Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosiaczek1

W oczekiwaniu na II kreseczki. Łączmy się

Polecane posty

Gość mosiaczek1

Dziewczyny, postanowiłam utworzyć nowy wątek, dla starających się o maleństwo. W innych wątkach dziewczyny się już znają, więc utwórzmy swoją grupę wsparcia :) Ja zacznę, otóż staram się niestety nieregularnie od roku o dziecko i na razie nic. Okres wypada w tym miesiącu za 4 dni, jak na razie lekkie ból podbrzusza, straszliwie bolesne piersi i sutki, czasem lekki zawrót głowy, a także jestem trochę senna i jem za dwoje :))

Gość gość
A ja jem za troje,bo czuję,że będą bliźniaki Brajan i Roksi:)łączmy się,jestem taka eksajted:)

Gość gość
Nie ma mowy tych tematów jest od groma .

Gość rozal
moj 4 sykl starań. Dzis termin okresu ale narazie nic

Powodzenia:)mi sie udalo za 1 razem z brakiem tarczycy także...wam tez sie uda na pewno:)

Gość rozal
Mam już córę. Z nią było za pierwszym razem bez szczególnych starań. Z rodzeństwem tak łatwo nie idzie :)

Gość Pastafarianka reaktywacjaVileś
Życzę wam żebyście zachowały chociaż resztki mózgów po porodzie, ale się nie zanosi narazie...

Gość gość
Mierzcie tempki,obserwujcie śluziki i świeca obowiązkowo:O

Gość viva86
u mnie 22 dc testuje w niedziele .... mam nadzieje, że będzie nas przybywać :) a to mój 5 cykl

Gość viva86
rozal a kiedy testujesz?

Gość Tifffi
Świeca! Dziewczyny świeca! Mi pomogło,koleżanki koleżance i od niej cioci też pomogło:-p

Gość Favienn1986
Heh ja mam te same objawy co ty autorko z tym że mam już 4 letnią corcie Manuele. ( nie obrazajcie imienia) myślę że po tych 6 miesiacach starania zadziała w ciążę. Wiec jestesmy razem autorko. Może,i nawet ta ciążę bedziemy przeżywać wspólnie ;)

Gość gość
zapraszamy na istniejący już temat im nas więcej tym fajniej

Gość gość
Czekające na pozytywny test 2014

Gość mosiaczek1
No dziewczyny, super sprawa że jesteście :):) @viva - ja też testuję dopiero w niedzielę, o ile wcześniej @ nie przyjdzie... @Favienn - kurczę, mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze :) A Ty na kiedy masz termin @?

Gość mosiaczek1
Świeca mówicie? Nie robiłam przyznam się szczerze nigdy po :) A ostatnio się zdenerwowałam na mojego TŻ, bo zauważyłam, że jakoś po stosunku od razu "ze mnie wypływa" więc pytam go czemu tak jest, a on do mnie "że dochodzi przy wyjściu z pochwy, bo tak się od zawsze nauczył"... Myślicie, że to mogło być powodem nie zachodzenia w ciążę? :(

Gość rozal
viva86 pocztkiem przyszlego tygodnia

Gość viva86
ja tam się na razie do doszukuję żadnych objawów trochę za szybko !!! no i nie chcę zwariować ... trochę już tych testów porobiłam :( przez to pół roku !!! mam już 7 letnią córkę i z nią to był jeden celny strzał :) ale wtedy byłam o wiele młodsza :)

Gość viva86
rozal ja bym tyle nie wytrzymała :) czyli który teraz masz dc?

Gość gość
Moze byc trudniej zajsc w ciaze jak dochodzi przy samym wyjsciu pochwy bo plemniki maja dluzsza droge do przebycia, no i zalezy z jaka sila wylatuje nasienie. Wiec moze byc przyczyna, a nie musi. Po seksie powinno sie nie wstawac przez ok pol godziny bo tyle potrzeba na tak jakby rozwodnienie nasienia co pozwala plemnikom szybciej dotrzec do szyjki macicy, a w konsekwencji do macicy. Jesli wiekszosc wyplynie po stosunku zostaje niewielka ilosc nasienia z czego 2/3 zgina po drodze do jajowodu, a reszta moze byc nie taka jak powinna i do zaplodnienia nie dojdzie.

Gość viva86
super mosiaczek !!! mam nadzieję że ten dzień będzie należał do nas !!!!

Gość gość
Dołączam ! :) To mój, tzn, nasz trzeci cykl starań, za 3 dni terminowa miesiączka mam nadzieję, że tym razem się uda :) Trzymam za was kciuki ;*

Gość rozal
viva86 dzisiaj 28 dc. Przez zeszłe trzy miesiące dopatrywałam się objawów i zawsze je miałam, a potem okazywało się że tak mi sie tylko zdawało :) Dałam sobie na wstrzymanie. Co ma byc to będzie :) Za Was też trzymam kciuki dziewczyny!

Gość gość
Kurde dziewczyny tak sobie was czytam i przypomina mi sie jak ja sie staralam o ciaze :) U mnie to troche bardziej skomplikowane bylo bo trwalo ponad 4 lata, ale udalo sie i jestem juz w 29 tygodniu ciazy :) Trzymam za Was wszystkie kciuki :)

Gość gość
Matko,jakie wy jesteście głupie:O kondolencje dla waszych gachów

Gość gość
19:38 Matko, a jaka/jaki Ty jestes glupia/glupi :D Tez mi zal Twojego gacha

Gość zrezygnowana 1234
Staram się już uuuu.... cykl i właśnie dostaję plamienia na okres Dzisiaj mam takiego doła i stwierdzilam ze nie warto sie meczyc, robic jakies swiece, liczyc dzni plodne, kontrolowac co chwile wszystko bo to i tak nic nie daje

Gość mosiaczek1
dziewczyny, ja tez wiele razy watpilam w te obserwacje sluzu, liczenie dni plodnych i to za kazdym razem jak @ przychodzila, ale MUSIMY BYC DOBREJ MYSLI :) Przeciez w koncu sie i nam uda :) A ci ktorzy pisza, ze jestesmy glupie, po prostu nie maja zielonego pojecia co przezywamy po staraniach co miesiac dostajac okres... :( Takze niczym sie nie przejmujmy i glowa do gory :)

Gość mosiaczek1
kurcze, i juz moj entuzjazm opadl troszke :( podczas podcierania papierem zauwazylam bardzo lekkie rozowe plamienie... dzis mam 28 dc, @ nigdy nie przychodzila tak wczesniej, dopiero w 32 dc albo i pozniej... myslicie, ze moje szanse juz w tym miesiacu sa przekresone?

Gość gość
Ja czekam juz 6 lat zostaje tylko in vitro