Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma rację ? Jak mogę uratować moje małżeństwo?

Polecane posty

Masz racje autorko dramat. Kochasz go,walisz sie z innym i konto zablokowane. Rok po slubie a ta se cyrk urzadza. Po co wychodzialas za maz? Za maz czy za kase? Bo nie podejrzewam ze przed slubem bylo inaczej.

Gość gość
Normalka, facet zapieprza po 18 godzin żeby księżniczka mogła gnić w łóżku do południa a ta z wdzięczności rżnie się z obcym w jego własnym łóżku. I jeszcze twierdzi że to wina męża bo długo go w domu nie ma :-D

Gość gość
Nie żałuje że się rżnęła tylko że mąż ją przyłapał :-)

Gość gość
Żałuje że go zdradziłam.

Gość gość
Nie wierzę, że żałujesz.

Gość gość
Po co Ci ten Twój mąz?Nie było namietności jak piszesz i nie pociągał Cię..Musiałaś inemu tyłek wypinać,obleśe i to rok po ślubie???Masakryczna jesteś,że jeszcze nic w tym złego nie widzisz i się tłumaczysz....Trzeba było myśleć głową...a dokładniej posiadać rozwinięty mozg,który chyba mało ma okazji u Ciebie do zareagowania i podjęcia decyzji

Gość gość
no tak maz zachrzania od switu po noc a ta kochankow sobie sprasza bo jej się chce... jak masz problem z popędem to do lekarza,... whytnie co trzeba i będziesz panowala nad sobą swojemu mezowi daj spokoj może inna kobieta doceni to ze zachrzania jak dziki wol po to zebys ty stara krowo miała co zrec... ja na miejscu Twojego meza nawet bym z Toba nie dyskutował od razu pozew o rozwód

Gość gość
Byla namiętność, ale kiedy wyjeżdżaliśmy na wczasy czy weekendy, a wczasy były tylko 2 razy do roku, a weekendy raz na dwa miesiące. Mnie po prostu nie podniecalo jak on wieczorem mnie dotykał, całował.

Gość gość
Zawsze chciałam, żeby przynosił mi śniadanie do łóżka a dostałam je tylko 3 razy-urodziny rocznicę, dzień kobiet.

Gość gość
Kocham go mimo wszystko.

Gość gość
Wkurzało mnie jak tulił się do mnie na śpiącego. Budził mnie o tej 6 rano, bo wiecznie wchodził-wychodził z garderoby, całował mnie na dowidzenia. Nie mogłam później zasnąć.

Gość gość
No straszne! Budził cię bo wchodził i wychodził z garderoby i później nie mogłaś zasnąć, nie robił ci śniadanek do lozeczka. A ty jemu kiedy zrobiłaś??? Zapierdzielal na księżniczkę i jeszcze jej mało. Dorosnij i zdejmij różowe okulary. Obudź się dziewczyno. A z dzieckiem co zrobisz? Bo wiesz dziecko nie tylko słodko śpi i się uśmiecha. Dziecko to też nieprzespane noce, płacze, krzyki, kolki, choroby itp. A może tego się boisz? Bo jakby się nie wydało to mezus byłby w domu dalej pracował od 6 do 23 i przychodził nocną zmiane do dziecka żeby księżniczka mogła się wyspać??? Dobrze zrobił. Ma facet rację. Nawarzylas piwa to sobie je teraz pij. Może to cię w końcu nauczy życia i pokory.

Gość gość
Chciałam w łóżku trochę porozmawiać- nie dało się od razu spał. Dobrze wiedział, że ja mam płytki sen. Dziecko jakoś wychowam.

Gość gość
nie rozumiem jak mozna zdradzac meza jesli sie go kocha tylko z powodu zwierzecego popedu.najbardziej jednak mi zal dziecka, przez twoja glupote i egoizm bedzie cierpiec

Gość gość
Wiedział dobrze, że nie cierpię spać na łyżeczkę, że muszę mieć wolną przestrzeń w łóżku - a jednak spadł tak.

Gość gość
To nie marudzi - teraz masz wolną przestrzeń :-) hehehe

Gość gość
Ale brakuje mi go.

Gość gość
Weź autorko daj żyć. Znowu temat ten durny zakladasz. Myślisz ze teraz bedą ci odpowiadać z korzyścią dla ciebie. Oczywiscie ze maz powinien w********ic cię na zbity pysk i zabrać dziecko ze sobą. Koniec kropka. Ps. Z reszta i tak pewnie tak będzie chyba ze usuniesz.

Gość gość
Tragedia

Gość gość
Znowu ta psychiczna dostala szalu! Ile razy mozna zakladac to prowoooooo -4/10

Gość gość
Nie mogę być pewna czy on był fer w stosunku do mnie. Może też mnie zdradzał.

Gość gość
autorko Ty go nie kochasz, obleciał Cie strach ze zostałas sama w ciazy bez kasy i bardzo dobrze !!! zasłużyłas sobie na to bez dwóch zdań i mama nadzieje ze maz nawet na Ciebie nie spojrzy

Gość gość
Kocham go.

Gość gość
Tyle mówisz, ze cały czas siedziałas w domu, a do pracy nie mogłaś iść?

Gość gość
Kurcze aż mi się nie chce wierzyć że są takie tępe laski, które wstyd przynoszą kobietą, a mój narzeczony mi mówił o tym kiedyś to nu nie wierzyłam. Czy Ty widzisz swoje argumenty - chciałam żeby przynosił śniadanie do łóżka, rzadko wczasy były, kocha mnie, pracuje a Ty siedzisz w domu, przecież TY BYŁAŚ DLA NIEGO KSIĘŻNICZKA, a Ty go tak potraktowałas.

Gość gość
Nie byłam dla niego księżniczką. Jakbym była dla niego księżniczką to by miał więcej czasu dla mnie.

Gość gość
Mogłam iść do pracy, ale po co ? Mieliśmy pieniądze na wszystko.