Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Ja sie miastem nie wysluguje. Miasto mi to gwarantuje. Zapomialam ze w twojej dziurze cywilizacja nie dociera i to co dla innych jest normalne dla ciebie jest lotem w kosmos. Ta co truje psy.Badz pewna ze twoje dzieci tez podziela los tych zwierzat. Pochowasz je we wspolnej mogile z pieseczkami. Zasluzylas ;) Coz to przeciez za roznica,twoje dziecko czy mamusia albo pies.

Gość gość
Chcialabym aby ktoras z was sprobowala cos dac mojemu psu :D Odgryzl by wam lapska :D Pies szkolony, kiedy ktos wyciaga lape do niego powala na ziemie. Pies duzy, obronny. Z ziemi niczego nie jada, nia tak jak wasze bachory wp*****lajace syfy z ziemi :D Na widok mojego psa mamuski wraz ze swoimi bachorami schodza mi z drogi :D Ja ide jak pani a taka lajza z wozkiem z tym swoim smieciem w srodku, na ulice s*******a ze strachu :D Czasami lubie starszyc bachory, jak przylaza i glupio pytaja "a ten pies gryzie" to zawsze odpowiadam "gryzie, bardzo mocno gryzie" :P Glupie bachory do mamusiek leca, az sie nogami o dupska trzaskaja :D

Gość gość
"a ten piesek gryzie" XXX nie, nie gryzie, odgryza kończyny :D

Gość gość
Ta od tego psa duzego,obronego to jakas bezplodna stara panna.Pies jej zastepuje dziecko i faceta.

Gość gość
Tez mam doga :D Mam meza i dwoje dzieci ale pies jest pelnoprawnym czlonkiem rodziny. A dziecmi (naszymi) opiekuje sie jak najlepsza nianka :P Pies jest szkolony i madrzejszy niz niejeden glupkowaty bachor :P

Gość gość
Pies jest szkolony i madrzejszy niz niejeden glupkowaty bachor xxx pewnie madrzejszy niż twoje, bo jakie mają być po głupowatej matce? Pies madry, bo nie jest z tobą spokrewniony durna pindziu.

Gość gość
Chcialabym aby ktoras z was sprobowala cos dac mojemu psu smiech.gif Odgryzl by wam lapska smiech.gif Pies szkolony, kiedy ktos wyciaga lape do niego powala na ziemie. Pies duzy, obronny. Z ziemi niczego nie jada, nia tak jak wasze bachory wp*****lajace syfy z ziemi smiech.gif Na widok mojego psa mamuski wraz ze swoimi bachorami schodza mi z drogi smiech.gif Ja ide jak pani a taka lajza z wozkiem z tym swoim smieciem w srodku, na ulice s*******a ze strachu smiech.gif Czasami lubie starszyc bachory, jak przylaza i glupio pytaja "a ten pies gryzie" to zawsze odpowiadam "gryzie, bardzo mocno gryzie" jezyk.gif Glupie bachory do mamusiek leca, az sie nogami o dupska trzaskaja smiech.gif xxx a suni w kagańcu chodzi piesek czy bez? Bo jak widzę sunie bez kagańca to dzownię po policję. Może uśpią kundelka? I nigdy nie schodże suni z kundel z drogi. Za to ona zazwyczaj szarpie kundla do siebie. Miej nadzieję suniu, że mieszakmy w innych miastach bo jak cię spotkam kiedyś z kundem na spacerze to szybciutko mu kaganiec założysz.

Gość gość
Nie boj sie laska :D Moje dzieci w kupy nie wlaza :D Na pewno madrzejsze sa niz bachory mamusiek histeryczek, ktorym wszystko przeszkadza i ktore swiat chcialyby do swojego dziubdziusia sprowadzic. Glupie to sa te co o truciu psow pisza. To sa szmaty, wychowujace nastepne pokolenie prostakow.

Gość gość
Wiesz głupie to te krówska które po swoich zasrańcach nie sprzątają. Może gdyby paniusie sprzątały po pupilach to nikt by trutek nie wyrzucał? Pomyślałaś? Ja osobiście dzieci nie mam, ale w*****a mnie niemiłosiernie jak musze jechać windą z psim gównem, bo laska nie moze sprzątnąć po zasrańcu.

Gość gość
A ja dzisiaj dwa bachory psem postraszylam i szybko sprzataly papiery, ktore rzucily na ulice. To pewnie wysrane szuje tych mamusiek kafeterianek, co caly dzien p*****la na forum a bachorow nie ma kto wychowac. Widzialam jak rzucali papierki, powiedzialam, ze maja to natychmiast posprzatac. Nie chcieli. Zapytalam czy moj pies ma im pomoc - pies tylko zeby wyszczerzyl. Pol ulicy posprzatali :D Dobry pomysl z tym gownem w wozkach :D

Chetnie wyrtuje chwasty mamusio histeryczne.Razem z potomstwem .Gowno to gowno.Zawsze smierdzi.Ale czasem mamuski smierdza bardziej niz cala sytuacja.Wole psie gowno niz z****** mamusie. A te co truja psy zasluguja na najwieksza kare. Niech ich potomstwo tez skona. Nie widze roznicy.

Gość gość
Miałam kiedyś psa i zawsze po nim sprzątałam. Mało tego, pies poza domem i podwórkiem chodził w kagańcu i na smyczy. Bo nie sprowadzałam świata do swojego psa. Uważam, że w blokach powinien być zakaż trzymania psów. No chyba, ze ktoś nie pracuje. A sprzątanie po psie? O tym nie powinno być dyskusji w ogóle. Mój pies - mój obowiązek . Tak samo z dziećmi - moje? A to mój z****** obowiązek sprzątnąc papierek, naprawić szkodę. Dwa lata temu psy mojej sąsiadki odj***** i mnie ugryzł. Siedziałam na ławce i nawet go nie widziałam. Podbiegł i mnie szarpnął za nogę. Bo durna p***a puściła go ze smyczy i bez kagańca. Nie będę pisac jak się to skończyło, zeby psiarzy nie wkooo// rwiać/

Gość gość
Ty kochanka sprzątasz po pieskach?

Gość gość
Ouj staraczki już was chcą zbanować !

Gość gość
tylko ile razy widzisz sytuacje gdzie matka nie sprzatnela po dziecku a ile razy widzimy psy ktore sraja po kilka razy dziennie, a wlasciel zadowolony ze nie u niego na podworku. Na wiosne kiedy snieg sie rozpuszcza wychodza na wierzch smierdzace trawniki. No smierdzi czy nie? Rozwodnione rozlane kupy na chodnikach sa czy nie?

Gość gość
Kochanka ty na prawdę nie widzisz różnicy między psem a dzieckiem?Gratulacje.O takich nawiedzonych p*****h jak ty oglądałam program na TLC,i wiesz co się okazało?Żadna z nich nie miała dzieci bo nie mogła i zastępowała dziecko kundlem bo jej odj*****,większość mąż porzucił bo nie mógł tego wytrzymać.Brawo dla takich facetów:D

Gość gość
To nie musicie gowna po bachorze sprzatac? D***** ******* Moj poes sra wam na leb

Gość gość
Gowniane matki

Gość gość
A jaka roznica niewychowany bachor czy pies? Dla mnie zadna. I bachora tepic trzeba i ludzi nie potrafiacych wychowac psow. Wina zawsze jest po stronie czlowieka.

Gość gość
Nie bede sprzatac ani po psie ani po dziecku. Ktos ma ale? Jego pech. W przeprosinach moge mu zlozyc kupe na wycieraczce.

Gość gość
Mj pies nasral wlasnie wam pod drzwi

Gość gość
No idzcie pety zbierac bo wam bachorki zatruwaja. Ale moj pies kupe dzis zrobil :)

Gość gość
To zjedz ją.

Gość gość
Ale jesteście prymitywni. Jezu, czy same prostaki są na tym świecie. A te mądrale trujące psy wspomnianą kiełbaską, zgłosiłam na policję. Obiecuję, że Was namierzą. i wyobrażcie sobie ... do zobaczenia... Sama tego dopilnuję.

Gość gość
Jak zaczniesz po kubdlu sprzatac to moze ludzie przestana psy truc.

Gość gość
13:27 opowiedz jak wyglądało zgloszenie:D

Gość gość
poszłam na policję i przyjęli.

Gość gość
Podaj więcej szczegółów:D

Gość gość
Tak,przyjeli i sprawdzaja ip tej od cukierkow i tej co gownami wozkami smaruje,i tych co publicznie sie przyznaly ze po swoich siersciuchach nie sprzataja.Maja im wystawic mandaty .