Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja partneka akceptuje tylko jedna corke.Jak to pogodzic

Polecane posty

Gość gość
jak dla ciebie córka partnera to obca gówniara i łaskę robisz, ze tolerujesz jego życie jak jakaś hrabianka, jaśnie panienka to kup se kota a nie bierz się za facetów. I to samo radze partnerce autora jeśli ma tak debilne, niedojrzałe zdanie o tym w co sama z własnej woli weszła.

Gość gośc autor
ale ja ją rozumiem i wspieram bardzo, stoję po stronie mojej kobiety ,kiedy młodsza przesadzi ,ale chyba tez wypadałoby spojrzeć na drugi koniec kija, to jest dziecko i ono tez znalazło się w nowym położeniu w nowej sytuacji , ona tez się gubi w tym wszystki'

Gość gośc autor
Teraz o obiedzie pojechała z starszą do centrum handlowego młodszej nie wziela ,bo powiedziała ze się nie słucha i brać jej nie będzie , jak ja nie jade ( nie moglem, inne sprawy na glowie były) .Młodsza została na podwórku bawiąc się sama z soba, a one sobie pojechały na zakupy

Gość gość
Gdybym ja byla w sytuacji twojej partnerki to tez bym wolala ta starsza. W koncu to nie moje dzieci i dlaczego mam uzerac sie z rozwydrzona nastolatka. To ty jestes ojcem i to ty oraz twoja byla zona powinniscie zajac sie wychowywaniem corki, a nie jeszcze krytykowac partnerke. Dlatego ja w zyciu nie zdecydowalabym sie na rozwodnika z dziecmi

Gość gość
dlaczego mam uzerac sie z rozwydrzona nastolatka. dlatego, ze zdecydowałaś się wejść w taki związek. proste.

Gość gość
bez pzresady, nikt nie ejst matką teresą i każdy ma granice swojej wytrzymałosci i nie p*****l że tylko dlatgeo ze pokochała faceta z dziećmi ma się godzić na robienie z jej życia horroru i wiecznego pola bitwy nie udawaj wielce pzremądrzałej bo gębioe każdy jest madry, gorzej jest kiedy należałoby spojrzeć prawdzie w oczy i rzetelnie i uczciwie pzred samą sobą przyznac się,z e miałoby sie w takiej sytuacji naprawdę dosć, a ty idiotko udajesz świętą i pieprzysz głupoty

Gość gość
Nie jesteś matką Teresą kup sobie kota a nie z facetami szczególnie dzieciatymi się wiąż - proste? Nie zauważyłam aby w poście autora była jakaś nadludzka siła potrzebna do okiełznania dziecka. Większość dzieciaków taka właśnie jest szczególnie w okresie buntu. I nie dramatyzuj z tym horrorem jaki niby laska przechodzi. Ty widziałaś horror na oczy. Nie denerwuj się tak bo nie po polsku piszesz. I nie wzywaj ludzi bo cię nie popierają. Jestem w takiej sytuacji wiec wiem o czym piszę. Moje dziecko jednak sprawia mi więcej problemów niż dziecko partnera choć też łatwe nie było. I co mam powiedzieć że mam dość i oboje oddać do domu dziecka?> Dorośnij i zmądrzej.

Gość gość
kretynka jednak z ciebie skąd ty mozesz pusta babo wiedzieć jak naprawdę zachowuje się ta gówniara i ile problemów jej przysparza hahaha masz bachora i juz uważasz sie za najmądrzejszą na świecie skoro masz wrednego bachora to nie ma sie co dziwić jaka matka taki dzieciak

Gość gość
Dobra nie pluj jadem bo się obślinisz i po co ci to. Jak się uspokoisz to przeczytaj ze zrozumieniem a piszę wyraźniej. Nie zauważyłam aby w POŚCIE AUTORA... żałosna jesteś.