Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobieta kocha a facet wymaga...

Polecane posty

Haha Darker, rozwalasz mnie. Myślisz, że robię wszystko , żeby dostać zdjęcie? Dobry jesteś :) Nie myśl swoimi kategoriami proszę wobec mojej osoby.

Gość Ta marudząca bez faceta
,,Jak mi życie pokazało to im bardziej prymitywny jesteś tym masz w życiu lepiej." - tym lepiej masz w relacjach z tzw. ludźmi (a raczej ludzio-zwierzami), ale czy lepiej w relacji z samym sobą?

"Darker zobacz sobie foty Małgorzaty Foremniak z lat 25 i obecnie" x Tyle szpachli na twarz mnie co jej nakładają to sam DiCaprio będę przypominał.

"Czyli tak jak ta prymitywna wiekszość uzależniasz wszystko od wyglądu. Wszyscy jesteście po jednych pieniądzach a tfu. A jednak miałam rację. Widzisz, Trala, kto miał rację?" x Usokój się. Wygląd to jedno, a fakt że tez chcielibyśmy coś przeżyć zanim założymy rodzinę to drugie. Nie chciałbym by matka mojego dziecka miała w chwili narodzin koło 35 lat. Zresztą ustaliliśmy również, ze Ty sama chcesz ciacha wywołującego dzikie pożądanie. Zatem niech każdy próbuje zdobyć to czego pragnie. Nie widzę ogólnie powodu dla którego facet musi się tłumaczyć z tego, że chce młodszą

A co jest złego w tym, że kobieta rodzi mając 35 lat? Rany i znowu wszystko będziecie sprowadzać do prokreacji? Wasz materiał DNA też się starzeje, więc bez takich mi tu prosze.

"ale czy lepiej w relacji z samym sobą?" x A co? Mam się oszukiwać jaki to ja głęboki i wspaniały jestem podczas gdy reszta o mnie bezkarnie buty wyciera? Nikogo to nie obchodzi. Nie byłem imprezowiczem, nie piłem alkoholu - kumple mnie olali. Zawsze można było na mnie liczyć - panny zrobiły ze mnie swój tampon emocjonalny a jak chciałem związku to słyszałem, że jestem natręt. Sami tego chcieliście.

Tak właśnie czekałem aż z niektórych wyjdzie ta desperacja. I się doczekałem. W realu też macie tak, że z biegiem rozmowy ludzie pukają się w głowę i uciekają z waszego życia? :)

W sumie o sobie mogę powiedzieć podobnie, bo na dzis dzień nie mam ANI JEDNEGO zaufanego znajomego, o przyjacielu nie mówiąc. Można mozna? I co, w związku z tym mam stać się bucem chamem i prymitywem w jednym?

"Glupio piszesz Darker. To wlasnie nie sa tony szpachli." x Geny. x "no patrz, a mi zgęstniały" x Na głowie? :D

"Wasz materiał DNA też się starzeje, więc bez takich mi tu prosze." x Tylko, że my możemy zostać ojcami nawet po 70-siątce a u was po 35 roku życia zwiększa się ryzyko powikłań. Zapytaj ginekologa.

Gość rada z rady Konrada
"Z facetami jest tak ,ze jak kobieta nie odpowiada ogólnym wymogom piękna ( tzn. szczupła sylwetka , duże piersi, wąska talia , długie włosy, duże oczy , chude nogi, nieskazitelna cera) to od razu jest skreślana." ale jak odpowiada tym wymogom to wtedy facet jest zakochany, a kobieta ma wymagania względem nie faceta tylko tego żeby dobrze zarabiał czyli jeśli coś kocha to kasę nigdy faceta

Bez przesady. 25 letnie dziewczyny gorzej wyglądają. I gdyby ja zapytać o najlepsze lata - nie powie, ze bylo to 25 :)

"W realu też macie tak, że z biegiem rozmowy ludzie pukają się w głowę i uciekają z waszego życia? " x Jacy ludzie? Tacy jak ty? Pfffffff ależ strata.

"A co jest złego w tym, że kobieta rodzi mając 35 lat? Rany i znowu wszystko będziecie sprowadzać do prokreacji? Wasz materiał DNA też się starzeje, więc bez takich mi tu prosze." x I dlatego jezeli nie chcesz starzejącego materiału genetycznego to możesz się wiązać z kim chcesz, robic dzieci kiedy chcesz, Twoja sprawa. Tym bardziej skoro mój materiał się starzeje to nie widze powodu by dokładać do niego drugi stary. Ogólnie to nie wiem czemu te rpetensje do nas? Wydaje mi się, że powinnaś je ukierunkowac do facetów, na których leciałaś, a oni Ciebie nie chcieli. Wiedz, że miałas o wiele wiecej opcji by znaleźć sobie fajnego faceta, niż my kobietę. Sama sobie odcinałas te mozliwości jakimiś dziwnymi zasadami, więc zajmij się lepiej działaniem póki masz te 25 lat a nie więcej.

To sobie zostańcie ojcami i po przekroczeniu 100-ki, wasza decyzja. Ja i tak nie chcę miec dzieci, więc mnie ten cały prokreacyjny cyrk nie dotyczy. Miłego szukania inkubatora.

"Z facetami jest tak ,ze jak kobieta nie odpowiada ogólnym wymogom piękna ( tzn. szczupła sylwetka , duże piersi, wąska talia , długie włosy, duże oczy , chude nogi, nieskazitelna cera) to od razu jest skreślana." x Żadna z którą chciałem być tak nie wyglądała.

"Na głowie" - tak, zboczuchu! :P mam dobrą fryzjerkę, zakaz związywania włosów gumką i od razu im lepiej ;) - darker, nie marudź. kiedyś umówimy się na seks i świat stanie się piękniejszy. oczywiście bez zobowiązań, żebyś mi się czasem nie zakochał! :P też chcę się popuszczać... ;)

,,I wyszła depresja" - chyba z Ciebie, chamie. :)

A najśmieszniejsze jest to, że cały ten introwertyzm, pewna nieśmiałość to są wybitnie żeńskie cechy charakteru. Ty to masz dopiero pecha :D

a weźcie idźcie z tym rodzeniem. to już wolę adoptować takie łądne gotowe. za dużo ambarasu z tymi ciążami, sprawdzaniem, kto jest ojcem, to nie na moje nerwy :classic_cool:

prawda jest taka, że ludzie, których znam w Pl i mieli wcześniej (coś po 20stce_ dzieci, nie robią nic innego poza ciągłym zapieprzaniem, żeby je utrzymać. to naprawdę nie jest życie, a już na pewno nie dla kogoś, kto chce jeszcze coś przeżyć.