Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jainna

Czy jest druga taka kobieta...?

Polecane posty

Gość Jainna

Jak ja-która nie ma przyjaciółki ani nawet żadnej bliższej koleżanki?

Gość gość
a dlaczego jej nie masz?

Gość kiosk ze swierszczykami
ja mam 25 przyjaciolek kazda trafi jak cos chce 🖐️

Gość gość
Ja nie mam, ostatnią "przyjaciółkę" mialam w liceum, a potem już nie, lepiej dogaduję się z facetami.

Gość gość
ja nie mam i nie potrzebuje

Gość gość
jasne, ja jestem aspołeczna, nie interesuje mnie :jaką sliczną kupkę zrobił Marcinek... Za to mamsporo kolegów .. szybciej dogadam sięz facetem niż z babą.

Gość gość
Ja nie mam przyjaciółek. Mam za to pomyloną siostrę, starszą o 8 lat. Tylko dlatego, ze jest moja siostrą i jest między nami jakaś więź to jej nie udusiłam. Czasem wyjdę z nią na zakupy lub na rower ale nic po za tym. Po za tym czas wolny spędzam zajmując się babcią lub z chłopakiem. Raz na ruski rok zdarzy mi się spotkać np. dawnych znajomych i wyjść na pizze, pogadać o pogodzie i tyle. Do niedawna miałam przyjaciółkę, w sumie sama sie trochę od niej oddaliłam i miałam wielkie wyrzuty sumienia. Potem jednak okazało się, że ostatnie 6 lat to była jedna wielka iluzja, Oszukiwała mnie(głupoty ale jednak np. powiedziała, że sprzedała mieszkanie i sie wyprowadza, a potem okazuje się, ze mieszkanie jest do wynajęcia od Pana Iksińskiego który wcześniej jej wynajmował) i to ona rozpuszczała plotki na mój temat. Więc dobrze wyszło. Po za tym mam pełno kolegów, jednak z facetami jest dziwnie. Traktują Cie jak kolegę i uszy więdną... Iść z nimi na zakupy? Ah te teksty o d****h i cyckach... Albo co gorsza weźmie się taki i zakocha, bo nagle go olśniło, że nie mam jaj tylko cycki... Mam więc dużo znajomych ale tylko znajomych. I chłopaka, jednak brakuje mi przyjaciółki, w końcu nie mam to jak babski wieczór i zrozumienie.

Gość Jainna
Nie mam bo tylko się zawiodłam. Teraz nie mam czasu i jakoś chęci się zaprzyjaźniać -chociaż fajnie by było mieć taka przyjaciółkę od serca. Przeprowadziłam się i nie mam czasu nikogo poznawać. Mam 36 lat i jedna babka 53 letnia się uparła być moja przyjaciółką a tak to tylko rozmawiam z partnerem. Z rodziny tez nie mam z kim. Czy to aż tak dziwne?

Gość Jainna
Ja nawet facetów nie mam za znajomych. Tez mi się marzy babski wieczór -nawet z mama nie mam o czym gadać. Może jestem wybredna ale po co mam udawać zainteresowanie osoba z która absolutnie nie nadaje na tych samych falach. Okazuje się ze znalezienie takiej jest trudniejsze niż znalezienie miłości.

Gość gość
Ja nie mam , i dobrze mi z tym nie ma plotek pretensji etc

Gość gość
Jainna - ja mam przyjaciolke od piaskownicy - zyjemy na dwoch roznych kontynentach. Potem mialam tylko kolezanki....blizsze dalsze, ale ciezko jest zaufac komus 100% w doroslym wieku...

Gość Jainna
te verde - a Ty czemu nie masz?

Gość Jainna
O zaufaniu na 100% to już chyba nie ma mowy. Ale żeby nie mieć żadnych znajomych to już chyba dziwne?

Jainna, rozumiem dokladnie, o czym piszesz, tez chcialabym miec przyjaciolke od serca, ale musialaby to byc osoba, ktora faktycznie mi odpowiada, nadaje na podobnych falach, a o to trudo. Na szczescie mam siostre, z ktora jestem blisko, ale mieszkamy daleko i rzadko sie widujemy. Tez mi sie marzy babski wieczor :)

Ciezko powiedziec, dlaczego. Czasem wydaje mi sie, ze moze jestem troche 'nieprzystepna', nie lubie sztucznych gadek, nie interesuje sie wieloma 'babskimi' rzeczami, jestem nie tyle zlosliwa, co szczera, a to czesto wyglada tak samo. No i chyba tez lepiej sie dogaduje z facetami, co w przeszlosci rzadko konczylo sie dobrze.

Gość gość
Jainna - serio mozna... moze ten piasek w piaskownicy laczy :-) Spotykamy sie raz na kilka lat a jest tak jakbysmy widzialy sie tydzien temu (owszem gadamy przez tel.) Moze po prostu trafilam na SUPERprzyjaciolke....potem tylko byly juz kolezanki....i ograniczone zaufanie...........