Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragnionnna11

DZIEWCZYNY robiące kupe kwiecień 2014 zaczynamy

Polecane posty

Gość gość
Ja juz mam to za soba! Niewyspana ale kupa zrobiona:D

Gość gość
Zgłaszam,że idę na klocka:) po powrocie ze sracza zdam relację:)

Gość gość
nic tylko pic kawe i czytac temat dotyczący defekacji :)

Gość gość
rano dalszy ciag sraczki i jelitka troche bola, ale dzidzia ma juz wiecej miejsca w brzuszku i weseolo sie rusza :D

Gość gość
Oooo u mnie zbliza sie kupa nr 2 dzisiejszego dnia:)

Gość gość
O, koleżanka normę wyrabia podwójną widzę. I to tak wcześnie z rana. Nadgorliwa jakaś :D A ja dziś jedną strzeliłam po porannej kawce. Nie za rzadka, nie za gęsta, ot taka w sam raz. Klopik nieco ubrudziła, ale już poczyściłam szczotą i znowu lśni.

Gość gość
Słuchajcie, ja już długo się staram o klocuszka. Niby jelita mam zdrowe, jem normalnie a kupeczki nie ma :( Teraz czuję jakby w brzuchu takie motylki, czasem też twardnieje brzuszek. Myślicie, że mam jeszcze szanse dziś zrobić?

Gość gość
Kochaniutka bądź dobrej myśli ❤️ moze jakieś sliweczki zapijane kawka ? Moze zmierz tempke w pupce czytalam ze podwyższona zwiastuje rychly kal

Gość gość
dobry temat ale nie pokazujcie go żadnym, nieuświadomionym chłopakom bo oni myślą że kobiety nie robią kup:O

Gość gość
Albo,że kupa kobiety nie śmierdzi:)

Gość gość
Na przywołanie kupy do codziennego porządku polecam na noc pijać dwie łyzeczki ziaren siemia lnianego zalanego wrząteczkiem co by się zaparzył. Kupa z rana murowana przy systematycznym piciu :D

Gość gość
Stolec oddany.Konsystencja i kolor książkowy:)

Gość gość
Ja od wczoraj strzelam twardymi bobkami az kibel dzwoni, nawet 4 kawa nie daje rady tego gowna zmiekczyc a dupa boli :(

Gość gość
Jadlam pizze ostra wczoraj pepperoni i oczywiscie dzisiaj ognista plastelinka :-o:-o aż pupa piecze i hemoroid wychodzi brrt

Gość sraczunia_przyszla mamusia
G***o Duch - czujesz, że g***o wyszło, ale nie ma go w kiblu G***o Czyste - czujesz, że g***o wyszło, widzisz je w kiblu, ale nie zostawia śladów na papierze toaletowym G***o Mokre - podcierasz się 50 razy, ale wciąż czujesz, że trzeba jeszcze raz, więc musisz włożyć trochę papieru do gaci, żeby się nie pobrudziły Druga Fala - kiedy się wysrasz i podciągasz spodnie, zdajesz sobie sprawę, że musisz się jeszcze wy srać G***o Pękająca Żyła na Ciemieniu - ciśniesz tak mocno, że praktycznie dostajesz apopleksji G***o Gigant - wysrywasz tyle, że tracisz 15 kg G***o Kłoda - tak długie, że boisz się spłukać bez wcześniejszej fragmentacji za pomocą szczotki do kibla G***o Gazowe - jest głośne i każdy w zasięgu słuchu śmieje się z Ciebie G***o Kukurydza - jak sama nazwa wskazuje G***o Jak Chciałbym Się Wysrać - kiedy chcesz się wysrać, ale wszystko, co możesz zrobić, usiąść na kiblu, cisnąc*****erdnąć kilka razy G***o Naciąganie Kręgosłupa - takie bolesne, że powiedziałbyś, że wysrywasz kręgosłup G***o Mokry Pośladek (Uderzenie Mocy) - wychodzi tak szybko, że spadając do wody ochlapuje Ci d**ę G***o Płynne - żółtobrązowa ciecz wystrzeliwuje z d**y i opryskuje całą muszlę G***o Meksykańskie Żarcie - tak śmierdzi, że trzeba wietrzyć G***o Wysokiej Klasy - nie śmierdzi G***o Spławik - kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkośc***iłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody G***o Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami G***o Pijackie (Kac kupka) - następuje rankiem po pijackiej nocy. Najbardziej zauważalne są znaki ześlizgiwania się na dnie muszli G***o Szampańskie - masz takie zatwardzenie, że kiedy korek się odblokuje, z d**y wypływa gazowana ciecz G***o Przylgnięte - kiedy chcesz się podetrzeć, ono czeka na brzegu d**y G***o Artyleryjskie - gdy srasz dalej niż widzisz G***o Wybuch - poprzedzone pierdnięciem tak okropnym, że po wysraniu się sprawdzasz, czy na muszli nie ma spękań G***o Zabawa w Chowanego - wychodzi do połowy, wraca, wychodzi, wraca... G***o Królicze - wychodzi w zgrabnych, okrągłych porcjach (duże ilości). Właściwie nigdy się nie kończy, ale człowiek sam przestaje srać z nudów. G***o Pochodnia - g***o, które tak pali d**ę, że przysiągłbyś, że jest łatwopalne (zazwyczaj zdarza się rankiem po zjedzeniu dzień wcześniej WIELKIEJ ilości ostrego żarcia) G***o Dualnej Gęstości - jedna część g***a jest ciekła, podczas gdy druga jest ciałem stałym G***o Betonowe - g***o, które zostawiasz po 2 tygodniach nie chodzenia do kibla G***o Chirurgiczne - następuje po G****e Betonowym - musisz iść do chirurga, ponieważ dupa jest rozdarta.

Gość gość
"g***o zabawa w chowanego" - mam mokrą klawiaturę od śmiechowych łez :D :D :D skąd to wszystko wytrzasnęłaś? za je bi ste !!!

Gość gość
Ja pierdziele ! Temat roku haha autorka sobie wymyśliła..

Gość gość
Tak sieuśmiałam że aż mnie pocisło na sranie hahaha :D

Wyszukiwareczka = rodzaje kupy:-) :D pamietam ze kiedys w szkole mielismy z tego polewe:D

Gość gość
Goowna zasadzka mój numer jeden:D:D:D

Mnie najbardziej bawi gowno spławik:-) :-) :-)

Gość gość
Spławik przytrafił mi się u teściowej:O nosz k****a:O

Gość gość
ożesz k... aż zrobiłam kupe ze śmiechu :P

Gość gość
spławik przytrafił nam się również - domofon dzwoni goście na klatce więc ja szybko szur kocie bobki do klopa spuszczam raz, drugi , trzeci i jak na złość dwa małe bobki nadal pływają :o eh musiałam je łopatką wyławiać i do śmieci wyrzucić co za upokorzenie :o czesto mam też gowno pochodnie - właśnie po super ostrym jedzeniu brrr

Gość gość
podsrywam temat do góry

Gość gość
Ja jestem w 17tc i od paru dni staram se o kupę a tu żadnych objawów oprócz bólu brzucha ;(

Gość gość
Najdziwniejsze miejsca w których srałyście? Ja na dachu kamienicy, bobki tak się kulały na dół :D

Gość gość
Nauczycielce niemieckiego na wycieraczkę nienawidzilam starej k***y

Gość gość
Teściowej w ubrania