Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko walczy prosze o wsparcie

Polecane posty

Gość gość
Niby trzydniowka. Dzis dostala wysypke. Jutro do domu

Gość gość
lepeij dmuchaj na zimne jak sie to mowi po tych waszych przejsciach,duzoooo zdrowka,trzymam kciuki

Gość gość
Autorko jak Córeczka?

Gość gość
jak Corka?

Gość gość
autorko jak corka?

Gość gość
Witam, bardzo długo nie pisałam. Walczymy dzielnie i zaskakujemy każdego. nikt, patrząc na córkę, nie wierzy w opowieści o tym co nam się przytrafiło. Malutka zaczyna raczkować. Ma 9 miesięcy urodzeniowe. korygowane 2,5 miesiąca mniej. Nie ma sladu po chorobie. Rozwija się prawidłowo, nie wymaga rehabilitacji. Nie ma śladu po wcześniactwie. No prawie. Bo musimy inhalować się raz dziennie. Duszności nie ma, czasem lekkie świsty, ale to od dysplazji o-p. Jedynie czasem furka małej po jedzeniu, wtedy wystarczy odkasłać i jest ok. Córka jest bystra i spostrzegawcza, bardzo charakterna, waleczna i uparta. Stawia zawsze na swoim :) i smieje się zadziornie gdy widzi, że robi nam psikusa. Nie życzę nikomu takiej choroby u bliskiej osoby, tym bardziej u dziecka. Ale życzę by każda okropna choroba nie dająca ani krzty nadzieji, przypomniała o nas. Bo w naszej historii było pewne tylko jedno, że córka nie wyjdzie z tego, a zrobiła wszystkim psikusa i bardzo dobrze! całuję wszystkich

Gość gość
Autorko bardzo się cieszę że wszystko ok u was i malutka tak dzielnie z tego wyszła. Miałam łzy w oczach czytając twoje posty i proszę wszystko ułożyło się pomyślnie:-) ściskam was dziewczyny bardzo mocno, życzę wam wszystkiego co najlepsze!

Gość gość
No to suuuuper!!!! Zuch dziewuszka! Trzymajcie się ciepło! :)

Gość gość
córka wczoraj zaczęła sama siadać. idzie jak burza. nasza mała iskierka.

Gość gość
Corka bardzo dobrze sie rozwija. Zaczyna chodzic. Na rok i dwa miesiace. Po chorobie i wczesniactwie nie ma sladu .)

Gość gość
Kochana, ja dopiero dziś trafilam na Waszą historię, gdybyś nie napisała pewnie nic bym o Was nie wiedziała. Tak bardzo cieszę, ze Mala ma się dobrze!!! Wasza historia musi byc wzorem dla wszystkich mam, ale także przestroga, zeby nie wpadły w rutynę i bardzo dbaly o dzieci, bo to nasze największe skarby! Kochana, daj Córeczce wielkiego buziaka od nieznajomej cioci♥♥♥ A Wy dziewczyny przestańcie pluć jadem na tym forum, gdyby każda nas byla dobra i madra- wiecej byloby takich historii o tym jak zupełnie obcy ludzie pomogli mamie i jej dziecku. Zycie jest zbyt krótkie na to co czasem się tu wyprawia!