Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mama nie mam znajomych

Polecane posty

Gość warminsko mazurskie prawie 30s
Czesc dziewczyny, jestem, czytam wszystko, ale nie mam za bardzo jak pisac:-) malenstwo w dzien malo spi, dopiero wieczorami zwykle mam chwilke. Ale wiedzcie ze czytam i jak tylko bede miala wolnoejszy czas bede sie odzywac:-) nie przepadlam w kazdym razie! Pozdrowienia - ja sie pomalu ograniam na jakis spacer bo trzeba wykorzystac kazde przeblyski slonca!

Gość typiara
Uf to miło,że jesteś daj czasem znak,że byłaś :):)miłego spaceru piękne słońce i u mnie dziś.

Gość typiara
byłam laskii!!!!!

Gość typiara
Gdzie wy laski ????//

Gość Alatropeda
Może jakieś mamy poszukujące celu w zyciu? Przyszłej pracy,może macie jakieś zainteresowania które mogłyby dac nam prace?

Gość Smutna mamaaaa
Hej jest tu ktos w podobnej sytuacji? Jestem mama 14 miesięcznego dziecka meza nie ma ciagle na wyjazdach..wszystkie kontakty ze znajomymi urwaly sie od czasu urodzenia dziecka..nikt z nich nie jest rodzicem..jest mi cholernie smutno nie mam nawet zadnej kolezanki z dzieckiem by dzieciaczki sie pobawily razem..czasami az chce mi sie plakac...

Gość gość
A skąd jesteś? Ja mam podobną sytuację towarzyską i synka 7 miesięcy.

Gość Smutna maamaaaa
Lubelskie a ty?

Gość gość
Jest jakas mama w podobnej sytuacji??

Gość gość
Smutna mamo ja jestem z Zamościa i mam 35 lat. Pewnie jestem sporo starsza od Ciebie. Ale to chyba nie problem. Napisz skąd dokładnie jesteś.

Gość Smutnamamaaa
Pewnie ze nie problem :) ja mam 27 lat i Pulawy

Gość gość
Jak faceta do zapłodnienia znalazłyście we wczesnym wieku to i koleżanki się da, bo to niemożliwe jest żeby w takiej odwrotnej kolejności wchodzić w interakcje ze społeczeństwem.

Gość gość
Co ty nir powiesz ??? nie znasz sytuacji tych kobiet i z czego to wynika (moze zmiana miasta?) to sie nie wypowiadaj bo nie tego dotyczy temat

Gość wawawawa
mi się wierzyć nie chce w niektóre debilne komentarze. Ciekawe po cop ludzie wchodzą na takie tematy, jak nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia. Hmm... czyżby też brak życia towarzyskiego. Ja znam kilka dziewczyn w wieku ok 20lat duuużo bardziej ogarniętych życiowo niż niektóre 40tki. Co do tematu to ja mam ostatnio to samo. Syn ma już rok i totalnie mi się wszystko rozlazło. Jeszcze jak w ciąży byłam to część osób utrzymywała kontakt, bo to takie fajne jak brzuszek rośnie i bla bla bla. Teraz Właściwie rodzina, facet, który pracuje 8-24, kuzynka i koleżanka, sama z dziećmi. Jeszcze do tego sytuacja finansowa tak nam się zepsuła, że nawet do sklepu po podstawowe rzeczy się nie wyrwę, bo po co i tak na nic nie ma. Naprawdę, tylko siedzieć i płakać. Ale staram się wierzyć, że jeszcze to wszystko się odmieni.

Gość Smutnamamaaa
Jej z jednej strony mi smutno ze tak jest ale z drugiej jakos razniej ze nie jestem sama w takiej sytuacji jedna jedyna. Masz racje okreslenie ,rozlazlo, jest jak najbardziej trafne. Widze te matki na ulicach z wozkami ale przeciez nie podejde i nie zaczne desperacko zagadywac :p myslalam ze p urodzenih dziecka nic sie w kontaktach nie zmieni..ale najwidoczniej sa to dwa swiaty..