzurzyć o wszystkim i niczym :)

Pogadajmy o czerwonych samochodach ;)

Zabiłam wątek, to straszne, jestem czarownicą, to wszystko przez demoniczne działanie tamponów pełnych szatana.

tojatylkoniechcemisiepisacniku--no sorry ale jak ty oceniasz mnie na podstawie tego że podpaski kojarzą mi się i czymś intymnym.A jeśli mi się kojarzą mi się czymś intymnym to znaczy że jestem cienki bolek? "15:12 Zacofanie to ta postawa, która ty prezentujesz, więc nie rób z siebie takiego kozaka, bo marnie ci idzie, skoro tak cie podnieca jakiś niewinny tamponik skitrany gdzieś w torbie," Nie jestem żaden zacofany, jak już to dyskretny.

A co jest niezwykłego w wypowiadaniu się na tematy, które mnie interesują i tylko na te, to chyba logiczne, ze na nieinteresujące mnie tematy nie będę się wypowiadać ;) Próbujesz mi pocisnąć, ale cos ci nie idzie, argumenty stawiasz marne chłopcze :) Zresztą zupełnie nie czaisz ironii ;)))

Oj chyba ktoś ci skasował wypowiedź hahahahhaa ;) jak mi przykro ;)

Wiesz co i nawet zaczęło mnie obrzydzać że jesteś małolata:D bo ja lubię dojrzałe kobiety;) I przestań się wyśmiewać bo psujesz temat i robisz tak bo jesteś nerwowa i nawiedzona.

Dojrzałe kobiety to nawet nie spojrzą na takiego niedojrzałego chłopczyka jak ty, chyba, że spojrzą z pobłażaniem i lekkim rozbawieniem :) Nie masz u takich szans, skoro sam zachowujesz się na poziomie 16latka, który skacze z emocji gdy widzi tampon. Dla mnie jesteś mało interesujący i dojrzały z takim nastawieniem jakie prezentujesz, co dopiero dla starszych kobiet ode mnie, jesteś dzieciuchem, a kobiety szukają mężczyzn, a nie dzieciuchów.

To ty masz kompleks mówiąc ["15:36 nie rozumiem mężczyzn, którzy krzyczą "o boże podpaska"] I odpowiadaj na pytania a nie atakujesz mnie. "15:24Boże tylko się nie zesraj z wrażenia" Ty się tak nie denerwuj, i dlaczego nie chcesz napiać normalnego nicku wstydzisz się czy boisz? 16:19--to było do mnie?jeśli tak to:Wypowiadasz się tylko na te tematy które ci odpowiadają?Które cię zabolały?Chora jesteś?Nawiedzona? Mój temat jest nudny?buhahahahahahahahahaha Masz coś nie tak pod kopułą.Nie jesteś matką, nie tylko matką tylko też jesteś małolatą którą coś zabolało.A konkretnie podpaski. I się tak nie wywyższaj Masz kompleks że niektóre kobiety nie afiszują się z podpaskami?:DŻe chowają się z nimi?LOL LOL :D I takie są nienormalne?:D buhahhahahahahahhahahahahahahahahahahahah

A z tymi tamponami i torebką to było w przeszłości tak więc w 2007 roku dokładnie.Chyba nie myślałaś że to było wczoraj?:D Nie odpowiesz bo nie umiesz, na dodatek jesteś małolata.

Jesteś niedojrzała i dziecinna i prawdopodobnie nawiedzona jak już ktoś napisał:)

Ty lepiej kup całą reklamówkę podpasek i drugą tamponów i wejdź do autobusu pełnego ludzi to zobaczysz jaka będzie reakcja:D

17:12-dzieciuchów?:D a co powiesz na tą kobietę co uprawiała seks z 14-latkiem:D LOL hehahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahaha

Przecież ja mogę być nawet gejem a ty możesz o tym niewiedzieć:D

Poza tym czego wy chcecie od mężczyzn jak dziewczyny zakładały tu już tematy:"Wstręt do faceta macie tak?" ALBO "Boję się penisa zobaczyć swojego chłopaka" więc nic dziwnego że chłopaki,mężczyźni też dziwaczeją.A właściwie to nic z tymi jakie są młode rozpieszczone nastolatki...o ile można ich nazwać dziewczynami.Bo przecież to są lesbijki.