Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragnionnna11

DZIEWCZYNY robiące kupe kwiecień 2014 zaczynamy

Polecane posty

Gość spragnionnna11

każdy ma swoje potrzeby zwierzeń i wsparcia. Czy cierpicie na zaparcia? Czy macie czesto rozwolnienia? Zaczynamy starania o KUPE IV 2014. Ja dzisiaj jeszcze nie robiłam :(

Gość gość
ja tez jeszcze dzisiaj nie robiłam:( a kiedy robiłaś ostatnio?

Gość gość
witaj :) ja dzisiaj zrobiłam o 10 jedną teraz wypilam 2 kawki i czuje parcie na kolejną :)

Gość gość
ja zrobiłam już dziś twardą kupkę, taki brązowiuśkie bobuleczki :D Pozdrawiam kochaniutkie :)

Gość gość
Ja robie średnio 6-8 razy na dzień, taką normalną, dużą. Mam super przemianę materii, ale czasami mi głupio np w pracy ciągle biegac do kibelka :)

Gość spragnionnna11
mnie np czyści jak coś zjem przetworzonego - pizze, kebaba, sos z torebki a tak to raz na kilka dni czasami raz na tydzien wypuszczam klocuszka

Gość spragnionnna11
mnie kiedyś w pracy tak złapało, wypiłam kawę i zaraz przyszła trenerka ( takie mini szkolenie )a mamy toaletę do której wchodzi się z zaplecza. I wyobraźcie sobie , po jelitach mi jeździ a tam wszyscy siedza na zapleczu ( trenerka, 2 pracownice, szef) a ja umieram z bólu :( nie wytrzymałam wbiegam do tej małej toaletki, odkręciłam wode w kranie ale takie pierdy odchodziły ze wszyscy słyszeli :( było mi strasznie wstyd bo słyszałam jak wybuchają śmiechem od czasu do czasu i wyszli z zaplecza :(

Gość gość
hahahahaha :D dawajcie jakies opowiesci jeszcze

Gość gość
A ja wczoraj pizze diablo zjadłam i aż się boję do kibla iść, a już ciśnie! Jak będzie wychodzić, to mi chyba tyłek wypali :o

Gość gość
Heloł. Ja już klocka mam za sobą, był pełen toksyn, bo taki tłusty, kibel ubrudził.

Gość gość
a wiecie ze ja w ciąży musiałam żelazo łykać i wiadomo wypróżnianie jest inne :o Raz tak się zesrałam, że zapchałam kibel ( autentyk) takimi wielkimi czarnymi bobami. Zgadnijcie kto musiał ten kibel potem przepychać błahahahahaha :D do dziś mi to wypomina :)

Gość yyyyyyyyyyytttttttttttttt
ja tez sie kiedys tak zesralam , ze kibel sie zatkal:D nie dalo rady wody spuszczc i tez maz musial go przetykac ale jesczze w zyciu takiej kupy nie widzialam

Gość gość
A ja w ciąży miałam takie zatwierdzenia że nie wiedziałam czy robię kupę czy może rodze

Gość gość
Ja każdego dnia między 8 a 8:30 po kawusi robię taką kupkę,że ho ho:)

Gość gość
a ja w ciazy mam zparcia.... fajek brak i juz 3 dzien sie mecze i tylko bobki ze mnie wychodza :((( malenstwo ma przez to tak malo miejsca ze sie boje, ze takie scisniete siedzi.... :(

Gość gość
Nobla za ten temat :D

Gość gość
każdy ma swoje potrzeby zwierzeń i wsparcia. Czy cierpicie na zaparcia? Czy macie czesto rozwolnienia? Zaczynamy starania o KUPE IV 2014. Ja dzisiaj jeszcze nie robiłam smutas.gif x x o nie, wy to potraficie poprawić humor:)

Gość gość
a mnie coś podnieca w tych zwierzeniach:P

Gość gość
Chloe1987 czyli to ty anonimowo załozylas ten temat.

Bzdura :). Niby dlaczego tak twierdzisz? Po prostu uśmiałam się czytając pierwszy post.

Gość gooo
bo ktos napisał "nobla za temat" a ty odpowiedzialas "dzieki" tylko zapomnialas przestawic na "gościa".

Domorosły szpiegu "dzięki" za temat było. Uśmiałam się, czytając go. Do 14 nie było mnie nawet w domu. Jak chcesz sprawdzaj IP, ostatnio to w modzie na tym forum.

Gość spragnionnna11
To nie chloe :) ani nikt z piszących tu na niebiesko ot luźny topik samotnej pomarańczy :)

Gość gość
Oj Chloe taki temat ;)

Gość spragnionnna11
My tu pitu pitu kto temat zalozyl a klop stygnie :) dawac jakieś gowniane opowiesci :)

Gość gość
moj klop wlasnie zaparowal... po 3 dniach puscilo na rzadko, az myslalam ze wystrzele pod sufit!!! niech zyje laktuloza! :D