Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna 28

Mój facet zaproponował wpólne mieszkanie i że bedziemy płacic po połowie

Polecane posty

Gość gość
Panowie maja racje z tym że jak pół na pół to WSZYSTKO a nie tylko to co im wygodne

Gość gość
I korzystaj sobie z tych dziwek do usranej śmierci bo tylko na to zasługujesz:)

Gość gość
My jestesmy normalne, a z Twoich wypowiedzi wynika, ze nie dajesz swojej zonie/kobiecie ani zlotki. Ile zarobi z tego zyje. Mam nadzieje, ze polowe pracy domowych wykonujesz sam.

Gość gość
gość To skoro samemu Ci dobrze to w czym problem? Nie spotykaj się z kobietami i tyle x samemu dobrze pod względem finansowym, ALE CHODZI ŻE DYMAC SIĘ NIE DAM W IMIĘ MIŁOŚCI, gdyby kobieta mnie kochala I DORZUCALA SIĘ to byłoby fajnie

Gość gość
gość I korzystaj sobie z tych dziwek do usranej śmierci bo tylko na to zasługujesz x będę bo chociaż WIEM ZA CO PŁACE HA

Gość gość
Ona by sie dorzucała a obowiązkami domowymi podzielicie sie sprawiedliwie po połowie? Jesli tak to spoko:)

Gość gość
Ale my tu od poczatku piszemy, ze kobiety sie dorzucaja!! no nie moge, 10 stron topiku a Ty tego dalej nie zrozumiales. Ps. Chodzisz na d****** bo zadna Cie nie chce, temu pozostaja Ci tylko one

Gość gość
gość Ona by sie dorzucała a obowiązkami domowymi podzielicie sie sprawiedliwie po połowie? Jesli tak to spoko x przecież teraz WSZYSTKO ROBIĘ SAM, nie szukam służącej

sprawiedliwie po połowie x sprawiedliwie jest zawsze po polowie? a jak policzyc polowe obowiazkow w przypadku roznic chocby natury fizycznej - czy ugotowanie obiadu rowna sie wniesieniu pralki na 2gie pietro lub roweru na strych? :-)

Gość gość
My kobiety. A to co wydajesz na d****** spokojnie moglbys dolozyc do wynajmu i tym samym ta kwota odciazyc tymi paroma zlotymi swoja ukochana. No ale po co.

Gość gość
Szcerry, juz Ci mowilam, sa pewne rzeczy ktore musi wykonac mezczyzna a takie ktore wykonuje kobieta! tego sie nie da obejsc. Dlatego kobieta ugotuje obiad a Ty wniesiesz ta z****** pralke na drugie pietro

Gość gość
Ps. Chodzisz na d****** bo zadna Cie nie chce, temu pozostaja Ci tylko one x PISAŁEM, MIAŁEM DZIEWCZYNĘ, TAKĄ MATERIALISTKE JAK WY

Gość gość
Pralki nie wnosisz codziennie na pietro a obiad gotuje sie dzien w dzień:) Poza tym sam stwierdziłes ze sprawiedliwie nie znaczy po równo haha

Gość gość
My nie jestesmy materialistkami, bo bysmy w ogole nie szly do pracy i zabieraly wam cala wyplate.

caly fun tego topiku polega na tym, ze niektore kobiety wyznaja nastepujaca mentalnosc: 1. mieszkam z rodzicami bo mnie nie stac na mieszkanie samodzielne - chce to zmienic wiec szukam faceta 2. facet mieszka samodzielnie, utrzymuje mieszkanie i robi wszelkie pracy domowe, ktore uwaza za zasadne 3. kobieta chce zamieszkac z facetem i w zamian za darmowy seks i podzielenie sie obowiazkami(ktore robil sam) bedzie sie dokladac w stopniu innym niz pol na pol w utrzymanie mieszkania 4. jesli facet zarabia tyle co kobieta to nie ma co na takiego spogladac bo nie zapewni kobiecie bezpieczenstwa :-)

Gość gość
Szczery i maciek to 2 zbotoksy ...nienawidza plci zenskiej i musimy byc bardziej elastyczne czytajac i wypluciny....wiadomo, ze dyskusja mezczyzn z kobietami zupelnie inaczej wyglada...wiadomo mezczyzni w przewazaniu szanuja kobiety i potrafią rozmawiac innym jezykiem z kobietami , a innym miedzy facetami...tu kilku damskich ptaszkow wchodzi celowo na forum dla kobiet, aby sobie anonimowo ulzyc slownie ...ublizaja kobietom dlatego, aby inni panowie rowniez zmienili zdanie co do kobiet....a kto tak bardzo nie cierpi kobiet i chce je obrzydzic w oczach mezczyzn jak nie h*o*m*o*s*e*k*s*u*a*l*i*s*c*i....dla mezczyzn kobieta, zona, matka, corka ma zupelnie inna wartosc...a ci zbmboczeni nawet zenia sie aby ukryc swoje wykolejenie i traktuja kobiety wiadomo jak , wyzwiska, dogryzki, brak szacunku gdyby taki sprosny wieprz zamiast sie żenic ,,wyszedlby za mąż" to zupelnie inaczej by traktowal swoja drugą połówkę......niestety w naszym kraju gady musza sie kamuflowac wiec po to sie wiążą z kobietami...... biedne nie męskie stworzenia....rodzaju nijakiego....

Gość gość
My kobiety. A to co wydajesz na d****** spokojnie moglbys dolozyc do wynajmu i tym samym ta kwota odciazyc tymi paroma zlotymi swoja ukochana. No ale po co. x ale chodzę na różne d****** one mi służą, nie muszę sprawiać im przyjemności, znać ich imienia, znosić fochów, robić dziecko i utrzymywać x a dorzucanie się to oznacza PŁACIĆ PO RÓWNO ZA MIESZKANIE

juz Ci mowilam, sa pewne rzeczy ktore musi wykonac mezczyzna x nie mam pojecia co mowilas a czego nie mowilas - to juz ustalilismy :-) x przepraszam bardzo a czy oprocz urodzenia dziecka jest cos co musi zrobic kobieta, bo jakos nic nie przychodzi mi do glowy, a z pewnoscia nie jest to obiad :-)

Do autorki :) skoro Twój facet zaproponował taki układ powiedz mu, że ok ale dopiero kiedy zaczniesz zarabiać tyle co on :) No chyba że oboje zarabiacie dużo, tylko on 3x tyle co Ty i sopkojnie Cię stać na mieszkanie razem i tylko dla zasady chcesz żeby placił więcej...ale wątpię żeby tak było.

Gość gość
Szcery, nie rozumiesz o co chodzi ;) Chodzi o to, ze jak kobieta zarabia pare stowek mniej a mezczyzna 3 razy wiecej, to moze dolozyc do wynajmu te 300zl bo nawet tego nie odczuje. W zamian za to , kobieta moze sie odwdzieczyc w inny sposob, zrobi pranie, obiad, posprzata. A Ty jak szukasz partnerki, gdzie bedziecie sie dzielic pol na pol, to i obowiazki dowomowe dziel na pol. Wtedy zaloz z ta kobieta spolke i bedzie wszystko w porzadku. Ale zwiazek dwojga kochajacych sie ludzi, to nie spolka i wyzysk , Nalezy znalezc rozwiazanie po srodku. A powiedzenie, ze jak kobiety nie stac, to ma sie nie wyprowadzac, to podejrzewam, ze i Ciebie na swiecie by nie bylo.

Gość gość
No..na dziffki to ich jakos stac i nie zaluja kasy :D:D:D

skoro Twój facet zaproponował taki układ powiedz mu, że ok ale dopiero kiedy zaczniesz zarabiać tyle co on x no wreszcie jedna, ktora zrozumiala :-)

Gość gość
i z dziwek mogę zrezygnować a kobietę UTRZYMYWAĆ MIESIĄC W MIESIĄC

kobieta moze sie odwdzieczyc w inny sposob, zrobi pranie, obiad, posprzata x hahahahaha kolejne idealne podsumowanie jak "miec w domu kobite" :-) x szkoda, ze nie dopisalas o lodzie na rozbudzenie :-)

Gość jakflakizolejem
Tak sobie poczytalam i stwierdzam, ze ciezko znelzec drugiego takiego prymita i oszoloma jak ten zawsze szczery.

Gość gość
gość No..na dziffki to ich jakos stac i nie zaluja kasy x BO ONE OFERUJĄ KONKRETNĄ USŁUGĘ, wolę je niż dymanie w imię miłości