Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiemamusia1990

Staraczki rozmiar xxl

Polecane posty

W poprzednim temacie rozszalała się awantura. W takim razie proponuje przenieść dyskusję nie odpowiadając ani jednym komentarzem na agresję i wulgaryzmy i obelgi :)

Gość gość
Dziewczyny, naprawde dajcie se spokoj z kafeteria i zalozcie jakies prywatne forum. Tutaj jest pelno zboczencow, ktorych rajcuje anonimowe wyzywanie sie w internecie. Jedni ida do parku i wala konia w krzakach, inni sobie uzywaja na kafeterii, to choroba tego samego sortu. Po co sie masz denerwowac, tylko dziecku zaszkodzisz, nie warto.

Gość gość
Gosc z 18.00. To, ze ciebie stac wylacznie na dziewczyne, ktora cie nie rajcuje i walenie konia w parku, to juz twoj problem, biedaku. Prawdziwy facet po prostu idzie i znajduje taka, ktora go rajcuje.

Gość gość
Grubasy tu nie przyjdą bo boją się najazdu szczupłych:D prawiemamucha co masz dziś na kolację?

może nie bardziej prawdziwe, ale jestem taką samą kobietą. I nie, nie mówi że jestem sexowna, jesteś z siebie dumna? Tobie facet codziennie to mówi?

Gość gość
Gosciu z 18.19. A skad zalozenie, ze ja jestem kobieta, he? A opisywac swoje gabaryty mozesz dowolnie, internet jak papier, kazde g.... przyjmie ;-)

autorko, musisz chyba poczekac trochę aż sie odwalą. To takie typowe polskie, niestety- ot takie nasze piekiełko. A w temacie- moja kumpela miała nadwage, w ciążę zaszła, urodziła naturalnie, szybko- córka zdrowa.

Gość gość
Alez sie spaslaki rozlazly po calym forum :O Pfuj!

Gość gość
A kumpela niedlugo peknie z przezarcia i bachor sierota zostanie. A jak nie peknie to dostanie zawalu, siadzie jej watroba, nerki, choroby zakrzepowe itd i bachor sierota. Kochajaca mamuska slonica :O

Gość gość
to sa zdaje sie te same "panie", co w temacie o imionach wymieniaja oliwierki, natanki i alanki jako PaToLoGiA

Gość gość
moj maz kocha moje kilogramy i codziennie mowi mi ze jestem seksowna i ze nie tknalby palcem chudzielca bo balby sie ze go zlamie...poza tym wezcie pod uwage ze nie wszyscy sa grubi od jedzenia bo moze to byc wynik choroby.

Gość gość
Pewnie,że nie tknąłby chudzielca bo żadna by nie pozwoliła żeby taki oblech ją dotykał.Wziął ciebie grubasie bo na nic lepszego nie było go stać:D

Gość gość
prawiemamusia zaloz sobie konto na ovufriend i tam jest bardzo fajne forum dla starajacych sie i nie ma tam ludzi ktorzy szydza z innych tylko kobiety ktore pragna dziecka i nie wazne jak wygladaja

Gość gość
no ja akurat nie trawie weglowodanow i biore hormony zeby sie wyleczyc i mimo ze prawie nic nie jem tyje wiec darujcie sobie te gadki

Gość gość
patologia to jest na kafe, to są wszystkie dziewczyny które tak wyzywają, bo niestety, ale jeśli człowiek pozwala sobie na takie podłe jechanie po wszystkich, to znaczy że widać z czym miała taka osoba kontakt w dzieciństwie. To się z nikąd nie bierze, to ma się już we krwi. Więc moje drogie Panie, na patologię nie zwracamy uwagi:) Te "kobiety" wyładowyją frustrację krzywdzenia ich najczęściej w okresie dzieciństwa na kafe, to to najłatwiejszy sposób leczenia choroby obniżenia własnej wartości.

Gość gość
kazdy jest czlowiekiem i zasluguje na szacunek.. dajcie dziewczynie spokoj....frustracje radze spozytkowac na dobry sex z mezem...

Gość gość
czy chude czy nie wszystkie zasluguja na takie samo szczescie w zyciu a te ktore sie tak wypowiadaja widocznie nie sa dowartosciowane i zazdrosza dobrego samopoczucia tym grubszym ktore mimo wszystko sa szczesliwe...przynajmniej wiem ze maz kocha mnie za to jaka jestem...

Gość gość
ja to współczuję jeśli te co się tak rzucają na otyłe panie mają dzieci...strasznie współczuję.

Gość gość
niektore chudzielce po porodzie maja ladne kg wiecej i ciekawe czy wtedy bedziecie takie madre jak was mezus nie bedzie akceptowal bo przytylyscie...poza tym facet ktory patrzy tylko na wage kobiety jest pusty

Gość gość
Te co się rzucają na otyłe Panie to są niedowartościowane kobiety które czytając i wypowiadając się tu takim wulgaryzmem są poprostu samotne bo jeśli miałyby super mężów które je doceniają i kochają nie siedziałyby tu na kafe płaszcząc swe chude d**y przed kompem, widocznie nie mają innych atrakcji w domu...przykre.

Gość gość
dobrze ucz dziecko ze grube to zlo i zycze Ci zebys kiedys przytyla a twoje dziecko na ciebie najezdzalo jak ty teraz bo grube to zlo

Gość gość
to super ze masz dziecko :) ucz je przede wszystkim szacunku do drugiego czlowieka a nie ze grube to zle.... jest duzo gorszego zla na tym swiecie przed tym nalezy przestrzec dziecko...

Gość gość
widać ze te co pisze że po porodzie jest się jeszcze grubszym nic nie wiedzą o ciąży i porodzie.... Po porodzie jeśli kobieta zdecyduje się karmić piersią, ładnie chudnie, organizm aby wyprodukować mleko pali sam kalorie a mamusie nic nie muszą robić, i co łyso wam teraz;p ja po poordzie schudłąm 30kg karmiąc cycem, bez efektu jojo nie wrócił do mnie ani jeden marny kg spowrotem. mimo zaprzestanai już dawno karmienia piersią

Gość gość
ja nie zazdroszcze bo nie ma czego...tych wystajacych kosci...wezcie sobie ludzie rozumy leczcie

Gość gość
nie kazdy sie z nich smieje.. smieja sie tylko ludzie ktorzy sami maja ze soba jakies problemy.....jak ktos ma swoje szczesliwe poukladane zycie to raczej sie innymi nie interesuje....a juz z pewnoscia nie w takiej formie jak tu przedstawiona..:)

Gość gość
Tylko lochy,które żarły w ciąży na potęgę myślą,że po porodzie zostają kg.Ktoś kto je normalnie nie ma z tym problemu.

Gość gość
A ja karmiąc piersią przytylam więc nie jest tak, że zawsze się chudnie. I zebys sobie historii nie dopisała.mam 165 cm i ważę 55 kilo, a przy karmieniu żarłam bardziej niż w ciąży. Schudłam jak przestałam karmić. Ludzie i ich organizmy są różne.