Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosiaczek1

W oczekiwaniu na II kreseczki. Łączmy się

Polecane posty

Gość gość
Wow to szybko :) ja z miesiac po przytulanku jeszcze nieswiadoma ciazy bylam .

Mosiaczek, ja miałam plamienie na początku ciąży, więc jeśli jesteś w niej i plamisz szybko idź do lekarza (ja od razu sobie do szpitala pojechałam, bo ginekolog mógłby mnie wtedy dopiero wieczorem przyjąć). Do wszystkich przemądrzałych gości, bo już mnie nerwica bierze. Macie rację, że stres między małżonkami źle wpływa na poczęcie, że facet czuje się spięty swoją "misją". Ale to, że te dziewczyny tutaj o tym piszą nie musi oznaczać, że w domu trąbią o tym na prawo i lewo. Lepiej wygadać się tu przed nieznanymi dziewczynami niż zamęczać męża. I lepiej tu rozmawiać o śluzie z kobietami, które też chcą o nim rozmawiać, niż zamęczać tym męża. Nie rozumiem kobiet, które tak uporczywie życzą innym dziewczynom, aby nie zaszły w upragnioną ciąże. Nie wyobrażam sobie, jakimi jesteście czy będziecie matkami. Dla mnie to po prostu straszne. Sama jestem mamą i nigdy nie przyszłoby mi do głowy tak obrażać starające się o dzieci dziewczyny. Wręcz przeciwnie, bardzo chcę im dopingować, te dzieciaki, tak wyczekane, będą wielkimi szczęściarzami! Jeśli komuś sprawia przyjemność bycie złośliwym i krytykowanie tych dziewczyn niech się uda po prostu do psychoanalityka. Bo to widać jakieś problemy na tle emocjonalnym i najlepiej to leczyć. * katrinkkka, ja zaszłam w ciąże 2 lata po ślubie, więc spokojnie :), wiem, że łatwo mówić, ale postaraj się nie brać docinek rodziny za bardzo do siebie. To oczywiście głupie, że własna rodzina tak potrafi zdołować, ale czasem ktoś mówi takie rzeczy nieświadomy, że rani innych.

Aaa, i jeszcze jedno :)! Goście! Skoro takie jesteście mądre i odważne, zalogujcie się, jako gość łatwo jest pisać to i śmo :)!

Gość goralka1
ja dziś jestem 3 dzień na duph... to mój 23 dc, w 14 dniu byłam na monitoringu i był ładny pęcherzyk, moja gin powiedziała, że mój organizm ładnie zareagował na clo a brałam od 5 dnia cyklu przez 5 dni. Między 18 a 21 dc miałam okropnie bolesne sutki a dziś już nie czuje bólu i nie wiem czy to sprawa Duph. Dziś rano było mi troszkę słabo, ale jest juz ok, wczoraj byłam jakoś wrażliwa na różne zapachy. Dziewczyny nie wiem chyba się nakręcam.

Gość szkoda czasu na logowanie
dobrze, mam nick, lepiej? Ja tez przez miesiac nie mialam objawow i nie wmawialam ich sobie mimo staran o ciaze. Po prostu smieszne jest szukanie co miesiac objawow. Oby sie u autorki sprawdzily, ja akurat nie jestem ta, ktora nie zyczy wam ciazy. To jest forum publiczne, wiec kazdy moze sie wypowiedziec. I wiele osob ma juz dosyc 156325756389 tematow o tym samym. Zasmiecacie to forum zakladajac co kilka dni nowy watek 'kto czeka ze mna', 'testujmy razem', 'grudniowki', 'moze mamusie' itd. I ludzie wchodza zobaczyc co nowego, a tu w kolko to samo gowno - infantylny poziom rozmowy o staraaankaaach. Jako uzytkownik tego forum, mam prawo napisac, ze mam tego dosc. I nie mow mi, ze mam stad spadac bo to samo mozna napisac wam - zalozcie prywatne forum. A jak nie - to wszystkie mamy takie samo prawo wypowiadac sie tutaj. Jak sie czyta 'bedziesz miala swoja dzidzie' to rece opadaja. Zupelnie jakbyscie czekaly na dostawe lalek do najblizszego sklepu.

Gość viva86
mosiaczek , favienn co tam u was ?

Gość mosiaczek1
Ja niestety nie mam dobrych wieści bo dzisiaj zaczął się okres którego tak nie chciałam :) wyjątkowo wcześniej się pojawił, także podejrzewam, ze w tym cyklu ominęlismy moment owulacji ... No ale kolejny cykl przed nami:) teraz czekamy na odzew Favienn :)

Gość viva86
kurcze ..... szkoda ........... :(

Gość gość
niemozliwe, przeciez MIALAS objawy

Gość mosiaczek1
tak jak wam pisałam, przeczuwałam nadchodzący @ jak i co miesiąc, ale nie tracę nadziei na kolejny cykl :) w tym miesiącu będę miała okazję częściej się starać bo mój mężczyzna będzie częściej w domu a nie notorycznie w delegacjach :( No ale od września wszystko się zmieni i będę mieć go codziennie pod ręką ;-)

Gość karolcia15031
KOCHANE NIE ODPISUJCIE GOŚĆIĄ niech te idiotki sobie pisza :) im sie nudzi wiele maja dosc tych samych tematów , a wchodza i czytaja to kto tu jest psychiczny ? jak nie wiedza na co wchodza to one sa jakies nie ten teges:D a temat jest wypisany wiec albo czytac nie umieja albo po prostu sa nudnymi wieśniarami które nie pracuja tylko siedza w domu z tymi swoimi niby dziecmi i zamias sie nimi zająć to wypisuja tu głupoty .. z reszta szkoda mi tych dzieci .. ze maja takie matki kochane ja dziś dostałam paczke z ziołami ojca Sroki :) wieczorem zaczynam pić podobno maja wspomagac owu :) mam ich bardzo duzo .. zaplaciłam 30 zl a mam tego caly worek i 5 testow owulacyjnych . te ziola to chyba na pol roku starczą :) ale mam nadzieje ze sie nie przydadza :) za miesiąc :)

Gość gość
gością? I kto tu jest wieśnirą?

Gość Favienn1986
Dziewczyny przepraszm że tak długo mnie nie było ale miałam urwanie glowy. Wczoraj już niezdarzylam do apteki bo mąż musiał zzostac dłużej w pracy. Odrazu z rana pojechałam po test. Bałam się jaki będzie wynik. Z strachem zrobiłam test i tu...II kreseczki!!! Boże jaka byłam szczęśliwa. Udało mi sie. Ale czy testy mogą sie mylić? No ale niezamartwiam się i cieszę sie strasznie. ;) _______ O kurcze szkoda mosiaczek.

Gość mosiaczek1
Fabienn!!! Co za wspaniała nowina, gratuluje !!! :) ... Karolcia, czytalam o tych ziolach ojca Sroki i podobno pomagaja w stymulacji owu i poprawiaja poziom hormonow. Kupilas je przez internet? Jesli tak, to podrzuc nam namiary gdzie :))

Gość mosiaczek1
Mialo byc Favienn, przepraszam :)

Gość Favienn1986
Dziękuje:) a właśnie co do ziół ojca Sroki to też je pilam, ale żołądek mnie bolał i odstawilam. Tylko nie wiem czy pomogły bo po tygodniu zaszlam w ciazy (to było jeszcze z Manuelą) ale zawsze warto spróbować :)

Gość martawoj
Favienn gratulacje. Mam nadzieje że i my w niedługim czasie będziemy się cieszyć tak jak Ty ;)

Gość gość
Myślę że może stwożymy tabelkę, którą będziemy co jakiś czas uaktualniać. Moja propozycja: STARACZKI: nick____________wiek______cykl starań__________termin@ martawoj________27_____18_______ ok 25.05 CIĘŻARÓWKI: nick_____ wiek____tc_____które dziecko_____płeć dziecka_____termin

Gość martawoj
od tej tabelki to ja, zapomiałam wpisać nick

Gość napiszę a co mi tam
Ja podczytuje czasem te wątki o staraczkach . To jest strasznie głupie co wy wypisujecie.

Gość martawoj
to p co czytasz te głupoty? Jak ja uważam że coś jest głupie, to o tym nie czytam. Proste

Gość gość
Dziewczyny wszystko cacy, ale ile wy macie lat?! Matkom nawet nie wypada takich błędów ortograficznych robić. Nie mówcie, że się wam spieszy, bo naprawdę tragedia tu jest, jeśli o pisownię chodzi. Współczuję waszym dzieciom - jakim przykładem będziecie? Poprosi o pomoc w języku polskim, a wy nie będziecie umiały nawet nic poradzić :-(. Sprawdzajcie czasem w słowniku wyrazy, jak nie jesteście pewne. Zróbcie to dla swoich dzieci. Fajne forum, gratuluję ciężarnym.

Gość Nadia251
Tak sobie weszlam na wasz topik i poczytalam, ze zaczynacie pic ziolka Ojca Sroki. Ja tez je pilam i uwazam, ze mi pomogly. Staralam sie z mezem o dziecko ponad 3 lata. Mam PCO wiec nie bylo latwo, bralam mnostwo tabletek na to chorobsko i na ulatwienie zajscia w ciaze, ale nic nie dalo. Trafilam w internecie wlasnie na opinie o tych ziolach i sprobowalam. Po 2 cyklach z nimi bylam w ciazy, bylam w ciezkim szoku jak zobaczylam na tescie 2 kreski, a teraz to juz 30 tydzien. Uwazam, ze to one pomogly mi zajsc w ciaze :) Trzymam za Was wszystkie kciuki. Te ktore sie staraja i te, ktore sa juz w upragnionej ciazy :)

Gość mosiaczek1
Dziękujemy Nadia za wsparcie :* STARACZKI: nick____________wiek______cykl starań__________termin@ martawoj________27________18_________________ok 25.05 mosiaczek1_____23________12_________________ok.26.05

Gość gość
mosiaczku, pewnie w maju razem będziemy testować. Mam nadzieje, że obie zobaczymy dwie kreseczki :)

Gość gość
Kobietki, pracujecie? Czym się zajmujecie? J jestem pielęgniarką na oddziale neonatologicznym.

Gość martawoj
to znowu ja.

Gość martawoj
Zapominam o wpisywaniu pseudonimu

Gość Favienn1986
Dziewczyny córcia mi się rozchorowala, wymiotuje, ma biegunkę więc teraz będę trochę rzadziej tu zagładac ale się postaram by być. A propo tej tabelki to nie wiem czy wpisać się do staraczek czy do ciężarnych więc pozostawie to bez wpisania :D