Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ładne dziewczyny, te mające urode, kulture

Polecane posty

Bardzo to sobie biorę do serca. Nie chcę już zatruwać swoimi żalami życia innym ludziom. Przekaż im koniecznie.

Hmm..z mojej strony mogę zapewnić, że ciekawie i tajemniczo :) Tylko w przypadku rozmowy to jest jak z tańcem, potrzeba dwojga :) Nie lubię bardzo prowadzić ambitnej gadki, daję tzw. otwarte pętlę a w odpowiedzi dostaję 'yhy', 'spoko', 'no' . Na szczęście tak nie miałem ale wtedy to chyba bym wstał i poszedł, bo szkoda mojego czasu :)

Gość gość
Jakie dziewcze? To ubita doopa jusz. Przeparadowala z zadartym nosem 5lat studiow i teraz panika, brzydsze jej zdaniem koleżanki zwinely caly wartościowy towar.

Ludzie, mniej jadu, nie musiałbym wtedy codziennie oglądać tyle zawistnych za przeproszeniem mord codziennie jak ide na ulicy, czy jadę tramwajem

Gość gość
Radzik, mniej myslenia mala glowka, nie musialabym czytac tylu tematów Zlapala mnie na dziecko.

lol, zawsze wiem w którym temacie dam najwięcej przynęty do moich badań nad chamstwem buractwem i pospólstwem :P

No to przecież może powiedzieć druga osoba "wiesz co, ze mną o tym nie pogadasz, bo to kompletnie nie mój temat"..;)

Gość gość
Rozmowa na poziomie :D "Alez dziewczę ma parcie na bolca." taki pojazd, no naprawdę, ja bym się załamała... Gdybym nie wyszła jeszcze z gimnazjum :D

Gość gość
Jeśli wierzysz ze z ta lala podyskutujesz o czymś innym niż jej uroda to siusiak rulez :D

Gość gość
Czy ja wiem są po prostu innego zdania :) pewnie nie chcą sobie zaśmiecać głowy twoją sytuacją :) nie rozumiem ludzi ogólnie po co się żalicie na tej kafe skoro tutaj sie z tego śmieją i podkręcają specjalnie temat. Oczekuje odpowiedzi od tralalilalila.

No widzisz, tak się składa, że miałem okazję i nie przypominam sobie abyśmy gadali o jej urodzie :)

Ja się nie żalę, przeczytaj mój pierwszy post, po prostu wypowiedziałam się, bo się zgadzam z autorką, a dalej podjęłam dyskusję, jeśli kogoś to irytuje, to niech się zajmie czym innym, proste

Gość gość
Opisanie realnej sytuacji, niekoniecznie jest "żaleniem się". Ot, wymiana spostrzeżeń ;)

Gość gość
Temat ze slowem ladna dziewczyna i wiesz ze siedzi tam tralaila, jeszcze nie styka Radziu? Krew z mozgu całkiem odplynela usztywniac malego.

heheh, to już celebrity time dla mnie? :P Daruje se te durne teksty, gościu, bo nikt takiego poziomu tu nie sadzi, co ty właśnie

Gość gość
Na początku myslałem że robisz sobie beke :)(tak jak ja czesto) ale to widocznie prawda :) ja to widze inaczej :) albo to może jest spowodowane że nie masz koleżanek bo z tego co wiem to one są od tego :)

Z g***a bata nie ukręcisz, takie przysłowie jest :) Tak samo jest z Tobą. Z kretyna mądrego się nie zrobi. Muszę się pochwalić, że jestem transwestytą i nie mam tam nic :( Także pudło z tym 'stawaniem'

Gość gość
Te odpowiedzi z czapy macie podobne, wszystkiego najladniejszego na wspolnej intelektualnej orgii:D

haha gość musi na kimś się dziś ostro powyżywać, szkoda że tak mało ludzi zna podstawowe prawidła psychologii, i nie wiedzą, że pisanie chamsko do innych świadczy wyłącznie o tym, że sami ze sobą mają problem..często nieuswiadomiony... jakby co zapraszam na konsultację psychoanalityczną.

Gość gość
Zapraszasz na konsultacje, a sama masz ze sobą problem:)

ze sobą nie mam, lubię siebie i normalnych ludzi lubię, kocham życie i świat to jest problem?

Widzisz gościu, nie doceniasz znaczenia słowa i głosu w rozmowie oraz w innych sprawach :P

Gość Ryszard Lwie Serce
Ładna i fajna dziewczyna na pewno nie będzie dług sama koniec i kropka, jak jest sama to ma pewnie beznadziejny charakter. Karierowiczki ... kolejne brednie, tak jakby kariery nie można by połączyć z wychowaniem dzieci. Laski co całe dnie przesiadują w pracy albo dokładają sobie zajęć są strasznie samotne. Siedzą w pracy bo w domu nic ich nie czeka. Wszystkie koleżanki zamężne z dziećmi a one samiutkie jak palec zostają. i koleżanki też się kończą bo razem z założeniem rodziny kończą się często dotychczasowe intensywne znajomości. True live...

Gość gość
tralalilalila - ja mam problem? hmm nie sądze ja po prostu mam beke (sprawdz co to znaczy). Ja nikogo tutaj nie ciupie. Mam teorie że nie masz koleżanek bo piszesz jakies swoje życiowe pierdoły na necie zamiast to przedstawic najlepszej koleżance lub rodzinie. Jesteś podatna na hejty w tym momencie. ,,Szkoda że tak mało ludzi zna podstawowe prawidła psychologii" - każdy czuje sie mocny w swojej dziedzinie jak bym miał tobie zaj///ebać pewne pytania ze swojej dziedziny (na realu) to byś też poległa dlaczego bo tym sie pewnie nie interesujesz :)

hehe, prosze, jaki obrót sprawy szkoda tylko, że wulgaryzmy pozostały reszty nie tłumaczę, bo nie widze sensu :) wiem, ze się wystawiam na hejty, nawet to lubię, bo widze, że nie robią już na mnie wrażenia, tylko mam z nich bekę i z ludzi co je piszą, nie wiedząc w ogóle, do kogo je piszą, szkoda mi tych ludzi trochę, nie chciałabym taka być

Gość gość
,,ze sobą nie mam, lubię siebie i normalnych ludzi lubię, kocham życie i świat to jest problem?". Lubisz normalnych ludzi a sama taka nie jesteś. Każdy ma z czymś problem nie da sie ukryć ale ci normalni nie piszą głupot na necie. Zachowaj to dla siebie swoje problemy i uwagi. W sumie to też powinienem ale ty się podobnie zachowujesz to czemu ja nie gorzej :)