Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalna realcka faceta na paczke podpasek

Polecane posty

Gość gość
to zależy od dnia, ale nie ma co ukrywać, że pod koniec ta krew nie pachnie ładnie niestety. pierwszy dzien jest obfite krwawienie i wtedy faktycznie schodzi taka jakby "czysta krew".u mnie po 3 dniach to już jest ta maź brazowa i nie dziwie się, że ktoś moze mieć odruchy wymiotne.:/ to chyba dlatego, że to takie "ostatki", tak jakby ta krew była zepsuta juz czy cos :S

Gość gość
moż robisz specjalnie zakupy "intymne" oddzielnie i biegniesz z nimi zaraz szybko do WC. u mnie domu robi sie raz na jakis czas duze zakupy, gdzie jest wszystko dopiero do posegregowania. i nie wiem co w tym dziwnego, wielokrotnie widzialam jak robią zakupy znajomi i wygląda t otak samo, więc nie wiem co wwas tak szokuje.

Gość gość
Co do paradowania po przykładowym akademiku z rolka papieru toaletowego. Krotko: Serial o Kiepskich i sasiadach lubi sie albo nie. Dla mnie ogladanie jego bohaterow wystajacych pod wspolnym kibelkiem z rolka pod pacha to totalny obciach (caly serial jest zenujacy). Podobny stosunek mam do osob, ktore w realu nie poprzestaja na spacerze z pokoju do wc i z powrotem, tylko z papierem toaletowym urzadzaja pielgrzymki po calym akademiku jakby nigdy nic. No ale j.w., czyli co kto lubi.

Gość gość
14:18 A gdzie tu masz napisane, ze ja lub inny anonim przemykamy z takimi zakupami cichaczem? Ogarnij sie i nie tworz mitow.

Ja raz czytałem tu na forum że któraś trzymała podpaski w szafce w kuchni, to dopiero musiało śmierdzieć:D

Gość gość
14:20 To jak z dziewczynami w akademiku. Jedne sa takie "wyzwolone", że po skorzystaniu z wc wystaja na korytarzach i odwiedzaja pokoje z taka rozp**drzona paczka podpasek. A inne maja je w kosmetyczce. Ale to przeciez TAAAKI problem i taki zascianek, no nie?... Puknijcie sie wy "wyzwolone" wszystkie w glowe.

Gość gość
Darek, ty jestes jakis niedorozwoj czy z toba, chlopie? Czyste podpaski smierdza?

Ale chodzi mi że zużyte w koszu na śmieci-zapomniałem dopisać.

Gość gość
Daj spokój, to jakiś dewiant jest. Siedzi na topiku o podpaskach i pisze, że wąchał zużyte. Dobrali się z tą o przydługim nicku jak w korcu maku.

Gość Midlandsmidlands
Trochę odbieglismy od tematu. Jak widać ogólnie wszyscy sie zgadzamy, podpaski to produkt higieniczny po prostu. Nikt z nas nie ma potrzeby ani go demonstrowac światu ani wstydliwie chować za wszelką cenę. Jak ktos zobaczy przypadkiem, jakos swiat sie nie wali dla normalnej osoby. Nie o to chodzi. Chodzi o skrajną reakcje faceta, i słowo "obrzydliwe", które świadczy o chorym podejściu do fizjologii i dziwnych kompleksach i zapewne obrzydzeniu do kobiet. "Ojciec zobaczy". Ojciec jak rozumiem nie ma pojęcia o tym, ze kobiety maja okres ;-)

Gość gość
Coz, nie wszyscy dbaja o to, aby miec zamykany pojemnik na odpady higieniczne w wc albo lazience. Ale wystarczy kulturalnie zawinac zuzyta w kawalek papieru toaletowego i do smieci wyrzucic w foliowym woreczku - nie bedzie capic.

Gość gość
14:31, c.d. Tez widze, ze sie zasiedzial chlopak. To nie jest normalne, ale nich sie chociaz poduczy tego i owego, skoro juz tu jest.

Gość gość
I w ten sposób topik zrobił się edukacyjny :) Tyz piknie :)

Gość gość
Ale sie rozpisalo towarzystwo jak by to dotyczylo bomby atomowej podpaski tak jak pampersy czy papier toaletowy i ci co uwazaja inaczej sa p******* ni

Gość gość
ja tez trzymam paier w wc, a nie w kuchni, nie wiem po co mnie atakujesz. jak mowie, ze wsrod zakupow mam podpaski i papier, to mi piszesz, ze to sie trzyma w wc, a jak piszę, ze moze Ty od razu je zanosisz do wc, zeby nie byly widoczne to też protestujesz. sama się ogarnij :s a i nie uwazam zeby radosne paradowanie z papierem bylo czyms fajnym. jedynie mówię, że krycie się na siłę z takimi rzeczami wygląda jeszcze gorzej. nie zawsze w miejscu publicznym masz mozliwosc schowac gdzies papier, czy podpaski.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Darek87 Ale podpaski śmierdzą bo akurat parę wąchałem, no i krew miesięczna cieknąca prosto z pochwy czy tam szpary sromowej nie ma ładnego bo przecież to jest błona śluzowa złuszczająca się.No i przecież miesiączka oczyszcza w jakiś sposób organizm no to skoro oczyszcza to jest w niej coś brudnego.Pisała tu tak jedna dziewczyna o nicku Husky. Myślę więc jestem / hahahah wąchałeś? a w jakim celu? rozyebałeś mnie:D

Gość gość
najlepiej to w ogóle nie chodzic do toalety, bo przecież to wstyd!

Gość gość
Darek87 13:52-potwierdzam krew miesięczna ma taki ciemny kolor wręcz brunatny brązowy jakby była brudna,jak zobaczyłem to mnie to dziwiło i zapach jest taki inny nie jak ze zwykłej krwi tylko taki jakby bardziej śmierdzący i na ten zapach mam odruch wymiotny a bym nie chciał go mieć. Myślę więc jestem / dziwne jakbyś nie potwierdzał i wiedział lepiej, bo chyba okresu nie masz? co z ciebie za facet, podpaski wąchasz :o no poy****y jakiś

Wąchałem z czystej ciekawości, jaki ma to zapach co kobiety noszą w majkach ale to było już dawno temu. Chciałem zobaczyć jak pachnie ten śluz:D A ciebie nigdy nie ciekawił zapach spermy?

Gość gość
to jednak co innego.. troche tak jakby wąchać siki albo kupę :S śluz nie ma woni u kobiety, ale krew menstruacyjna to już co innego.. chyba że się cwiczysz przed oralem w takie dni..

Gość gość
Daro rozwala system :D :D :D

Gość gość
Darek87 wyobraz sobie że nigdy mnie nie ciekawił zapach z permy, nawet mi to nie przyszło nigdy do głowy by ją wąchać albo gacie faceta. jak będziesz miał kobiete to pewnie nos do doopy też jej wsadzisz z ciekawosci

Gość gość
*spermy

Gość gość
wiekszość kobiet chyba jednak wie jak pachnie sperma :P i nie ze wzgledu na ciekawosc, tylko seks oralny. niestety sperma wali równo, nie to co kobiecy śluz.

Gość gośćiówka12321
Biedny facet autorki :D do żadnego większego sklepu nie może wejść bo wszędzie całe półki podpasek :p i nikt tego nie chowa :o

Gość gość
ja seksu oralnego nie robie facetowi bo mnie i brzydzi i go nie uznaje ale to nie ten temat. nie interesował mnie zapach spermy

Gość gość
dla mnie kobiety które połykają sperme są obrzydliwe, czego już nie zrobią by faceta zadowolić, nawet dadzą sie wyroochać w uszy

15:08-Ja tam czytałem że na tym forum że jedne kobiety/dziewczyny lubią smak spermy i lubią dla drugich zaś to coś obrzydliwego.No więc z początku są też ciekawe co to takiego czy to dobre czy złe,albo ją polubią albo nie.Mnie moja sperma nie brzydzi, wręcz przeciwnie podnieca, tylko nie wiem jak to odbierzecie.Ze spermy przecież robi się maseczki i odżywki do włosów,a w składzie ma same białko. 15:08- no i musisz wąchać jak brzydko nazwałaś "gaci" jeśli masz na myśli spodnie?Tylko prezerwatywę ze spermą albo co najwyżej bieliznę. 15:18-brzydzi cię sperma czy narządy?

Gość gość
najlepiej poobrazac, ze obrzydliwe. najlepiej w ogole seksu nie uprawiaj, zeby przypadkiem nie dotknąc tej obleśnej substancji,a co by bylo gdyby ci się w środku spuścił?? no chyba trzeba by z 5 godzin sie tam płukac. aha, ja nie połykam, ale do samego orala nic nie mam. to jest podniecające kiedy sprawia się facetowi przyjemność moim zdaniem i to jest chyba normalne. szczególnie jeśli on się tym samym odwdzięcza i nie rozumiem co cie tak oburza? to, że mnie brzydzi zupa mleczna, bo sam zapach wywoluje u mnie wymioty, to nie znaczy,z e bede mowila o ludziach ktorzy to jedzą, że są obrzydliwi. :O

Gość gość
ale co chcesz zmienić moje zdanie czy co? każda ma prawo do swojego zdania a ja mówie że to obrzydliwe i poniżające i nie robie tego.