Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krl2000

Jest żoonaty ale kiedyś będzie mój...

Polecane posty

Gość krl2000

Poznałam go w pracy gdzie zaczelam pracować niedawno. Jest taki przystojny, ciagle zabiegany ale widzę że też na mnie leci Ma żonę, która jest w ciąży, wiem że są nawet szczęśliwi ale ja się w nim chyba zakochałam i zdobędę go mimo wszystko!!!!!! Już nie raz osiagalam to co chciałam. Dlatego teraz też mi się uda :) trzymajcie kciuki:)

Gość kolejna naiwna idiotka
najwyzej cie przeleci a potem i tak wroci do zony i dziecka.

Gość myślę skarbie
i nie bedzie Ci potem przeszkadzalo, ze on bedzie trochę twój a trochę będzie biegal do dziecka i zony?

Gość gość
noo przeleci Cie i owszem i to pare razy pogada że jaki to nieszczęśliwy jaki samotny i takie tam bla bla bla ale przecież od żonki nie odejdzie i dzidziusia jak już sie urodzi

Gość gość
Haha jak sobie narysujesz i wytniesz chyba: ] skad takie szmaciury sie biora??!

Gość gość
Szmata bez zasad moralnych

Gość krl2000
ale co wy chcecie wczoraj mieliśmy imprezke firmową no i był na niej ale przyjechał samochodem bo nie chciał pić po 23 powiedział że wraca do żony jestem pewna że go na smyczy trzyma gdyby nie ona już pewnie dzis obudzilibysmy sie razem, znam swoja wartosc, wiem ze na mnie leci... poza tym pies z krotkiej smyczy szybko sie moze zerwac :)

Gość gość
Ty nie masz zadnej wartosci idiotko

Tak to jest z siksami. Coz jako doswiadczona mezatka musze powiedziec: ze Twoj plan jest calkiem do zrealizowania musisz tylko poczekac az zona sie nim na maksa znudzi i sama go zostawi wtedy mozesz osiagnac sukces :-) Badz cierpliwa hehe Pamietaj faceci nigdy nas nie zostawia jesli sie z nimi zenia o ile nie jestesmy rochlami i znamy swoja wartosc, nigdy. Staz 10l. Dbaj o siebie nos sie smialo jakas suka to za malo!!! - Dla Was Kochane zony. 3MAM KLCIUKI

Gość krl2000
ale co wy chcecie? przeszkadza wam to że chcę walczyć o swoje szczęście? wyzywacie mnie od idiotek tak naprawde sie nie znając. a ja nie jestem dzieckiem, mam 27 lat zresztą on też. Mam dobrą pozycję zawodową a tamta pewnie nie ma. Więc nie ma nawet dla mnie konkurencji Chcialam od was pomysłów na to jak go uwieść SKUTECZNIE a tu zonk.Same zawistne laski

Gość gość
to jest prowo a jesli nie ,to takie wyrachowane sooki powinni pod mur i rozstrzelac z zimna krwia

Gość gość
Głupia sucz jestes

Gość krl2000
na fejsie mnie zaakceptował od razu np jak go zaprosilam ma zdjęcia ze ślubu z sesji w sumie fajna z niej laska ale jak urodzi pewnie będzie rozciągnieta tam na dole a faceci lubią ciasne więc szanse są duże :))) może poczekam do porodu:)

Gość no mi
piacze :o

Gość gość
a musisz mieć faceta już "z drugiej ręki" ? nie stac Cię na kogos lepszego?

Gość gość
a musisz mieć faceta już "z drugiej ręki" ? nie stac Cię na kogos lepszego?

Gość krl2000
nie rozumiem was, każdy ma prawo do szczęścia, to że jest żonaty jeszcze o niczym nie świadczy zawsze można wziąść rozwód. Szukam tylko sposobu jak go usidlić oczarować, nie spedzamy ze soba duzo czasu, bo jego ciagle nie ma w firmie, gdzies tam jezdzi cos zalatwia, czasem zostaje dłużej czeka na te swoją pożal się boże żonkę bo ona pracuje gdzieś w energii dluzej niż on.Więc czeka na nia po pracy myslalam ze może by zostać tez dlużej i wtedy coś zadziałać :)

Gość gość
pewnie ze jej nie stac, 27 lat i nadal wolna wiec widac ze cos z nia nie tak skoro zaden facet jej nie chciał, a ten na którego leci widac ze ma facet poukładane w głowie i dba o zone i nie poleci na taka idiotke, a ona sie cieszy bo ja na FB przyjał, no co za pustak :D

Gość krl2000
jak dba o żone może i dbać o mnie, nie? :O JAK WY CIĘŻKO kapujecie.Własnie to mnie w nim kręci że taki jest troskliwy i w pracy zanim ja przyszłam to dużo mówił zawsze o żonce że to że tamto tak mi inni mowili bo wypytałam o nią. Teraz sie spodziewają dziecka ale ja mam taka ochotę na seks z nim że sobie nawet nie wyobrażacie :D:D:D

Gość gość
Jesli czekasz na rady to przeceniasz swoje możliwosci ;) poza tym piszesz, że już raz Ci się udało ...ale co? Jestes nadal sama :P to się Tobę zabawił i poszedł w swoją stronę :D I od kiedy to pozycja zawodowa ma znaczenie w związku. Zresztą co to za praca, gdzie takie głupie baby się panoszą ...pewnie tatus stworzył specjalne stanowisko dla Ciebie :P

Gość gość
bedzie cierpiała na ziemi a potem w piekle

Gość krl2000
jesteście bardzo staroświeccy :o serio wam mówię on i tak będzie mój, prędzej czy później, poczekam do porodu, niewiele zostało czasu ;)

Gość gość
Dziewczyno opanuj się, naprawdę nie masz żadnych zasad? Na cudzym nieszczęściu swojego szczęścia nie zbudujesz. Zresztą jak facet jest w porządku to go nie poderwiesz, a jaj Ci się uda to po prostu kawał h.... z niego.

Gość gość
My ciężko kapujemy? My jesteśmy tylko troszkę starsze od Ciebie i życie znamy.........

Gość krl2000
mam 27 lat też swoje przeżyłam , skonczylam studia, mam pracę od 2 miesięcy a wy co osiagnelyście????Męża dzieci i tyle?to sie nie dziwie ze takie jestescie zawistne :o

Gość gość
autorko twoja mamusia tez była taka puszczalska zdzira czy odziedziczyłaś koorestwo po tatusiu??

Gość krl2000
co to za praca?jestem sekretarką w fajnej firmie:)i nie tatuś mi zalatwil to stanowisko tylko ja sama

Gość gość
praca od 2 miesiecy :D wow co za osiagniecie haha matko co za pustak, ten facet w zyciu na ciebie nie spojrzy :D

Gość gość
do lekcji i słownika! Nie "wziąść" tylko " wziąć"!

Gość gość
...i taka durna że szukasz porad na Kafeteri? no masakra "szparka sekretarka"