eLka 84 0 Napisano Styczeń 28, 2015 no wlasnie Jola , Czarna - odzywajcie sie ! co u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tacyta 0 Napisano Styczeń 28, 2015 eLKa, u nas w tym cyklu nie było wiadomo czego w dni kiedy mogłoby wyjść wiadomo co, więc nie ma co testować :D Już czuję, że idzie @. Zresztą mam na razie umowę na okres próbny, a z wiadomych względów lepiej byłoby mieć przynajmniej na rok - idealnie na czas nieokreślony, ale to nie takie hop siup. Będę więc do Was zaglądać, kibicować Wam i aktualizować się w tabelce, ale na najbliższy kwartał zawieszam interes ;D Potem zobaczymy, co los przyniesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Małgosia Napisano Styczeń 30, 2015 Dziewczyny mam pytanie czy jak obniża sie brzuszek, a czuje że sie obniżył bo dużo lepiej sie oddycha to czy pod piersiami skóra może bolec tak jakby była oparzona? Miała któraś z was takie coś? Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Jola co u ciebie????? Czarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NaImięMiEulalia Napisano Luty 4, 2015 Gosia- ja nie pomogę, mi się nie obniżył do samego porodu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Małgosia Napisano Luty 9, 2015 Cześć dziewczyny informuje że urodzilam silami natury w sobote. Zosia ma 3300g i 55cm :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NaImięMiEulalia Napisano Luty 9, 2015 Wielkie gratulacje!!! :-) dużo zdrowka dla Was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 nick____________wiek______cykl starań__________termin@ Jolanta255_______25_____________3____________@5.01.2015 elua____________27______________7___________@ 7.12.2014 Czarna32k________33___________6_____________@20.12.2014 Tacyta___________35____________3____________@31.01.2015 Zofia8____________44___________1_____________@04.01.201 CIEZAROWKI: nick____ wiek___tc____które dziecko____płeć/imie dziecka____termin eLka84______ 31_____ 37 _______2__ syn _____24 .02.2015 MAMUSIE: Eulalia _____30____ Wojtek __ ur.: 10.12.2014 martablond_33_____córka___ur.: 8.01.2015 GosiaMałgosia__26__Zosia___ur.: 7.02.2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 ja tez juz po urodzilam w piatek 13 :D waga 3290g/54cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eLka 84 Napisano Luty 16, 2015 to wyzej to ja no i gratulacje gosia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NaImięMiEulalia Napisano Luty 16, 2015 ohoho no to gratulacje dla kolejnej!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2015 Dawno mnie tu nie było! A tu same rozwiązania! Gratuluję wszystkim szczęśliwym mamusiom :) dużo zdrowia dla Was i dzieciaczków :) u mnie ok, wszystkie hormony uspokojone, lekarze zachwyceni, pozostaje czekać na efekty. Az mogę się docZekać :) jestem 5 dni po owulacji więc jeszcze trochę i będzie wiadomo co i jak :) Cicho tu strasznie, jest tu ktos jeszcze ze starających się? Pozdrawiam serdecznie, Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 nick____________wiek______cykl starań__________termin@ Jolanta255_______25_____________3____________@5.01.2015 elua____________27______________7___________@ 7.12.2014 Czarna32k________33___________6_____________@20.12.2014 Tacyta___________35____________3____________@31.01.2015 Zofia8____________44___________1_____________@04.01.201 CIEZAROWKI: MAMUSIE: Eulalia _____30____ Wojtek __ ur.: 10.12.2014 martablond_33_____córka___ur.: 8.01.2015 GosiaMałgosia__26__Zosia___ur.: 7.02.2015 eLka84______ 31_____ syn____ur.: 13.02.2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 nick____________wiek______cykl starań__________termin@ Jolanta255_______25_____________3____________@5.01.2015 elua____________27______________7___________@ 7.12.2014 Czarna32k________33___________6_____________@20.12.2014 Tacyta___________35____________3____________@31.01.2015 Zofia8____________44___________1_____________@04.01.2015 CIEZAROWKI: MAMUSIE: Eulalia _____30____ Wojtek __ ur.: 10.12.2014 martablond_33_____córka___ur.: 8.01.2015 GosiaMałgosia__26__Zosia___ur.: 7.02.2015 eLka84______ 31_____ syn____ur.: 13.02.2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Małgosia Napisano Luty 20, 2015 Elka gratulacje:-) a jak przebieg poród? Jolka trzymam kciuki żeby jak najszybciej Ci sie udało bo skoro hormony w normie a to najważniejsze to może niebawem...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 U mnie porod ekspres odeszly wody w domu o 17.30 znalazlam sie na porodowce rozwarcie na 5 cm ale zero skurczy wiec lewatywa i zaczelo napierd***** o 19 urodzilam :) w porownaniu z pierwszym porodem ten to lajcik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 Post wyzej- elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NaImięMiEulalia Napisano Luty 20, 2015 Ależ Ci Elu zazdroszcze, ja bede miała traume do końca życia :-D Jolu...powodzenia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 o fuj, maciory rozpłodowe ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2015 O matko, jak ja Wam zazdroszczę że macie już to wszystko za sobą. .. ciąża, poród- dla mnie to czysta abstrakcja.... Powoli już zaczynam tracić nadzieję na pozytywne zakończenie. Dobrze że mój mąż taki optymistyczny jest i jest mi wsparcie. Jak tam Eulalio radzisz sobie z Wojtusiem? Mąż pewnie dumny z syna, co ? :) Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaImięMiEulalia 0 Napisano Luty 22, 2015 Jolu, nie bądź głuptasem, nadzieja jest zawsze ;-) Ja nie wiem czy sobie radzę, żyjemy z dnia na dzień :-D A mąż dzielny i pomaga jak może! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Masz rację Eulalio. Dziś zrobiłam test. To 27 dc 10 dpo. Wyszedł mi bladzioch, taki w kategoriach cień cienia. Trzymajcie kciuki żeby za dwa dni gdy zrobię kolejny test kreska się wzmocniła. Głupia jestem ze tak szybko ten test zrobiłam ale wczoraj prawie narzygałam facetowi w twarz. Tzn. zrzygałam się ale jednak nie na twarz. Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eLka 84 Napisano Luty 27, 2015 Jolaaaaa!!!! trzymam kcikasy mocno az mi palce zsinieja :) ten cien cienia brzmi baardzo obiecujaco- czekamy na nowiny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2015 No i mam test pozytywny. Aż trudno mi w to uwierzyć, że się udało. :) Powodzenia calej starającej się reszcie :) Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eLka 84 Napisano Luty 28, 2015 Jola Gratulacje Kochana! fantastyczne wiesci :D Mam nadzieje ze bedziesz regularnie zdawac raport jak sie macie bo ja mam zamiar stale tu zagladac :) termin pewnie jakos na listopad, a powiedz jak sie czujesz? jakies dolegliwosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2015 Dolegliwości żadne! Tylko zauważyłam że 9 dpo znacznie skoczyla mi temperatura. Także mój wykres typowy dla ciąży, trójfazowy. No i to mnie skłoniło do zrobienia testu :) Elka a jakie u Ciebie wieści z frontu ? Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eLka 84 0 Napisano Luty 28, 2015 Aha! ja sie na wykresach nie znam ale najwazniejsze ze jest tak jak byc powinno :D u mnie- dziekuje dobrze, nawet bardzo... odpukac.. dziecko bezproblemowe..je, spi, robi kupe wiec poki co wiele roboty nie mam :D starszy o dziwo dobrze zareagowal na mlodszego brata, pomaga, caluje, nawet nosic chce takze ..oby tak dalej ;) kiedy wybierasz sie do gina? w ogole ktory to tydzien u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2015 O jak fajnie, że starszy się zaangażował :) ja wczoraj pierwszy pozytywny test miałam. Dziś zaczynam 5 tydzień, w piątek idę do endokrynologa bo u mnie tarczyca jest najważniejsza. Żeby przypadkiem poronienia nie spowodować muszę kontrolować ja i ewentualnie zmieniać dawkę leku. A do ginekologa pójdę 11 marca :) Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2015 Gratuluję Jolu! Jak zareagowali na wiadomość Twoi najbliżsi? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Małgosia Napisano Marzec 2, 2015 Jolu gratulacje:-) ale piękna wiadomość życzę Ci wszystkiego najlepszego:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach