Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przanna

terminacja ciąży

Polecane posty

Gość przanna
dzieki :) mam nadzieje że tak będzie :)

Gość gość
Przanna, przepraszam że wracam do tematu ale sama stoję przed taką samą decyzją. Czy sama poszłaś do szpitala? Czy po prostu samo się zaczęło? Obawiam się Nawiedzonych pielęgniarek pragnących umoralniać nie znając szczegółów. Czy miałaś swobodny dostęp do środków przeciwbólowych? Zastanawiam się właśnie nad szpitalem na klinicznej. Z góry dzięki.

Gość przanna
Cześć, dostałam skierowanie do szpitala od lekarza ginekologa, rozmawialam z wieloma lekarzami i nigdzie indziej na pomorzu Ci tego nie zrobią jedyniw w tym szpitalu, nie bój sie klinicznej- pielegniarki to anioły- nikt nie umoralnia, pomagają, dają leki przeciwbólowe, kroplówki, przytulą nawet i o wszystkim poinformuja - o prawie do pochówku i o macierzyńskim, w razie pytań pisz

Gość gość
Dzięki. Wyszło jednak inaczej, ale tez ok - na szczęście. Byłam w szpitalu na Czerniakowskiej w stolicy. Bardzo fachowe podejście, pełne zrozumienia i wsparcia. Życzę Ci powodzenia :)

Gość przanna
Ja Tobie również , wszystkiego dobrego, Trzymaj sie :)

Gość mara505
Przanna, czy mogłabym prosić o Twojego maila? Chciałabym zapytać Cię o kilka rzeczy. Też będę miała terminacje ciąży w Gdańsku

Gość gość
Przanna prosze Cie o maila mam wiele pytan do Ciebie. Tez mnie czeka ten trudny okres :(

Gość gość
Upragniona ciaza i upragnione dziecko. W 20 tyg uzyskalismy informacje o niewytworzonym mozdzku i braku robaka mozdzka. Kazdy lekarz potwierdzal, dodatkowe badania i kolejna choroba wykryta. Najtrudniejsza decyzja w zyciu i do dzis nie wiem czy słuszna- wyrzuty sa i bol po stracie naszej Coreczki. Bylismy zmuszeni wyjechac do innego miasta w ktorym potraktowano Nas normalnie i uszanowano Nasza decyzje. Zbadali i sami potwierdzili diagnoze. Odbylismy rozmowe z psychologiem, ktora Nam tez pomogla. Wywoływany jest porod u mnie trwalo to 3 dni. Mozliwosc pochowania dziecka tez jest( wiec niech nikt sie nie wypowiada jak nie byl w takiej sytuacji). Szpital bielanski w warszawie.