Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Gość gość
Kiedy ty śpisz?Jesteś projektem?

Xen:). Muzyka / poezja. Po tym wstępie: ''Zielono mi'' - Opole 1997 - początek: http://www.youtube.com/watch?v=0HtD1Il82LE chronologiczna kolejność utworów wykonanych podczas koncertu powinna następować tak: 1.Ja nie Chcę Spać 2. Ludzkie Gadanie 3.Okularnicy 4.Na Całych Jeziorach Ty 5.Kocham Cię Zielińska 6.Cyganek 7.Czy Te Oczy Mogą Kłamać 8. Sztuczny Miód 9.Kolega Maj 10.Małgośka 11.Sing Sing 12.Bossa Nova Do Poduszki 13.Nie Ma Jak Pompa 14.Wariatka 15.Wielka Woda 16.Zielono Mi 17.Dziś Prawdziwych Cyganów Już Nie Ma 18.Świat Ordonki 19.Uciekaj Moje Serce 20.Na Zakręcie 21.Pijmy Wino Za Kolegów 22.Oczy Tej Małej 23.Grajmy Panu 24.Nie Żałuje 25.Kiedy Mnie Już Nie Będzie 26.Żegnaj Krakowie 27.Daj Mi Panie Rozpoznanie 28.Pożegnanie Z Poetką 29.Niech Żyj****l

Xen:). Przekłamało... coś jest niedopracowane w serwisie:O. . 29. Niech Żyje ( śpiewa Maryla Rodowicz i Wszyscy ) Bal :).

Gość gość
Którą płytę Pink Floyd uważasz za najlepszą? Czyżby "The Wall"? A co powiesz na jedynkę i dwójkę? Piper i Saucerful?

Mój mąż jeździ na metalmanię.

Obie są dobre,koncertowa ma power dla uczestników koncertu.

Odnośnie Wody. R.Kostrzewski ‘’ Nava Ratna’’ - miejscami barwa głosu i sposób śpiewu podobny do R.Gawlińskiego ( tylko nie mogę skojarzyć tytułu utworu Wilków ;) ? ) od 1 min ‘’płynę w głąb wyjących fal, płynę w głąb morskich otchłani, płynę w głąb wyjących fal ,płynę w głąb Lewiatan z głębin, głęboki sen''. , http://www.youtube.com/watch?v=BUTIAtSsDu4

Prawda,bodaj bliższe,ciekawa jestem.