Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjmuje komunię chociaz nie powinnam ale kocham Boga

Polecane posty

Gość gość
Mężem i żoną na zawsze zostanie ta osoba z ktora wzięty zostal ślub kościelny ,obietnica i przysiega przed Bogiem. Nikt inny ,chyba że śmierc rozłączy. Wszystko inne to cudzołozenie, była obietnica miłosci tej osobie.

Gość gość
A grzechy ksiezy usprawiedliwiaja Twoje, bo....? To ze rzad kradnie powinno byc wskaznikiem, ze jest to norma? Tak jak napisal ktos powyzej: martw sie o siebie.

Gość gość
Malina to Ty sie bidoku skompromitowales, jakies wyzwiska, wulgaryzmy, to jest twoja argumentacja. Zenujace. Lepiej idz spac.

Gość gość
Malina, ale belkot...opanuj sie juz i tak wszyscy ci wspolczuja, ze biedny czlowiek z ciebie. Juz nie musisz wiecej...serio.

Gość gość
mi tam nie przeszkadza że zostałam nazwana dzieciakiem pewnie wszyscy katolicy rozwiedzeni: kobiety i mężczyźni są takimi dzieciakami które chciałyby zjeść ciastko które zabrania im mama, każdy z rozwiedzonych katolików na pewno ma te dylematy , bo osoba niewierząca ma to w nosie.

Gość gość
Na pewno nie jest Ci latwo. Dlatego polecilam ta stronke Sychar.pl. Jest tam nawet forum do porozmawiania.

Gość gość
Moje malzenstwo tez nie jest usiane rozami, wiec tam znalazlam pare odpowiedzi

Gość gość
dziękuję, chętnie zajrzę na to forum no nie jest łatwo bo jakbym była niewierząca to bym nawet o tym nie myślała, a jednak nie jest to proste dla katolików

Gość gość
życze dobrej nocki, miło było porozmawiać

Gość gość
:-D :-D :-D ale masz high malina, co Ty palisz?

Gość gość
:-D :-D ale sie nam malina nawalila .

Gość gość
malina to narzędzie szatana

Gość gość
zachowujesz się malinova jakby cię opętał zły duch nie powinnaś krytykować czyjejś wiary

Gość gość
maline trzeba najpierw poddać obserwacji psychiatrycznej, a jeśli psychiatria okaże się bezradna, trzeba odprawić nad nią egzorcyzmy.

Gość gość
Malina to teraz przypomnina mi nawalonego goscia na zabawie plenerowej, ktory pierniczy jak potluczony, a wszyscy sie mu przygladaja z politowaniem. Taki Mietek :-D

Gość gość
Ale jaka racje? Jakie pytanie? A zreszta... Z pijanym rozmowa.. :-D

malina malinova To napisz tutaj coś mądrego tylko nie kopiuj po mnie. Jak powinna brzmieć odpowiedź na moje zalecenie? x Lubię maliny,niestety często są robaczywe.

Gość gość
Ludzie ! W Swietej Eucharystii jest Zywy Bog , zywe Cialo Chrystusa , jak mozecie przyjmowac Ja niegodnie czyli bez spowiedzi . Czytajcie Slowo Boze czyli Oredzia , ktore otrzymuje prorokini Konca Czasow , a oczy i serca wam sie otworza na Prawde i na czasy w jakich zostalismy wybrani by zyc i doczekac Powtornego Przyjscia Chrystusa : paruzja info pl

Gość gość
Zajrzyjcie , prosze na te strone : paruzja info pl i czytajcie nowe i stare Oredzia , a nie raz sie poplaczecie , bo sa tak piekne . Dodam ze wiele "rzeczy " przepowiedzianych w tych oredziach z Nieba sie juz spelnilo , o tym tez przeczytacie na tej stronie .

Gość gość
I nigdy ale to nigdy nie popelniajcie swietokractwa przyjmujac Eucharystie bez spowiedzi .Zyjemy w ciekawych czasach , papiez Benedykt 16 byl ostatnim prawdziwym papiezem , a teraz jego miejsce zajmuje falszywy prorok ,ktory utoruje miejsce Antychrystowi , z ktorym stworza jedna swiatowa religie i doprowadza do upadku Kosciola Katolickiego a w ostaetcznosci do zniesienia Najswietszej Ofiary czyli Eucharystii .

Gość gość
Antychryst niedlugo sie ujawni ( uciszy wojny ) i bedziemy zmuszani do przyjecia Biblijnego znaku Bestii na reke lub na czolo , a tym znakiem Bestii jest chip wszczepiony pod skore . Nigdy nie wolno wam przyjac tego znaku Bestii , nawet za cene glodu i smierci , bo kto przyjmie te znak nie bedzie zbawiony . Ja wole umrzec z glodu i przesladowan antychrysta , umrzec za Chrystusa tak jak On kiedys umarl za mnie . O Antychryscie i jego przesladowaniach mozecie wlasnie dowiedziec sie z Oredzi ,ktore po polsku publikowane sa na stronach : paruzja info pl lub ostrzezenie net .

malina malinova Jak myślicie czy może jeszcze w historii świata narodzić się ktoś gorszy niż Kaligula, Hi/tler i Stalin? Jeśli myślicie że tak to macie rację, bo ja będę kiedyś tym kimś usmiech.gif x Już narodził się,ale to nie ty:).

Gość gość
Mogły się podzielić..ale nie nalezy traktowac tego dosłownie..jak wszystkie przypowieści..chodzi o to że kazdy jest odpowiedzialny za swoje zbawienie i kazdy na nie pracuje przez cale zycie..mozna upominać innych,przywolywac do porządku ale niestety człowiek ma wolną wolę i Bóg nie może człowieka zmusić by sie nawrócił,by sie ukorzyl..te które nie miały zapasowej oliwy to ci ludzie niefrasobliwi,ktorzy myślą "jakos to bedzie,nie zrobię nic,nie będę sie modlil ani spowiadal,nie będę myślał o tym co po smierci i nie będę zastanawial sie nad swoim zyciem a do nieba dostanę się na krzywy ryj".Niestety tak sie nie da. Mozna tłumaczyć innym ze ich postawa jest glupia ale gdy inni nie chcą słuchać?człowiek nie moze zbawic człowieka bo nie ma takiej mocy,może sie jedynie za niego modlic..do nieba tak jak po tą oliwę do sklepu za uszy nikogo nie zaciagniesz..jezeli on tego nie chce sam.