Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was nie ma dzieci i nie pracuje

Polecane posty

Gość gość
08.25 Ale kto mowi o pracy fizycznej? Naprawde wierzysz, ze facet, ktory pracuje na wlasny rachunek albo swietnie zarabia dzieki wyksztalceniu, wezmie sobie za zone pracownice stacji benzynowej? Szczerze watpie.

Gość gość
jeszcze jeden przykład - matka mojego znajomego, facet umarł młodo, spadek przejadła i jeździ zagranicę d**y starym ludziom podmywać.

Gość gość
drobne urzedniczki biuralistki telemarketerki recepcjonistki- nie pracuja fizycznie ale pensja i tak gowniana , lepiej byc pania w domu

Gość gość
Ja co prawda pracuje ale tylko na 1/4 etatu. Lubie swoja prace i lubie miec mozliwosc ladnie, elegancko sie ubrac, buty na obcasach, makijaz ;-) A potem szybciutko wracam do domu i mam czas dla siebie. Tak zupelnie w domu to bym zglupiala ale na caly etat to znowu by mi sie nie chcialo :P

Gość gość
pracuje sie tylko po to zeby przezyc a kontakt z ludzmi w robocie to wymuszona masakra

Gość gość
no dobra mąż was utrzymuje i wam z tym dobrze, macie prawo do tego. Ale jak byście się czuły gdybyście to wy musiały utrzymywać męża? bo jemu by się nie chciało pracować, było by mu dobrze w domu i mówiłby to samo co wy teraz ze nie musi pracować bo żona dobrze zarabia. też byście tak śpiewały ze ojej jak my się kochamy itp itd???

Gość gość
jak obu stronom taka sytuacja odpowiada -to zona moze utrzymywac meza i miec gdzies opinie ludzi

Gość gość
Ale tu nie chodzi o opinie innych. pytam się tych kobiet które nie pracują i są wyłącznie na utrzymaniu męża, jest im tak dobrze, kochają partnera, lubią gotowac dla niego i wydają jego pieniądze czy mogłyby się zamienić miejscami i gdyby one tylko pracowały a facet siedziałby w domu, spał do 11 kiedy to one już np o 6 na nogach i do roboty to czy też były by tego samego zdania jaki to maz kochany. odpowiedzcie szczerze

Gość gość
Pensja gowniana czy nie, ale jest. Panią domu? Jaka z ciebie pani skoro nawet na twoje waciki maz haruje? Ciekawe czy ty bylabys taka szczęśliwa pracując na jego papierosy czy paliwo a on by sobie w domu w kapciach siedział. No tak, ale przecież on cię taaaaak kocha.. Żenujące. I nieważne kto z kim sie wiąże, prezes z dyrektorka czy prezes ze sprzątaczka. Wierzycie ze faceci na was pracują bo was tak kochają, to uwierzcie ze ludzie sa ze sobą bez względu na to co robią.

Gość gość
Oczywiście że żadna by sie nie była z bezrobotnym niedojda. Zapieprzaj na mnie to jak najbardziej, ale gdyby role sie odwróciły to szukałyby następnego jelenia, bo same nic nie potrafią, nawet utrzymać sie same.

Gość gość
w pracy szeregowe pracownice sa traktowane jak gowno i smieci to lepiej byc pania w domu

Gość gość
ja utrzymywałam mojego i uważam, że jest kochany :)

Gość gość
w pracy kobieta jest niczym

Gość gość
tiaaaaaa.... :/

Gość gość
w domu kobieta króluje a w pracy jest traktowana jak gowno smiec scierka i wycieraczka(po tymi paniami na kierowniczych stanowiskach)

Gość gość
Ja nie pracuje i nie mam zamiaru pracować w żadnych firmach czy corpo, mam swój majątek po rodzicach i dziadkach którym zarządzam . Moj maz pracuje i pochodzi z rodziny podobnej do mojej czyli nie biednej. Jestem panią domu mam kucharkę i kierowcę , planuje menu i urządzam przyjęcia dla kontrahentów . Jestem event manager :D i to jest moja praca :D Mam gdzieś to co sobie o mnie myślicie , zazdrosnice :) Acha zeby nie było maz mnie kocha a ja jego :p

Gość gość
strasznie dużo w was jest pychy dziewczyny