Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajusia88

Mój brat zwiazał się z idiotką i nie daje namówić się na rozwód.

Polecane posty

Gość gość
Nie twoj brat to chyba jedyny normalny z twojej rodziny bo zyje swoim zyciem i nie wpieprza sie do innych

Gość kajusia88
Jak na nasze warunki to bardzo dobre zarobki, mój brat zarabia tylko trochę wiecej, a ona w budżetówce 1300 ma na czysto. Jej matka to sprzątaczka, zero.

Gość gość
Chyba zazdroscisz ze zyje im sie lepiej.bo ty na utrzymaniu meza jestes

Gość gość
Jedyną idiotką jaką tu widzę jest autorka tematu, jeśli to nie jest prowo to wspolczuje twojemu bratu takiej p***********j rodziny( czytaj ciebie i mamusi)

Gość kajusia88
Powiedzcie mi jak mozna porzucić rodzinę dla takiej przybledy? My mieszkamy u teściów, ale codziennie chodzimy do mamy na obiad, chodzimy i zapraszamy na imieniny.

Gość gość
Ja nie wiedzialabym co zrobic z 2 tys.czy zucic sie pod pociag czy je przepic

Gość kajusia88
No nie zazdroszczę bo jej się niedługo kończy macierzyński i wspominali mamie że nie wykluczają wyjazdu za granicę. Pewnie stanie tam pod lampą :D

Gość gość
Na dodatek ze tescie utrzymuja to jwszcze matka zrec daje bo damulka kuchenki nie umie obslugiwac

Gość gość
Niech uciekaja jak najdalej od toksycznej rodzinki

Gość kajusia88
Umiem, ale jestem rodzinna. W przeciwieństwie do mojego brata.

Gość gość
Ja p*****le, też się urodziłam mając 4 kilogramy i teraz jestem wysoką, szczupłą kobietą. Jakiego mutanta suko, zdrowe dziecko urodziła, a nie jakiegoś chuderlaka, co zdechnie za miesiąc.

Gość gość
I szorokiej drogi z tym wyjazdem im zycze,a ciebie niech krew zaleje.

Gość gość
Ciebie po lampę nawet by nie przyjęli :D Nie podoba ci się bo nie dała wam się urobić.

Gość gość
Napewno kablujecie na sasiadow.matka sledzi lornetka ludzi

Gość kajusia88
Jestescie dziwne. Wasi bracia tez po ślubie oddalili,sie od rodziny?

Gość gość
Ja mam nadzieje ze ktoś twojego męża namówi na rozwód z tobą,ten to myslal byc nawalony jak bral z tobą slub

Gość gość
"nie bede miała macierzyniskiego i nie bede miała dziecka to jest żerowanie na społeczeństwie. i raczej jesteście bardzo biedni że Was nie stać na dziecko . Ja mam dziecko i nie pracuje i nie mam macierzyńskiego i stać raczej nas na wszystko bo maż zarabia nie całe 4 tysiące . wiec to ty jesteś głupia i zazdrosna . i taka bogada jestes a cały czas chodzisz na obiady z meżem , paranoja . a ślub na 230 osób z klasą i jedzienie z biedronki to jest żenada , wiec jestes chora bo lepiej mieć mniejsze wesele i uczciwie tak jak sie chce a nie postaw sie a nastaw się

Gość gość
Nastawić to Ty możesz swoją d**e chętnemu bo za te 4000 to Twój mąż raczej nie zapewni rodzinie godnego życia.

Gość gość
nie widzicie ze to prowokacja hehehe nie ma na swiecie takich az cofnietych w rozwoju kobiet.... gimgowna maja wole od wczoraj :)

Gość gość
po co karmicie kajusie-trolla? gimbusiara nie ma co robic to wymysla, zamiast pomoc mamie albo lekcje odrobic, zeby miec obowiazki z glowy przed swietami. tak jest jak dzieciom sie pozwala siedziec w necie ile im sie podoba

Gość kajusia88
TO NIE JEST PROWOKACJA :/

Gość ausulm
jeszcze wieksze litery uzyj, zeby wszyscy wiedzieli, ze krzyczysz.. lekcje odrobione?

Gość kajusia88
Chociaz mam na tyle klasy, że nie obrażam ludzi . I to nie jest żadna prowokacja. Jest mi przykro, że brat się od nas odwrócił.

Gość gość
hahaha ale zalosny gimbus

Gość ausulm
przeciez caly czas obrazasz bratowa, wiec faktycznie - masz klase, ale w szkole.

Gość gość
klasa? hahah chyba k/u/t/a/s/a i to w /d/u/p/i/e masz. A szczytem klasy jest podgladywanie i wkladanie zasmarkanego nocha w cudze zycie i obmawianie z reszta przyglupow zywiacych sie tym jak pasozyty psim g/o/w/n/em, ty jestes na czele tych g/o/w/n/o/j/a/d/o/w

Gość gość
też miałam cesarkę bo syn ważył 4 kg i miał 58 cm, ale na pewno nie był tłusty tylko duży, przytyłam 15 kg, i poszło to praktycznie w dziecko, po mies. ważyłam tyle co przed ciąża, tez obraziłabym, się gdyby ktoś tak mnie traktował, może zazdrościsz bratowej urody

Gość gość
jesteście żałosną, zazdrosną, wpieprzająca się rodziną. współczuję Twojej bratowej, że tak i życie zatruwacie.

Gość gość
Prowokacja, ale są takie życiowe g***ojady wpychające nochal tam gdzie nie trzeba. :D

Gość gość
widac tak was uwielbia ze kaorzysta na kazdym kroku z okazji zeby nie ogladac waszych ryji. powiem ci, ze doskonale go rozumiem. a po tym "kąpletnie" jeszcze bardziej.