Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr Grey

Witam tylko piękne panie

Polecane posty

Gość gość
Moze i jestes bialy ale to akurat ma gowno do rzeczy :) Ja noe mowie o 'dzikusach z afryki' ale o cywilizowanych, urodzonych na Zachodzie czarnoskorych mezczyznach. Widziales kiedys czarnoskorych modeli? Boze co za ciacha ... awww :) Twoja bialosc tu nic nie pomoze bo pod kopula masz nie tak a i fistaszkiem zadnej nie zadowolisz 🖐️

Samo porównywanie mnie do czarnego uważam za obrazę, aczkolwiek ... Jestem przystojny i dość majetny, kobiety poznając mnie nie zaglądają mi w majtki, wystarczy im to co widza. A nie wierze żebyś sama chodziła z miarka w torebce. Daruj sobie swoją wysublimowana impertynencje bo ja kompleksów na punkcie swoich rozmiarów tez nie mam - po prostu od teraz juz wierz mi na słowo, ze rzeczywiście jestem prawie idealny albo zaraz pochwale sie rownież rozmiarem na forum ;)

Gość gość
Kamilo P ruszaj dupsko do garow bo glodny mr grey czeka az mu obiadek podasz bo on kucharki szuka, do tego pamietaj aby mu wyprac osrane gacie i koszule uprasowac do roboty, no w lozku tez ma sie sprawdzic, nawet jego maly fistaszek potrzebuje pobudzenia zanim bedzie mogl wejsc do twej jaskini buhahaaa W Ann Summers teraz przecena, mozesz kupic jakies zabawki i tubke lubrykatu

Gość gość
a Ty Modliszka spakuj plecak i do szkoly gowniaro, ucz sie bo sama skonczysz jak ciapacki materac u ahmeda w kebabie na stratford

Gość gość
modliszka, dziecko, czy ty nie widzisz, ze kazdy cie tu olewa? autor nawet ci nie odpisal. za mloda jestes dla niego. Nie wtykaj sie w dyskusje dla doroslych smarkulo i tak jak ktos wyzej napisal, pakuj torbe i s*******ayyy do szkoly :D 🖐️ ps to moj pierwszy i ostatni wpis do ciebie. wiem ze sie podjaralas, ze ktos ci odpisal ale na tym koniec :)

Gość gość
Milego wieczora? A cóż to za składnia, lamusie? Polski trudna jezyk być? :D

Gość gość
playmygame100 hahahahaahahaha oplulam monitor......