Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucziana

Jak spedzacie święta bo ja

Polecane posty

Gość lucziana

Jak najdalej od teściów. Mam dosyć tych ludzi. Dziś spotkałam teściową w sklepie. Jak zwykle musiała się dowalić, szkoda tylko, że w miejscu publicznym :-o. Złapała mnie za włosy i na pół marketu się drze, że matce i żonie nie wypada włosów dlugich nosić. Tłumaczę jak krowie na rowie, że tylko taka długość pozwala mi jako tako opanować moje włosy a ona, że nie jestem już nastolatką, czas dorosnąć. Tak mnie małpa wkurzyła, że zapowiedziałam mężowi, że jak chce niech sam idzie w święta do rodziców, bo ja nie mam zamiaru. Nie będę się do nich więcej odzywała albo będę podłą suką, adekwatnie do tego jak mnie traktują.

Gość gość
w sensie dotknęła Twoich włosów czy szarpała? może nie mam idealnej rodziny ale takie rzeczy się u mnie nie dzieją, masakra jakaś.

Gość gość
a ja będę czekać na akcję porodową :D

Gość lucziana
Tak po chamsku złapała.

ja jadę to teściów :) i się cieszę, bo teściowa spoko babka. Jakby była taka chamówa jak twoja autorko, to by moja noga progu jej domu nie przekroczyła :O

Gość gość
Ja albo w oczekiwaniu na poród, albo na porodówce, albo z dzieckiem po porodzie w szpitalu/domu. Z daleka od teściów i rodziców też.